Garfie No to je nádherná ,,kytice,, na tom stole. Úplně k sežrání!
Postřehy z Japonska
Karja
Doslova!
Teď projíždíme středním Japonskem směrem na Kjúšů a všude kolem ve volné přírodě na okolních kopcích kvetou sakury a magnolie! Je to nádhera, bohužel v té rychlosti a navíc v dešti nevyfotitelná. :-( Ale při té příležitosti jsem zjistila, že ta střapatá magnolie (stellata), pochází z Japonska, je jich tu v horách neslutečné množství, nádhera! ![]()
Garfie tak tam by se mi asi líbilo moc :)
Počasí je pořád mizerné a sakury na jihu už za vrcholem, ale než jejich krása pomine úplně....

A další z kategorie zajímavá architektura

Garfie Vypadá to krásně i v/po dešti. Užijte si dovolenou! Muže teda pustili? A musí mít ty odpolední meetingy?
A ještě dnešní rámen :-)

brrr Jo, dnes jsme se stihli přesunout dost daleko, zítra nás čeká dalších pět hodin a pak uvidíme. Meetinky budou, zítra první, tak uvidíme.
Garfie Tak po tom ramenu by se kluci utřískali.
Snad se vám podaří nějak skloubit.
Garfie to je takova krasa ![]()
Nádhera - jak na stromech, tak v misce![]()
Garfie sakury ![]()
Tohle vlákno mi úplně zapadlo, tak pomalu dočítám. Nevím, zda to tu nebylo. Zajímavá reportáž z Japonska na CNN - cesta z města, nízká porodnost a jiné.
Japan's rural communities are dying out. The problem is, so are its cities
Garfie nadherne fotky!
Kurashiki má krásně zachovalou historickou část města ze 17. století. Leží na soustavě vodních kanálů, takové japonské Benátky. :-) Domy mají původní hrázděni, využívaly se jako sýpky na rýži. Je to moje oblíbené místo, prakticky nikdo ho totiž nezná a nebývají tady žádní turisté.

Garfie to je nadhera
Garfie nádhera!
ta jahoda já konec mě teda trochu rozhodila, jak jsem ještě poloslepá, čerstvě vzbuzená.. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“