"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Mohučanka
7305 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 11:00

rasaNori Nooo, mně přijde, že jo. Mám dvoje: TX 2 na teplejší počasí a TX 4 (kožené). Jako scarpy byly taky fajn, ne že ne. Ale tyhle od sportivy mi pro mně přijdou dokonalé.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 11:01

rasaNori Mohučanka kamoška má jedny tenisky od Sportivy a bola ich už tri krát dávať reklamovať. Rozpadá sa jej na nich stále päta, ale inak si ich nevie vynachváliť, povedala, že keď sa jej rozpadnú úplne, pôjde si ich kúpiť znova, že sú úžasné. A odchodila v nich celé Tatry, vždy berie aj pohorky ale nakoniec sa ani neprezuje

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 11:44

Když se tady probírají sportovní boty, tak potřebuji poradit. Manželovi se po 15 letech rozpadly kotníkové boty na vysokohorskou turistiku, potřebuje nové, aby zvládly skalnatý povrch, rozbředlý sníh, horské bystřiny, louky, lesy. Po horách (Alpy, Dolomity, Jeseníky) chodíme hlavně od jara do podzimu. 

Mám se tedy podívat hlavně na značky Scarpa a La Sportiva, ale doporučily/i byste nějaký konkrétní model?

Offline continuity
41412 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 11:55

Alena_In Meindl Island MFS

Offline Pinot Noir
29250 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 12:15

Alena_In Zmíněné značky neznám, ale taky bych doporučila Meindl, můj tatínek, který pracoval jako revírník v Jeseníkách, je nosil pořád, kupoval opakovaně, stejně jako jeho kolegové. Neměl jediný problém, vydržely všechno. A to nebyly víkendové výlety, ti chlapi v těch botách žijí.

Offline Mohučanka
7305 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 12:42

Alena_In kotníkový la sportivy poradit neumím, ale manžel nosí kožené (nízké trekové) meindly nonstop už nejméně 6 let a stále bez problémů drží. Do všech terénů, od městských chodníků po vysoké hory, za každého počasí od pálícího slunce po mrazivou zimu. Teda je pravda, že po dvou letech jsem ho donutila koupit si tenké městské tenisky na léto, takže už ty meindly netahá úplně pořád, ale...skoro. Taky si myslím, že vydrží všechno, taky jsem je měla, ale mám problematické nohy a přišlo mi, že mají trochu moc tvrdou podrážku. Navíc se mi po porodu zvětšila noha a nebyly mi. Ty sportivy mi přijdou pohodlnější.

Offline coralline
2278 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 13:22

Snažím se něco objednat z Datart, nabízí mi to jenom vyzvednutí na prodejně, ještě předtím, než zadám adresu nebo cokoli. Chci to poslat někam, kde prodejna není. Jsem natvrdlá, nebo aktuálně nic neposílají (pošta, kurýr apod.)? Infolinka je přetížená

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 13:23

coralline z datartu jsem objednávala o víkendu, normálně na zásilkovnu. 

Offline viktorka_od splavu
48807 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 13:27

coralline myslim ze nektere zbozi tu volbu neumoznuje, kdyz ho maji uz jen zbytky na prodejnach a nic ve skladu, tak ti to neposlou.

Offline coralline
2278 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 13:32

viktorka_od splavu Skladem ve 101 prodejnách, nevím, jestli to znamená zbytky Ale koukám, že tam straší black friday, to jsem zase něco trefila

48807 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 13:39

coralline no proste z prodejny neposilaji, tot vse. samozrejme nevim jestli to je zrovna tenhle problem, ale ja uz se s nim setkala

Offline Mohučanka
7305 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 13:40

viktorka_od splavu coralline zrovna jsem se s tím setkala v hračkářství - hra není v centrálním skladu, nelze zaslat, musí se vyzvednout přímo v jednom nebo druhém obchodě.

Červená karkulka jde zjevně na dračku...

Offline coralline
2278 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 13:48

viktorka_od splavu Mohučanka Otevřeli si eshop a lidi si chtěli objednávat...

Offline Mohučanka
7305 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 13:49
48807 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 14:03

coralline jojo

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 14:24

continuity Pinot Noir Mohučanka Díky, jste zlaté. To je přesně to, co se mu bude líbit a já mám vyřešený dárek k Vánocům.

Offline žluťásek
8784 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 14:44

Mohučanka kupovala jsem ji v knihách dobrovský s doručením do zásilkovny. předpokládané datum dodání bylo asi za týden, ale za dva dny už byla v zásilkovně.

Offline Mohučanka
7305 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 14:58

žluťásek Tu hru? Já v Agátině světě, mně nevadí tam zajít, mám to blízko, ale myslela jsem, že ji nechám poslat rovnou k babičce, a to nešlo.

Offline Lamicka
14112 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 16:47

Potrefenáhusa prosim, nepamatujes si jmeno obchodu, kde meli vlnene ponozky s obrazkama? Nekdy jsi to sem psala, mozna i fotila v bote. 

Offline Lamicka
14112 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 16:50

continuity Potrefenáhusa jste mi pripomnely, jak si muz chtel nechat opravit Trezety, kterym se rozpadly podrazky. Dlouho staly v hale, ze je tam posle. Pak zmizely, za par mesicu se ptam, jestli uz mu je poslali zpatky a on se vydesil, ze zapomnel, ze je chtel dat opravit a vyhodil je do popelnice...