betsey to je smula. Mam taky pohorky Lowa, jela jsem s nima rovnou do Tater, predtim jsem v nich usla jen asi 5 km, takze nula nic. A od zacatku v pohode, ani po celem dni na nohach nebyl problem. Nejsou ty tvoje treba nejak krive usity nebo nemaj spatnou stelku, nejak blbe usazenou?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
betsey v lowach chodi vetsina nemeckych duchodcu, ty by tlacit nemely, pokud to nejsou male. Po detech se nekdy noha zmeni. Blby dotaz. Zavazujes, utahujes, je dostatecne? Muj muz takhle nekolik dni nadaval na otlacene malicky, pak mi neveril a kdyz si ty pohory poradne utahl, bylo po problemu.
DadooNekoupila. Na boty do přírody kladu větší nároky, než do města. A tyhle asi budou nic moc. Semiš nevadí, čistí se dobře. necháš zaschnout a vykartáčuješ. Jde spíš o pohodlí a nepromokavost a výdrž. To bych od bot za 1300,- nečekala. Podívej se na keeny a lowy. Nebudeš litovat. Že za ně dáš o 2000,- víc- kolikrát to člověk utratí za blbosti a boty ti budou sloužit jak dlouho.
betsey ty garmonty jsi kupovala taky před těhotenstvím? Nerozjela se ti po porodu/těhotenství klenba? Já po prvním dítěti musela odložit všechny úzké boty a teď po tom druhém už přecházím v podstatě výhradně na barefoot, protože je mi drtivá většina běžných bot úzká. Ty krabice s lodičkama do práce asi rituálně spálím nebo co![]()
Dadoo vono dražší zas teoreticky dyl vydrzej
ale neber goretex, ten není na každodenní použití a ty psi boty hrozne rychle odejdou
Proč není GTX na každodenní použití?
Dadoo Koukám, že už jsi koupila. Reaguju pozdě. Columbie jsou lepší, ale nevím, cos koupila. ![]()
Potrefenáhusa Tak už jsem se taky dočetla.
Ale moc bych tomu nevěřila. GTX je nejlepší membrána.
ionicera a co ten Airwrap, už ho máš a spokojenost? Já jsem to zatím nechala být, tak už to asi nechám na Ježíškovi :D
Dosť blbá: Vedľa čoho mám v obchode hľadať čerstvé droždie. Neviem či som slepá, alebo ho proste nemali.
Tulipe Mám, ale zase tak odvázaná z něj nejsem. Vyfoukání je rychlé, to jo. Ale mám pocit, že mi po tom víc krepatí vlasy. Teď jsem přišla na to, že lepší to je , když vlasy na závěr profoukám studeným vzduchem z fénu valera. Tak se víc natáhnou a nekrepatí tolik.
paktofonika vejce, majonézy.
paktofonika U nás vedle vajec v chlaďáku.
ionicera Keen a Lowa, to je ale tak 2000 (nejmíň) rozdíl, ne? Fakt jsou Keeny srovnatelné? Mně to vždycky připadalo jako takový "jako outdoor".
Pinot Noir ionicera super, ďakujem. Ja som hľadala hlavne okolo mlieka.
ionicera a to se budu prit, moje Grisporty staly 2000,- (bez slevy) a byly pohodlny, lehky, nepromokavy, prodysny. Podrazka se rozpadla po 15 letech.
Pinot Noir Srovnatelné s lowa? Tak to určitě. Jsou dobré. Mám na zimu - trekovky- a nikdy mi v nich nebyla zima a nepromokly , a to jezdíme na Šumavu, kde ráno vyjdem a večer příjdem. Lowy mám na podzim a jaro. Mám ještě vivo barefoot, ale to je jen, když chci cítit každý drn. :-) a není moc zima. A nejsou tak spolehlivé v nepromokavosti.
Pinot Noir A u lowa často narazíš na akce, manžel měl jednou dokonce lowy z decatlonu, měli nějakou jednorázovou akcei a vyšly asi na 3500,- a to nadkotníkové s GTX.
Pavlena Tak je pravda, že s nimi nemám osobní zkušenost. Ale nějak bych nevěřila tak levným botám.
ionicera a za me lowy fakt ne, prvni mi po 4 letech praskly a druhe stejny model uz po roce. Presla jsem na Scarpy a to je nebe a dudy.
ionicera tak srovnávat boty cenově podle značky nemá žádný smysl. Přece závisí k čemu ta bota je, z jakého materiálu, jak je konstruovana. Já bych trvala na tom, že zrovnatelne lowy jsou určitě dražší než keeny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“