onehdy jsem paní skoro vyděsila, že si chci fakt koupit kytku!
![]()
Sweet Potato nase lokalni Zasilkovna je nejaka velice alternativni lekarna riznuta se zdravou vyzivou a kdyz chces poslat nebo vyzvednout zasilku, hrozne te sikanujou. Nove maji na dverich ceduli PLATICI ZAKAZNICI MAJI PREDNOST![]()
711990 tvl, otevřeli si Zásilkovnu, ale chodili jim tam lidi pro balíky :D
711990 presne takovou jsem vyuzivala puvodne, taky tam meli tuhle ceduli... Velice rada jsem byla kdyz udelali novou pobocku tady kousek:D
Karoleena no presne! Navic mam takovy tuseni, ze ta Zasilkovna jedina jim vydelava.
Vy jste v tom cesku taaak rozmazleny!![]()
![]()
Tady vubec neexistuje aby nekdo volal,ze donesou balik natoz v kolik hodin.To je v radech dni....takze,dovolenou
,nebo lepim stitek na zvonek at to da sousedce.Taky proto si radsi nic neobjednavam,protoze jsou tu i dopravni sluzby,ktere zasilkovny nemaji a ldyz te trikrat nezastihnou tak to posilaji zpet.Stejne tak neexistujou dobirky,kuryr zadny penize nebere.
Ale minuly tyden,protivny sofer,donesl ten kocar a za dve euro mi ho s usmevem dodal az do predsine.![]()
Zarinya Jsem rozmazlený![]()
Mimochodem, je teď u vás něco otevřeného? Musím příští týden na otočku do Berlína.
Sweet Potatoobchody ano,a muzes zajit i ke kadernici.![]()
ale co bude pristi tyden vi buh....uz jsou problemy v nemocnicich.
Zarinya Kadeřnici asi nestihnu
Díky.
Podařilo se kdy někomu objednat Ikea Klikni a vyzvedni?
Jestli si dobře pamatuju, tak Potrefenáhusa zkoušéa na jaře, já se snažím týden a začínám si myslet, že to ve skutečnosti vážně nejde![]()
Zu já to chtěla na jaře dovezt domu. A nakonec byl problem v jedněch ručníčkách pro mimino, ty jakmile se hodily do košíku, už to nešlo. Nakonec se mi to bez nich povedlo objednat.
Zu Já objednávala zrovna teďka o víkendu a v poho, přítelova mamka teďka v úterý a taky cajk, akorát ty termíny vyzvednutí byly relativně obsazený, tím myslím, že při objednání v sobotu jsem dostala nejdřívější termín vyzvednutí středu, při objednání v úterý pak dostali termín v pátek. Ale že by mi to vyloženě nešlo objednat, to ne...
U nás je zásilkovna v cestovní agentuře:) teď dokonce nově otevřeli i v pátek, tak je asi jasné, co jim vydělává:) Druhá je ve zverimexu, tam teď taky mají ceduli, že zvířátka mají přednost, ale jinak tam jsou milý a mají v tom systém, takže nehledají balík 10 minut.
Mně to nejde už pokolikátý ![]()
Hlavně to nenabízí žádnej termín na výběr, nemusim to mít hned zejtra přece... klidně ať mi řeknou až za tejden, ale nikde nic. Rovnou že nemaj kapacitu ![]()
Do Zásilkovny jezdím občas do města, dřív to bylo místo, kde se pár hodin v týdnu kopírovalo, sbíraly se věci do čistírny a podobné drobnosti. Zásilkovna jim dramaticky navýšila práci, rozšířili otevírací dobu, nabrali další lidi - ale původní pan provozovatel se s tím nějak neumí smířit nebo co, na dveřích vždycky visí nějaký stránkový elaborát, naposled to bylo o tom, že pánové zdraví sejmutím pokrývky hlavy...
Tady u nás je pobočka ve vinotéce a ta je zlatá, paní jsou tam rychlé a šikovné, otevřeno denně do sedmi včetně víkendů (teď teda smolík s nedělí), takže lidi se rozprostřou a i když mají pěkný cvrkot (onehdy jsem koukala, kolik balíčků mají připraveno k odeslání, lidi to fakt využívají), málokdy se tam s někým potkám. Fakt je, že když vejdeme dva zároveň a ten druhý chce víno, vezmou ho přednostně, ale nějak úkorně to nevnímám. Já si to víno klidně koupím, až když vyřídím zásilku ![]()
Sweet Potato vzdyt jo, viz moje vecerni doruceni behem dopoledne.
Sweet Potato vzdyt jo, viz moje vecerni doruceni behem dopoledne.
no ty kráso ![]()
jinak teda u nás je nejlepší služba rozhodně pošta, když můžu, vybírám poštu, v horším případě ppl, pokud to nejde, jiný eshop ![]()
PPL vyzvedavam vetsinou v kniharstvi, kde je strasne fajn chlapik. A da se tam i vracet, jeste vzdycky vtipkuje, ale mile. Rikala jsem mu jak je fajn, ze je tak veselej. Velice zvaznel a rika "To vite, v tomhle svrabu se aspon snazim trochu lidi pobavit".
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.