Mrakoplas
To si zvaž, jestli riskovat! Jasně, že je to sdílené, patří to bytovce naproti. Nevím, jestli si můžeš vybrat, nebo je to nějak dělené podle konkrétního bytu. My k jednomu bytu, kde jsme se byli dívat, taky měli takové parkoviště, tuším druhé patro. Je to tady hrozně častý způsob, buď zajíždějí dolů jako tady, nebo jsou na patře a sjíždí, tenhle způsob bývá občas i na nádražích pro kola. Vůbec tady ty parkovací způsoby mají promyšlené, minule jsem zase viděla někoho vyjíždět z podzemních garáží, vyjela jsi nahoru v nějakém úhlu a pod tebou byla otočná podlaha a natočila tě přesně tak, abys vyjela rovně na ulici.
O ceně jsme taky debatovali, muž říká, že nahoře stojí dražší auta, ale mně to zas nepřijde tak výrazné. Navíc tehdy jsme dostali přidělené jedno konkrétní místo a šlus, tak možná si to rozhodnou majitelé bytu při koupi? A když se to pokazí, to je otázka, na kterou už vůbec nedokážu odpověďět. Ale koukám na to parkoviště z terasy, tak to budu pečlivě sledovat! 
Zase jsem si tady vzpomněla na toho Neználka ve Slunečním městě, jako už tolikrát!