Karja Nevím co se doporučovalo, ale obecně bych asi zkusila vitamín D a hlavně koenzym Q10!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
mitford sister Karja aha, sambo skoro každý večer doma zvedá činky, před tím si dává kreatin, a pak je schopný spát 21-7, takže na spaní můžu zprostředkovaně doporučit ![]()
Karja ten kreatin byl myslím ve cvičícím vlákně. Díky za připomenutí, chtěla jsem to zkusit.
Evaeva jen info, pokud tam pujdes, musis hornim vchodem. Takze od metra nahoru podel budovy.
SunEclipse aha, díky
JankaM jestli to ale nebude těma činkama :)
mitford sister cinky vecer cloveka spis proberou, ne? Aspon ja po narocnem treninku potrebuju minimalne sest, spis osm, hodin, nez jsem schopna usnout. Vecer muzu delat tak maximalne nejaky protahovani.
Friga me proberou rano, kdyz jdu cvicit dopo jsem pak plna energie. ale kdyz cvicim vecer, padnu a spim:-)
Frigato bude asi dost individuální. u mě je to někdy tak, někdy onak.
ale obecně už nějakou dobu mám problém zůstat vzhůru po půlnoci, pokud mě nestimuluje nějaká společnost nebo akce - v takovém tom běžném domácím režimu. a s mutantem creakongem se mi to už párkrát stalo, čilá do jedné, do dvou - bez nějakých následků druhý den.
Friga tohle má každý jinak, já se naopak po náročnějším tréninku nemůžu soustředit a usnu klidně hned.
mitford sister Karja aha, sambo skoro každý večer doma zvedá činky, před tím si dává kreatin, a pak je schopný spát 21-7, takže na spaní můžu zprostředkovaně doporučit
čoveče, tak to asi uplně nepotřebuju:D
Souhlasím s Aranel - bude to jarní únava.
Jinak než si budeš sama ordinovat nějaký vitamíny/doplňky stravy, skoč si radši na odběr... chodím každej půlrok a doktorka to pak študuje, srovnává s minulými výsledky a doporučuje co přidat a co už nemusim, sleduje jestli mám dost draslíku, magnesia, déčka, vápníku a já nevim co eště. Ale mám doktorku vpravdě přepečlivou teda. Naposled mi napsala nějaký déčko co se bere jednou za měsíc - výhodný pro nás, který už tak sypem kde co.
Je lepší když ti to pohlídá odborník...
barbucha Prosim tě, já jsem ráda, že na mě přijde řada, když jsem nemocná. Zdravá, unavená, to vůbec nepřichází v uvahu, že bych se k té kdy lékařce probojovala:D.
viktorka_od splavu mitford sister Evaeva to je zajimavy, ja jsem vzdycky desne nabuzena, proste mi jede cely telo na vysoky obratky. A soustredit se teda taky pak nemuzu, prave protoze jedu na vysoky obratky. Proste jakmile zvedam tezky vahy, tak jsem pak jak na trni. Jinak jsem spis unavenej typ, pres pulnoc taky moc dlouho nevydrzim a potrebuju spat dostatecne.
Potrebuju si nechat udělat potisk na květináč, prosim, mate někdo doporučení, kde? Vim, ze některé děláte hrnky, trička apod. Za tip budu rada, diky!
Friga já po opravdu náročném tréninku nejsem schopná už ničeho. Teď teda kolikrát stačí si víc zaběhat ![]()
Evaeva
ja jsem pak schopna treba plest nebo koukat na nejakou nenarocnou vec v televizi, treba na Aircrash investigation
Friga jo, koukat na televizi jo![]()
Karja To zrovna teda může člověk pořídit i jako samoplátce. Taky o tom uvažuju.
Mám nějakou rozbitou imunitu
teď zase střevní viróza... tak to je aspoň rychlý (haha ha).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“