Blanka nejsi, prihlasovat to chce kazdou chvilku a navic mi to zas skace pres stranky uplne nesmyslne. Zda se mi to snad cim dal horsi. O tom oznacovani prectenych prispevku uz jsem psala, to je taky porad stejny. Nekde jsem zachytla, ze pristi tyden se s tim asi nic delat nebude, tak snad se nekdy potom dockame.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Nakupujete, prosím, na Amazone? Môžem tam pridať platobnú kartu bez obáv?
Kokoska - hneď mi je lepšie, keď viem, že v tom nie som sama ! ![]()
A mám ešte jeden blbý dotaz - pri minulom vynútenom prihlásení ma to nejako hodilo na vlákna, ktoré som tu doteraz nevidela Vztahové, a niečo o obliekaní, nepamätám si presný názov . To by ma zaujímalo, ale neviem, kde hľadať - bolo to iba šálení zmyslov , alebo existujú ?
Blanka vztahove existuje, o oblekani nevim presne, co to bylo, ale je jich tady taky vic nez jen "dnesni outfit".
Hledám kosmetiku. Byly jste někde spokojené? Praha 5, 6 nebo centrum.
Samantha ja stejne chodim pres sledovana vlakna, na to ostatni mrknu jen obcas.
Kokoska Blanka možná to bude něco jako stěhování regálů v Kauflandu, abychom nelezly jen na ta svá obvyklá vlákna
![]()
Blanka funguje to na houby. Takže mám blbý dotaz. Zlepší se to někdy?
Biely kvet Ano. Pokud by ses bála, myslím že jde platit přes Paypal nebo nějak jinak....
Garfie Ďakujem. ![]()
Evaeva u nás na Ohradě, slečna je moc sympatická i šikovná
Mermaid díky. Tam jsem byla asi před třemi lety a přiznám se, že mně úplně nenadchla. Už teda nevím, proč ![]()
Biely kvet já nakupuju na Amazonu už x let, mám i Amazon prime. Nikdy žádný problém, karty mám přidané dvě nebo tři.
Tabea Super, ďakujem. ![]()
SunEclipse děkuju. Asi vyzkouším, docela mně zaujala.
Extra blbý. Synek by chtěl na hokej, tak půjdeme asi ve středu. Jak to tam chodí? A je tam zima? Moje představa: půl hodily se hraje, tedy více či méně se fandí, pak se jde pro limonádu a párek v rohlíku, zas se půl hodiny hraje, pak se jde na WC a po poslední třetině domů. Je to tak? A jaké jsou pauzy mezi třetinami? Vím že hodně lidí chodí na/pro Plzeň do blízké hospody, protože na zimáku čepují něco méně oblíbeného, tak to by třeba za 15 min nestihli, tak je pauza třeba 30 nim? Má to nějaká jiná úskalí? Překvapilo mě tedy vstupné, na sezení je to min. 300 na osobu, počítala jsem tak se 100
.
A před zápasem údajně musíme koupit klubovou šálu
Děkuji
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“