Marbuša dáváme. Letos doufám stihnu i děti, i když žloutenka má teď přednost. Já bych se zamyslela nad tím, jaké máš důvody to neudělat.
Ordinace 24/7
já jsem si přečetla, že ockovani má negativní koleraci s rozvojem demence (očkování lidé ji mají min), Těžko říct,jaká je tam závislost, může být i ta, že dementní člověk se očkovat nechce. ![]()
Dala jsem se loni a nechám se i letos, už mám objednanou vakcínu I pro děti, protože loni jsem kvůli všemožným virózám řešila po prvé v životě storno na cestovním pojištění a byl to formativní zážitek, který už podle moznosti nechci opakovat.
Marbuša ja sa dávam každý rok a deti tiež, vakcíny už som u pediatričky objednala.
continuity Ale to byla vakcína proti pásovému oparu, ne? Ach ti vědci ze Stanford Medicine, kdyby věděli! ![]()
Marbuša ja bych se dala ockovat, kdyby pro me pripadne nakazeni predstavovalo velke ohrozeni, jinak ne. jsem spis za mene zasahu do tela.
Marbuša já to mám stejně jako viktorka_od splavu,Moje mamka se očkovat nenechává (60+). Táta se začal očkovat, když v tom pokročilejším produktivním věku stále ještě hodně fyzicky pracoval a byl takovej náchylnější na nemoce.
continuity to s tou stařeckou demencí mi říkala loni kolegyně, že jí to říkala její kamarádka lékařka.
Očkovat se nechávám poslední tři roky a určitě to souvisí s tím , že ve stáří se člověk hrabe obtížně z nemocí.
Děkuji všem. Proti mluvila jen lenost někam dojet a to, že jsem fakt opravdovou chřipku nikdy neměla, tak jsem si vlastně ani na tu možnost nevzpomněla. Teď mi přišla smskou nabídka od praktika. Ale půjdu (co kdyby na tom výzkumu s demencí něco bylo
).
Kan ne, chřipková.
Marbuša Tak to už máš od pojišťovny zadarmo? J
Není to spíš od 65 let? Aspoň VZP to tak má.
Černá kočka Já nevím, hned v první větě je otazník. Naši oboje rodiče jsou 70+
Marbuša chodime kazdej rok
Je možný dostat covid 2x v rozmezí cca 4 týdnů? Před měsícem jsme byli s mužem nemocní, rýma, kašel a hlavně žiletkový hrdlo, došli jsme k závěru, že je to covid, ale testy byly negativní, nicméně jsem stihla nakazit mámu, se kterou jsem strávila den ještě jako bezpříznaková a té později covid na testu vyšel. Teď máme s mužem opět kašel, rýmu, on k tomu tři dny horečku skoro 39 a včera oba pozitivní testy na covid. Neříkalo se, že po prodělání má být na nějakou dobu imunita?
Mermaid mohli jste mit smůlu a chytnout tu předchozí variantu. Jednu dobu kolovali dvě.
Těch pry obchází uz i chřipka, ale to až teď poslední dobu.
Marbuša taky kazdej rok, chřipku si ráda nechám ujít. Po té vakcíně bývám třeba jeden den taková unavená, ale žádná reakce jak na vakcíny proti kovidu dříve
MermaidJá jsem si teda testy nedělala, ale měla jsem virózu bez rýmy a kašle tři týdny od sebe.....Taky si myslím, že to byl nějakej takovejhle hnus
Mermaid ja mam covid po 3 tydnech, oba potvrzene. Poprve byl.horsi ted je to spis ryma.
Candance aha, takže to zjevně možný je, mít to krátce po sobě. A na získanou imunitu po prodělání, jako se dřív říkalo, to už asi neplatí
Mermaid no, me to dost prekvapilo, myslela jsem, ze mam chvili pokoj
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“