"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
barbucha Já jsem poměrně zimomřivá, takže trenčkot je na mě docela jako lehký, to už je vyloženě pro mě jarní věc. Ono to přechodné období je hodně pocitové, kdo h, jak kdy má.
Ale, ale, s tou podšívkou je to fakt chytrá uvaha, co mě nenapadla, že to bude žmolkovat a zachytávat se tam oblečení, já nosím hlavně hrubé svetry. Blanka
Karja jedna paní na módním (zahraničním) ig, co sleduju, tvrdí, že kabát jedině bez podšívky, že to líp vypadá. Resp. vypadá to víc casual. Řekla bych, že spíš bude záležet fakt na tom materiálu, nekvalitní nebude pěkný ani na kabátu s podšívkou.
No tyhle infu typy, ty se oblékají leda tak na fotku;). No já uplně vidím, jak to odložím až na příští rok:D Ani přechodnou bundu žádnou nemám, vůbec na nic nemůžu narazit pořádného.
Karja někdy je nejlepší to nechat odležet. Blbý je, že když člověk zjistí, co by tu sezónu potřeboval, tak už to nemají, protože navezli zboží na tu další.
Tenkou bundu jsem si teď koupila v hm, mají slevy. Potřebovala jsem trochu teplejší než džínsku. A taky modernější. Ještě bych chtěla nějaké široké džíny, ale nevím, jestli nepočkat na podzim. Přijde mi, že poslední roky je na ně hned teplo.
Evaeva No, jak který rok, vloni bys je unosila i v létě. To bych si koupila, když na ně narazíš.;-). Já si koupila v HaM takové barely, sambo se mě teda doma ptal, co to je za kalhoty, jestli to jsou tepláky nebo co to je. Ale synovec říkal, že perfektní.
Karja kabat bez podsivky nejspis nebude mit vystuhy (ci jen minimalni, jen vycpavky ramen) a bude tim padem vic viset a vypadat vic jako zupan. Takze tam pak i zalezi, co chces vzhledove. U kabatu klasickeho strihu s normalne vsazenymi rukavy absence vyztuh bude skoro urcite vypadat blbe (bezne se tuzi cely predni dil a to by bylo u rozepnuteho kabatu bez podsivky videt). U lezerniho kabatu to nebude tolik vadit, jen to pak muze pusobit odbyte ci levne, pokud latka a vypracovani kabatu nebude kvalitni.
Karja no já právě vůbec, džíny nosím tak do +15 max
zas tak studený léto nebylo ani loni
Karja to je skoda :(
SunEclipse Ke to tak!! Jsem si sehnala ty džíny, co nosej mladý, a nelze!! ![]()
![]()
Nadkolenky nevlastním.
Pinot Noir to je situácia
prajem vám šťastnú ruku.
Pěkně prosím, poradite mi co s nevyhořelými zbytky svicek. Ja jse velky "palič", ale bohužel ne vsechny svicky jsou kvalitní, takže mam i velké zbytky. Co s nimi?
Vyrábět ze zbytků nové opravdu nebude, je mi skoro 75 let a mám ještě nějaké bzajmy a uz nemam "tah na branku"
Děkuju.
černá káva vyhodiť?
Janulik03 Ale kam? Směsný komunální odpad? To se nerozloží. A spalovnu tu nemáme.
černá kávaskauti dělají ze zbytků zákopové svíčky pro ukrajinské vojáky. Nemáš tam někde nějaký oddíl?
continuity Dekuju, zkusím hledat.
černá káva vidíš že už ti poradila, my to rozpustíme, zlejeme do jednej a vypalim. Sklo do odpadu na sklo ,knoty mám doma vždy nejaké
Zuzuli tak mám stanovisko k tomu stanovisku: v tom kontextu to bylo tak, že bylo evidováno xx soutěží, včetně x stanovisek. ke každé regulérní soutěži/approved competition (bacha ne regular, to je bezmyšlenkovitý překlad z angličtiny, který v en nefunguje) komora vystavuje potvrzení o regulérnosti/declaration of regularity. pak jsou soutěže výtvarné, kde není požadavek na účast autorizovaných architektů, a k nim komora vydává pouze toto "stanovisko", že nemá k podmínkám žádné výhrady. jak by se to přeložilo autor neví. nakonec jsme zmínky o stanovisku z textu vypustili úplně :)
mitford sister diky
Nechcem sa vyložene sťažovať ,tak sa iba spýtam : tá reorganizácia webu je ukončená ? Po kliknutí na vlákno sa síce dostanem na aktuálnu stránku, a čítať môžem, ale pre písanie sa musím - vždy - znovu prihlásiť . Som jediná ?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“