Garfie ty máš paměť jako slon.
Krásný fotky.
Postřehy z Japonska
Děkuju moc všem. Pikčua v ulicích jsem pak potkala cestou na nádraží pro neteř, bylo to hrozně srandovní!
Že se bezdomovec uložil zrovna na schody? Budou ho bolet záda!
Garfie je v JP hodně bezdomovců?
Kokoska Už jsme to tady probíraly. :-) Ne moc, vlastně jsem je viděla jen v Tokyu a v Osace. Ale v drtivé většině jsou milí, čistotní, někteří jsou dokonce i zaměstnaní, žijí v autě a dochází do práce....
Jinak tady se jim říká "pánové z krabic", ne "bezdomovci" :-)
Kousek od nás je místo, kde je jich zrovna dost, nosíme tam ze školy jídlo.
Garfie asi to tu uz vazne bylo, jsem nepozorna.
Děkuju moc všem. Pikčua v ulicích jsem pak potkala cestou na nádraží pro neteř, bylo to hrozně srandovní!
Ježíš, já nepoznala, že je to Pikaču...říkala jsem si nějaký divný japonský zajíc
Fakirka Šiš, to jí nesmím říct!
Ale prý byli v jejich třídě tři nebo čtyři a dokonce byl za nějakého Pokemona i matikář. ![]()
Garfie bezďák zvolil dost nepohodlnou polohu, ale zas je ohleduplnej, jinej by lehl na schod a tenhle umožní i projití vedle ![]()
Já žasnu nad tempem tvým i rodiny. Tohle všechno zvládat v tak odlišným prostředí, jste super! A znovu díky za všechny ty fotky a sdílené dojmy ![]()
rozarka Děkuju, ale víš co, určitě hraje roli, že jsem tu žila už před dětma, spousta věcí je tak jednodušší.
Tak to množství lidí na fotce "přestávka na oběd" je přesně to, co mě děsí. Japonsko se mi líbí, příroda, chrámy, zajímavé uličky, ale ty davy ve mně osobně vzbouzejí chuť vzít nohy na ramena :D.
A dnes jen pár sakur v dešti a veceře s neteří v naší oblíbené hospodě. :-)

Já jsem slepá, kde je pika pika pikaču?
Torrah Jsou tady i krásná místa bez lidí...ale Tokyo mezi ně nepatří. :-)
Sweet Potato Už je fuč, ale dám ti ho na chvilku v ulicích. :-)
Garfie Díky! ![]()
Sweet Potato Lidi se bavili, slyšela jsem i nějakého postaršího chlápka, jak říká "jé Pikachu!".
(oni museli do školy v uniforme a přvléct se až tam, ale zpátky to očividně nikdo neřešil.
Garfie dekuju za sdileni, krasna Pikacu ![]()
Garfie to je nadhera
I na twitteruna mě vyskakuje Japonsko :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“