brrr A proto Garfie potkává v japonských antikvariátech české knížky. ![]()
Postřehy z Japonska
andulka01 @bram Uděláme degustaci!
Sweet Potato
tak ještě vybrat správný čaj
andulka01 No ale to je slušný výběr! :-)
Já tu zrovna pojídat batátový ( Sweet Potato promine) a na víkendový piknik (který asi proprší, sakra)) pod sakurami jsem koupila speciální sakurovou edici! :-)
andulka01 achjooo proč tam nemají tu miso příchuť, tu bych moc chtěla ochutnat! Od té doby co ji tu jednou Garfie zmínila na ni dost myslím. :D
Sweet Potato andulka01 tak jo, degustaci beru :)
Garfie Držím palce, ať to s dovolenou vyjde!
Karoleena Jestli ji ještě potkám, tak ti ji můžu dovést. :-) Zase úplně běžně k vidění není. Ale po tom, co jsem na kurzu ochutnala sladké miso jí dost věřím!
notna Děkuju! V podstatě už mám obrysy. Každé odpoledne meeting od tří do šesti. ![]()
Ve škole je dnes Japanese Culture Day, mě bolí v krku, takže jsem zrušila účast na čajovém obřadu
, pomoc při organizaci výroby Otedama (japonská hra s míčky, vyrábí se z látky a plní fazolemi) a snažím se dát dohromady před prázdninami. Ach jo.
No nic, určitě budu mít nějaké fotky, ale aspoň na chvilku naši domácí výpravu. Snažila jsem se prosadit kimono, ale tůdle nůdle! ![]()
Taky jsem se trochu posnažila nalovit nějaké sakury, než začne třídenní liják, ale nakonec se to lehce zvrhlo. :-)
Viděla jsem obědovou pauzu u kancelářeské budovy ![]()

Neodolala jsem naší oblíbené křižovatce u Hačika

Potkala bezdomovce (připraveného na déšť) pro Kora ![]()

Taky další fascinující rozdíly na jedné hromadě pro Sweet Potato

Před deštěm jsme se s kamarádkou schovaly v super restauraci!

Jo a taky jsme mimochodem potkaly pár sakur! ![]()

Tuto krásnou fotku mi poslala kamarádka, která tahle profi výbavu.

A ještě dnešní z parku u našeho

Garfie Jsou boží a škoda že nepujdeš. Tak hlavně ať ti je líp a jsi zdravá na dovolenou. Na první křižovatce vidím nějaký firemní pochod? Tyjo, restaurace, sakury, všechno ![]()
Ten chlápek vzadu na poslední restaurační fotce ![]()
andulka01 Jo, oni se vyvalili všechni v jeden moment, všichni oblečení stejně, bylo to hrozně srandovní. Nebylo to nic oficiálního!
Chlápek byl dobrej, taková hérečka.
Dělal tam hrozný blbiny jen nám pro radost.
Garfie ten firemni pochod je vazne legracni. A sakury ![]()
Skoda ze jsi nemohla na tu oslavu, ale hlavne aby ti bylo brzo dobre. A deti to pojaly dobre, kimono by bylo takove dost ocekavane, tohle je vtipne. A Garfik teda vypada nebezpecne!
Garfie Tady se toho nahromadilo! Krásné fotky, sakury a svatba jsou top:-) Máte barevný život a je vidět, že si to dokážete užít:-) A hlavně se skvěle umíte dívat kolem sebe!
Garfie to jsou skvely fotky, vsechny
Garfie krásný fotky, moc hezky fotíš, fakt
Taky jsem se trochu posnažila nalovit nějaké sakury, než začne třídenní liják, ale nakonec se to lehce zvrhlo. :-)
Viděla jsem obědovou pauzu u kancelářeské budovy
Neodolala jsem naší oblíbené křižovatce u Hačika
Potkala bezdomovce (připraveného na déšť) pro Kora
Taky další fascinující rozdíly na jedné hromadě pro Sweet Potato
Tak takhle přesně si Japonsko představuju! (Až na toho bezdomovce)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“