"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline viktorka_od splavu
48807 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 10:50
Reakce na Sweet Potato:

onehdy jsem paní skoro vyděsila, že si chci fakt koupit kytku!

Offline 711990
18258 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 10:58

Sweet Potato nase lokalni Zasilkovna je nejaka velice alternativni lekarna riznuta se zdravou vyzivou a kdyz chces poslat nebo vyzvednout zasilku, hrozne te sikanujou. Nove maji na dverich ceduli PLATICI ZAKAZNICI MAJI PREDNOST

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 10:59

711990 tvl, otevřeli si Zásilkovnu, ale chodili jim tam lidi pro balíky :D

Offline rasaNori
8741 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 11:00

711990 presne takovou jsem vyuzivala puvodne, taky tam meli tuhle ceduli... Velice rada jsem byla kdyz udelali novou pobocku tady kousek:D

Offline Aranel
6275 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 11:09

711990

Karoleena přesně

Offline 711990
18258 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 11:42

Karoleena no presne! Navic mam takovy tuseni, ze ta Zasilkovna jedina jim vydelava. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 11:55

Vy jste v tom cesku taaak rozmazleny!

Tady vubec neexistuje aby nekdo volal,ze donesou balik natoz v kolik hodin.To je v radech dni....takze,dovolenou,nebo lepim stitek na zvonek at to da sousedce.Taky proto si radsi nic neobjednavam,protoze jsou tu i dopravni sluzby,ktere zasilkovny nemaji a ldyz te trikrat nezastihnou tak to posilaji zpet.Stejne tak neexistujou dobirky,kuryr zadny penize nebere.

Ale minuly tyden,protivny sofer,donesl ten kocar a za dve euro mi ho s usmevem dodal az do predsine.

Offline Sweet Potato
39521 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 11:58

Zarinya Jsem rozmazlený

Mimochodem, je teď u vás něco otevřeného? Musím příští týden na otočku do Berlína.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 11:59

Sweet Potatoobchody ano,a muzes zajit i ke kadernici.

ale co bude pristi tyden vi buh....uz jsou problemy v nemocnicich.

Offline Sweet Potato
39521 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 12:01

Zarinya Kadeřnici asi nestihnu Díky.

Offline Zu
2738 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 12:08

Podařilo se kdy někomu objednat Ikea Klikni a vyzvedni?

Jestli si dobře pamatuju, tak Potrefenáhusa zkoušéa na jaře, já se snažím týden a začínám si myslet, že to ve skutečnosti vážně nejde

Offline Potrefenáhusa
38120 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 12:15

Zu já to chtěla na jaře dovezt domu. A nakonec byl problem v jedněch ručníčkách pro mimino, ty jakmile se hodily do košíku, už to nešlo. Nakonec se mi to bez nich povedlo objednat. 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 12:45

Zu Já objednávala zrovna teďka o víkendu a v poho, přítelova mamka teďka v úterý a taky cajk, akorát ty termíny vyzvednutí byly relativně obsazený, tím myslím, že při objednání v sobotu jsem dostala nejdřívější termín vyzvednutí středu, při objednání v úterý pak dostali termín v pátek. Ale že by mi to vyloženě nešlo objednat, to ne...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 12:48

U nás je zásilkovna v cestovní agentuře:) teď dokonce nově otevřeli i v pátek, tak je asi jasné, co jim vydělává:) Druhá je ve zverimexu, tam teď taky mají ceduli, že zvířátka mají přednost, ale jinak tam jsou milý a mají v tom systém, takže nehledají balík 10 minut.

Offline barbucha blogger
34973 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 12:58

Zu 

Mně to nejde už pokolikátý

Hlavně to nenabízí žádnej termín na výběr, nemusim to mít hned zejtra přece... klidně ať mi řeknou až za tejden, ale nikde nic. Rovnou že nemaj kapacitu

Offline Jitka77
1842 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 13:37

Do Zásilkovny jezdím občas do města, dřív to bylo místo, kde se pár hodin v týdnu kopírovalo, sbíraly se věci do čistírny a podobné drobnosti. Zásilkovna jim dramaticky navýšila práci, rozšířili otevírací dobu, nabrali další lidi - ale původní pan provozovatel se s tím nějak neumí smířit nebo co, na dveřích vždycky visí nějaký stránkový elaborát, naposled to bylo o tom, že pánové zdraví sejmutím pokrývky hlavy...

Tady u nás je pobočka ve vinotéce a ta je zlatá, paní jsou tam rychlé a šikovné, otevřeno denně do sedmi včetně víkendů (teď teda smolík s nedělí), takže lidi se rozprostřou a i když mají pěkný cvrkot (onehdy jsem koukala, kolik balíčků mají připraveno k odeslání, lidi to fakt využívají), málokdy se tam s někým potkám. Fakt je, že když vejdeme dva zároveň a ten druhý chce víno, vezmou ho přednostně, ale nějak úkorně to nevnímám. Já si to víno klidně koupím, až když vyřídím zásilku

Offline Kokoska
33982 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 13:49

Sweet Potato vzdyt jo, viz moje vecerni doruceni behem dopoledne.

Offline Kokoska
33982 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 13:49

Sweet Potato vzdyt jo, viz moje vecerni doruceni behem dopoledne.

Offline Malenge
4763 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 13:50
Reakce na 711990:

Nove maji na dverich ceduli PLATICI ZAKAZNICI MAJI PREDNOST

​no ty kráso

jinak teda u nás je nejlepší služba rozhodně pošta, když můžu, vybírám poštu, v horším případě ppl, pokud to nejde, jiný eshop

Offline Kokoska
33982 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 13:56

PPL vyzvedavam vetsinou v kniharstvi, kde je strasne fajn chlapik. A da se tam i vracet, jeste vzdycky vtipkuje, ale mile.  Rikala jsem mu jak je fajn, ze je tak veselej. Velice zvaznel a rika "To vite, v tomhle svrabu se aspon snazim trochu lidi pobavit".