slniecko Jj, je to reklama, ale přišla mi mezi těmi lidmi dost vtipná. A nepřekvapilo by mě kdyby rak v Japonsku někdo chodil jen tak! ![]()
Postřehy z Japonska
A včera jsme byli na večeři v super restauraci, naštěstí kousek od domu, muž nestihl objednávku kvůli meetingu, ale paní nám jeho porci nachystala na tácek a mohli jsme mu ji zanést. A pak za námi přišel pokecat majitel a kuchař, který byl před pěti lety v Praze. A baseball nám tady všude otevírá dveře mimochodem!
Začíná to tady zase být takový venkov, jak ho mám ráda. Děti dostaly včera od pána co se s námi bavil čokoládu, prostě klasika...:-)

Městečko Beppu, proslulé svou geotermální aktivitou a vroucími "pekelnými" jezírky, která mají díky složení různou barvu, některé ji dokonce mění v průběhu dne!
Vaří se v nich vajíčka, jsou tam i kuchyně, kde si v páře můžete připravit vlastní jídlo.
Je tady taky sposta kuriozních onsenů, minule jsme se třeba koupali v horkém bílém bahně. ![]()

Gejzír

Trochu vás zahltím, mám čas, těžký osud ranního ptáčete.
Ještě trocha sakur, než zmizí úplně...

Garfie takový SOOS;) Moc pěkné, ty barvy.
Garfie to je nádhera! Takový trošku pekelný.
Garfie jezis to je takova krasa, vsecko
Garfie to je nádhera
Garfie Úžasný to přírodní wellnes, tam by se mi líbilo a nejsou tam lidi.
Děkuju, je to opravdu zajímavé místo, taky už jsem tam byla potřetí :-) a hnali jsme se sem 14 hodin (neteř shinkansenem za polovinu času!). A s posledními sakurami jsem se trochu unáhlila
, dnešní (zcela nahodné) úlovky....Ta poslední je to, co už jsem tu popisovala, projíždíte dálnicí a všude na kopcích sakury ve volné přírodě.

Garfie to je tak krásné všechno. Ty sakury v kopcich vypadají až surrealisticky ![]()
continuity No to mě dostalo asi nejvíc, to že je jich ve volné přírodě tolik!!
Garfie Sakury v kopcích jsou fakt krásné!
Ale teda přiznávám, že se mi při pohledu na sakury automaticky spustila panika. Protože když jsem byla na vysoké a v Dejvicích začaly kvést sakury, tak to znamenalo, že už je skoro konec semestru a měla bych začít finišovat projekt. Podmíněné reflexy jsou prevít ;o)
DruI Jejda, pardon!
Ale neboj, už to musí každou chvíli skončit!!
Hele! ![]()

...ten je krásnej...
Garfie ďáblovy kuchyňky!
Sakury mě nepřestanou bavit, to je prostě krása, škoda, že tak pomíjivá. Ale zas kdyby kvetly nějakou dlouhou dobu, nebyl by to pak ten zážitek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“