Potrefenáhusa Kamaradovi vymenili podrazku asi po 15 letech (za vlastni penize samozrejme). Boty mam asi 5 let teprve tak uvidim, ale jinak mam s goretexem jen dobre zkusenosti (hlavne s oblecenim teda).
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
crazydaisy Moje Bosh ma nadobku na vodu, ktera se musi vylevat po kazdem suseni, nejde to nikam napojit (susicka je asi dva roky stara).
Jos niektoré kondenzačné sušičky majú prípravu na pripojenie na odpad.
Jos Jo na Meindlech, se ta podrážka vysype asi po deseti letech. Je to prý kvůli odpružení. Ale v Restdayi ti to spraví, že opravdu není vidět rozdil. Pokud jsou boty jinak v dobrým stavu, tak se to vyplatí, i když za hubičku to není.
continuity Diky za tip. I tak je deset let slusna doba, parkrat jsem si koupila neco levnejsiho a ve vysledku po sezone dvou bylo po botach.
Jos já už jsem to tady prave řešila, když se mi vysypaly, ona teda ta nová podrazka stojí kolem 2,5, takže je to prave u těch 10 let starých bot dost na zvážení
ja je miluju, hlavně kupovat nový pohorky je šilená anabáze, protože mě u většiny tlacej malíčky, což se projeví až po par kilometrech
Jos Nádobu na vodu mají (myslím) vsechny kondenzační sušičky. Když je dva roky stará, tak už by asi měla jít napojit na odpad. Já si právě ještě pamatuju, jak mě to vylejvání štvalo, než měl muž čas mi zapojit ten odpad.
Do statistiky, moje Maindly chodí už 12 let bez opravy a bojím se, že dalších 12 klidně dají. Koupila bych si nový hezký, ale je mi to líto peněz, když mám naprosto funkční pohodlný starý.
crazydaisy to má ale i tá moja staršia, aspoň si to myslím. No len bohužiaľ v kúpeľni nie je miesto, ináč by som ju asi napojila.
Edit: tak som to musela ísť samozrejme pozrieť a tá sušička to nemá. Vidíš viktorka_od splavu ,že tie nové majú nové aspoň toto.
My máme sušičku ve skříni v chodbě, takže vylévám ke stromům, oni jsou za to určitě rádi.
Potrefenáhusa muž platil za vymenu 1700 a to měl tvrdý C-ckovy pohory na automatické mačky.
Ty moje byly ještě levnější.
crazydaisy u té naší to nejde, bohužel, jinak prostorově by to klidně možné bylo
Do statistiky, moje Maindly chodí už 12 let bez opravy a bojím se, že dalších 12 klidně dají. Koupila bych si nový hezký, ale je mi to líto peněz, když mám naprosto funkční pohodlný starý.
Nerouhej se! Pohodlný prošlápnutý pohory! Koukej je jít pohladit![]()
Dost vás tady psalo, jak u sušičky vylejvá vodu. Proč?
Protože žádnej odpad nemá, jen jímku na vodu - ve dvířkách.
Tak jo!
continuity jo mas pravdu, je to min, už na to koukam. Tem mým jinak nic není ![]()
crazydaisy Já mám sušičku v chodbě a mám právě tu kondenzační, která není závislá na odpadu. Do koupelny narvu jen velice úzkou pračku. A je nás je tak málo místa na sušák a tak špatně tady vše schne, že ve chvíli, kdy jsem ji chtěla, tak jsem byla ochotná ji mít i v ložnici
.
mohl by mi tu někdo doporučit kvalitní steakovou pánev? vím, že to tu kdysi řešilo. vyírám dárek a chtěla bych udělat radost. Tuším že se doporučoval staub a voll ale nejsem si jistá. díky
Potrefenáhusa tak je tam pošli, my tam posíláme všechny trekové boty. jediný problém s restdayem je, že to hrozně dlouho trvá.
s tými turistickými botami mi idete do rany. Budem si musieť tiež kúpiť nové, bo oboje, čo mám, mi robia strašné otlaky. Vôbec neviem, čím to je. Mám jedny lowa, ktoré majú tri roky a nič moc som v nich neodchodila, kupovala som si ich tehotná a s malým dieťaťom sa tiež na túry tak často nedostanem, no ale naposledy, keď som v nich išla z túry, takmer som plakala. Ono je to vždy tak 10-15 km v pohode a potom brutálne otlačené malíčky.
Druhé mám Garmonty na poloautomatické mačky a tie ma zasa príšerne tlačia odspodu, ale tiež až po tých 15 kilometroch. Tie som mala teraz naposledy. Už ma nebaví prichádzať z túry pomaly s plačom, neviem či to je topánkami alebo neviem chodiť alebo čo. Alebo si proste do batohu vždy pribalím klasické tenisky a na posledný úsek sa prezujem alebo čo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“