Garfie máš to hrozně příjemný ![]()
Postřehy z Japonska
Garfielibi se mi ty obrázky, jak okenní tabulky a regál s kytkama ti vyšel přesně na okno, nebo je šířka variabilní? Citron bych zas já stavěla nad všechny ovocné stromy, ta vůně květů
. Krásně ses s tím popasovala!
rozarka Víš že těch tabulek a obrazů jsem si všimla až na fotce? :-) Sice hned...ale v reálu mi to nedošlo, snažila jsem se to trochu ladit spíš s tím Čapkem. Regál variabilní není, jen jsem vynechala jednu polici. Dost jsem se zapotila, protože jsme ho přivezli z Česka, přesně jsem věděla, kde bude stát v původně vybraném domě. No ale tady se nikam nevešel!! Fakt, žádná zeď na něj není dost velká. Takže je to z nouze ctnost, ale doufám, že ty kytky trochu porostou (jsou to z velké části plazivky) a zakryjí to okno, je to jediné přímo na ulici. A děkuju, i continuity
Garfie ten regal pred oknem se mi moc libi. Fakt mas talent
Garfie Paráda. A fakt jste získali dům snů, když vzpomenu, co jsi jinak popisovala.
Garfie to je krásný! ta zahrádka vypadá útulně ![]()
Garfie moc krasny to mate!
Garfie Moc hezký :-).
moora
děkuji! Magráta viktorka_od splavu 999 díky moc!
Sweet Potato Asi jo, jak tady chodím na procházky do okolí blízkého i vzdáleného, ten dům je výhra. Uvnitř je dost omšelý, hlavně koupelna vyvolá takový dojem z levného hotelu, ale celkově je super, umístění a ten venkovní prostor je k nezaplacení. Každý den si říkáme, jakou jsme měli nakonec kliku.
Garfie to naše bydlení působí strašně lehce, pohodové, optimisticky.
Moc hezky bydlíme ![]()
![]()
Dadoo Uf, to se mi ulevilo, že i Růže a spol. se tu bude dobře bydlet! ![]()
Dávali do Korey stroje na údržbu.
pamatuju časy, kdy to bylo naopak, jiné společnosti si dávaly mašiny servisovat k ČSA. doufám, že celý ČSSD s Tvrdíkem se to ošklivě vrátí na karmě.
![]()
![]()
SunEclipse to furt funguje, resp. už je to CSA technics, ten už dělá prakticky jenom cizí zákazníky a ČSA má společný jen název. ten kórejský případ byl zvláštní.
Garfie veľmi pekne zariadené. Máte po všetkých tých peripetiách ozaj super bývanie ![]()
Garfie máte to krásne, si veľmi šikovná ![]()
Garfie Obývák působí moc příjemně.
Garfie krásný bydlení, moc. A ten citrus je bonus teda!
Garfie dočítám hodně ex post, ale teda super úžasně zajímavý a člověk to úplně hltá. Obývák moc hezký a citron je výhra!
jinak k bramborovýmu salátu, jednou jsem si v japonský restauraci v B. dala katsu se speciálním bramborovým salátem, zcela neznalá toho, co je katsu, čistě na doporučení obsluhy a dostala jsem - řízek s vídeňským salátem ![]()
Garfie moc pekny obyvak, primo to vyzaruje pozitivni energii, a to na tyhle pocity nijak zvlast nejsem.
Každý den si říkáme, jakou jsme měli nakonec kliku.
Však taky kolik palců na všech koncetinách se tady drželo, kolik různých čarodějnických praktik se tu provozovalo a kolik lahví všelijakých lektvarů se v lednicích chladilo...to přece muselo klapnout![]()
Moc pěkně zabydlené to máte, útulné od pohledu - a ten citrusovník máš místo té pověstné třešničky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“