Tak první dojmy a zážitky z divadla...byly to teda nervy až do konce, protože jen postavit scénu (byla dost složitá) nám vzalo mraky času, pochopitelně všechny Číňanky byly zavřené v šatně a převlékaly se nebo se učily texty, takže makali jen chlapi a já s Rumunkou. V plánu byla generálka a pak hodina na odpočinek, převlečení, jídlo...no takže bůhvíproč nám generálka vzala strašně času, skončili jsme doslova deset minut před začátkem představení, takže strašný stres. Pochopitelně tam bylo několik totální lapsů, včetně toho, že hlavní hrdinka nepřišla na scénu, kdy měla, já v zákulisí to zaregistrovala ve chvíli, kdy Rumunka na podiu pronesla "Of course, I will, but where is Selina?" a co říkala potom netuším, protože jsem obíhala celé podium a mazala do šatny, kde milá Číňanka seděla obklopená třemi cizími ženskými a nechávala si dělat make-up!
Rumunka to ustála a celou dobu něco mlela...
No takže, Číňanky si pozvaly nějaké make-up artisty, tři ženské, které pořád mluvily čínsky, obsadily (i s nějakými dětmi) šatnu (máme jednu malou společnou pro celý ansábl), takže my zbytek jsme se převlékali někde v zákulisí, malovali na záchodě a tiše pěnili...
Ty co skoro nemluví anglicky se několikrát spletly a vylezly na podium v nepravou chvíli, ale nakonec to bylo hrozně vtipné a stal se z toho legendární výstup. 
Nový kluk, který ještě na poslední zkoušce četl scénář z papíru byl výborný a dokonce nás několikrát zachránil a mistrovské dílo (teď mi došlo, že jsem ho za to ani nepochválila) bylo, že když zaregistroval v hledišti starého učitele náboženství (který původně nahlásil, že nepřije), tak pohotově pozměnil některé sexy a trochu "na hraně" scény...fakt byl neuvěřitelně dobrej! 
No výsledek je, že se to neuvěřitelně povedlo a nakonec to bylo lepší než loni!