"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Pinot Noir
29250 příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 20:12

continuity taky myslím.

Offline continuity
41412 příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 20:14

Jinak k tomu Decathlonu, některé lepsi outdoorové značky mají specialni kolekce pro řetězce a ta kvalita fakt není zrovnatelna.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 20:43

continuity Ano, lowy jsou dražší. Já tyhle 2 značky napsala, protože je s manželem máme. 

Offline Myrtila
5024 příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 20:46

Mne teda Keeny prijdou taky spis jako "jako outdoor", mela jsem jedny a manzel asi troje, ale i kdyz byly opravdu pohodlne, nosili jsme je spis na takove ty mestsko-vychazkove vylety - cast dne civilizace, cast dne priroda. Ted mame oba uz podruhe Scarpy, i kdyz nizke, tak pro me to jsou nejlepsi trekove boty, fakt mi sedly, ty prvni jsem mela asi 6 let a jine jsem za tu dobu vubec nenosila. Jinak kotnikove mam Asolo, ty jsou taky dobry, ale uz jsem je roky nemela na nohach, Scarpam se nevyrovnaji. Jsou to teda vsechno jine cenove kategorie, ale podle me zrovna na botach do prirody nema cenu prilis setrit, vrati se to na pohodli i na vydrzi tech bot. 
edit: Jeste bych dodala, proc mi ty Scarpy vydrzely jen 6 let, mam na pate ostruhu a ty boty jsem v tom miste rozskubala zevnitr, takhle konci vetsina mych bot. Jinak byly porad uplne v poradku. 

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 20:47

Keeny jsou ale v pohodě. Můj muž je má, kožené, vydržely toho spoustu, membrána drží, nekloužou, všechno co čekal, plní, super jsou.

Já mám vysoké pohorky North Face asi 15 let staré, je to nejstarší věc, co mám, už byly taky na výměně podrážky ve Zlíně, ale jinak jim nic není. Jsou boží, dnes je ta kvalita fakt jinde. 

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 20:52

continuity Tak konkrétně lowa  dala  do decatlonu naprosto stejné boty, jako prodávala sama. A teĎ koukám na ty ceny, a není to zas tak velký rozdíl. Teď manžel kupoval tyhle keeny- https://www.rockpoint.cz/revel-iv-mid-polar-m . 

Ale já se s vámi hádat nebudu, je mi to vlastně jedno. Za nás jsou tyto 2 značky dobré, vím, že většinou dávají do sportissimo, decatlon aj. levnější varianty, no ne vždycky. 

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 20:54

Myrtila Tak oni mají různé kolekce. Konkrétně ty revel mi jakooutdoor moc nepřipadají. 

Offline Myrtila
5024 příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 20:58

ionicera Jasne, beru to hodne vseobecne. Ale celkove mi prijde, ze jsou proste znacky, ktere maji ty boty do terenu propracovanejsi. Pak zalezi, co clovek hleda, a jak pisu, sama jsem Keeny mela a k tomu ucelu tehdy byly naprosto vyhovujici a opravdu pohodlne. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 21:09

Gingerto ale fakt môže byť tým zaväzovaním, keď teraz nad tým rozmýšľam. Pred tým, ako sa nám narodilo dieťa, sme chodievali na túry s mužom spolu a topánky mi vždy zaväzoval on, a vždy poriadne utiahol, teraz sa striedame a ja chodím s kamoškou a je pravda, že na poriadne zaväzovanie až tak pozor nedávam, nakoľko furt len kecáme a kecáme...Nabudúce poriadne pouťahujem, som zvedavá na výsledok, ale tak nejak tuším, že to bude výrazne lepšie. A teraz si hovorím, či som vážne tak blbá, aby som až na parfumánii zistila, že si mám poriadne zaviazať topánky

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 21:11

Sairon jj, tiež pred tehotenstvom. no v tých garmontoch ma po čase začnú páliť chodidlá od spodu, neviem, či to je tým, že by mi boli úzke. Tam asi vyskúšam kúpiť nejakú vložku alebo tak, no uvidíme

Offline brrr
12074 příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 21:47

Já mám Hanwag Alaska, už druhé. První jsem měla asi 12 roku a poslední tři roky jsem je nosila v práci denně. Byly úžasné. Teď mám nové, ale ještě jsem je neměla čas pořádně otestovat. Se psem nosím pracovní z Canisu. Už se rozpadají, potřebují nové, ale tyhle rozhodně ne, vydržely rok, hrozně se v nich potí noha, ale holt máme povolený nákup jen v pracovních oděvech, takže kvalita odpovídá.

Offline rasaNori
8742 příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 22:14

Offline dynda
7286 příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 22:35
Reakce na Sweet Potato:

​Nerouhej se! Pohodlný prošlápnutý pohory! Koukej je jít pohladit

​Hele, jsem blbá, koupila jsem je v roce 2003, to není 12 let. Tak jsem si spočítala, že za 7 let je budu mít půl života. Nějak moc to utíká

Offline brrr
12074 příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 22:44

rasaNori Ty boty z Canisu mají taky oficiálně jako volnočasovou obuv, naštěstí to z té účtenky nejde poznat. V těch klasických pracákách bych nevydržela vůbec.

Offline rasaNori
8742 příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 22:48

brrr ja tam posledne koukala na neco jako farmarky, ale pak jsem si rekla ze to je zbytecny:) 

Offline Ginger
1209 příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 23:26

betsey blba urcite nejses, mne se stalo neco podobneho v obchode pri vyberu novych pohorek. Porad jsem vahala jestli jo neco ne az pan prodavac zkontroloval utazeni, dostala jsem prednasku a bylo. Pohorky jsou super i kdyz ted uz je beru jen do Alp. Po Cechach staci bohate trailove tenisky. Vsechny tyhle boty mam od Scarpy a jsou super.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 07:08

Ginger no ja do Tatier radšej tie pohorky, ale už som včera pozerala na trekové tenisky od Scarpy a na jar pôjdem asi do nich. Muž má Scarpy a nevie si ich vynachváliť

Offline Mohučanka
7305 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 08:12

betsey scarpy přístupovky jsem měla taky a super, ale teď mám LaSportivu a to je ještě lepší.

Offline rasaNori
8742 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 09:56

Mohučanka my ted berem hodne veci od sportivy, fakt je lepsi nez scarpy? Potrebuju nove trekove tenisky na jaro tak uz uvazuju predem:D

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 10:06

Tahle debata mi připomněla, že dnes přijde balík z Rockpointu - nemůžu se dočkat novinek. A letošní podzim je zatím krásný, jak má být :)