Ordinace 24/7

15. ledna 2024 19:01
Offline viktorka_od splavu
48808 příspěvků moje polička 20. srpna 2025 21:47

Karja no ja spis vidim rozdil u sebe, kdyz se objednam, dam litr a pak jsem hodne motivovana cvicit a ruzne si to doplnovat nez jdu zas za litr aby mi to zkontroloval/zkorigovala, voila po trech navstevach jak rybka

na kasu nejaky magnety dvakrat tydne lezim a nic z toho

jinak detail nvm, jestli kdyz mas plotynky a za rok si zlomis ruku jak to bude

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2025 21:49

viktorka_od splavu mně motivovalo ke cvičení i rhb na pokladnu. Ale pak to jde vždycky do kytek

Offline Karja
43573 příspěvků moje polička 20. srpna 2025 21:52

viktorka_od splavuBohužel no, já v tomhle rozdíl nevidím, ty vyplacené peníze mi to nějak do priorit neposouvají;-/. Aha, no tak uvidíme tedy, já se tam zkusím přihlásit, ono než se celý to kolečko oběhne a začne to, tak se možná i tak do těch limitu vejdu a nebo se zeptám tam ..

Offline viktorka_od splavu
48808 příspěvků moje polička 20. srpna 2025 22:00

Evaeva Karja no ani ne tak ty penize jako takovy, ale ten system pro me neni motivacni. 2x tydne 5 tydnu nekam dochazet a "delejte se mnou neco", pak chvili dojezd a za dva mesice vsechno ve starych kolejich. vs jednou s dukladnou instruktazi, vysvetlenim vseho, objednani za mesic "na kontrolu", a takhle treba pul roku, znamena 6 mesicu kontrolovane makam a to uz fakt neco udela.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2025 22:12

viktorka_od splavu aha. No jednou za měsíc mi zase přijde málo, když je to něco trochu akutnějšího. To mi přijde dobrý spíš na takovou jakoby revizi. Já chodila jednou týdně, prostě mi to víc vyhovovalo, tak jsem si to tak naobjednala. Ale ta cvičitelka používala i měkké techniky, vždycky mně rozmasírovala, to pak bylo hodně poznat i při tom cvičení. To asi měsíc nevydrží. I ta bolest se mi pak stěhovala, což ona považovala za pokrok. (Končila jsem ten cyklus bez bolesti). Ale chtělo by to pak pokračovat třeba jednou za dva měsíce ještě tak rok, dva (nebo nejlíp na furt)

Offline 999
19400 příspěvků moje polička 20. srpna 2025 22:37

Lamicka Mě na tom nejvíc děsí to, že ten člověk nemá žádné obtíže, ale už ví, že to nebude dlouho trvat. Doktoři byli nekompromisní, diagnózu i prognózu mu sdělili :-(.

Offline Lamicka
14112 příspěvků moje polička 20. srpna 2025 22:59

999 ano, je to desivy :( hodne jsem tehdy o tom premyslela... strasny je, ze chybi cas se s tim vyrovnat a ani si udelat ve vecech poradek. 

Offline 999
19400 příspěvků moje polička 20. srpna 2025 23:01

Lamicka Přesně tak :-(.

Offline Kammila
741 příspěvků moje polička 20. srpna 2025 23:36

999 Lamicka Můj švagr zemřel do 3 měsíců od prvních potíží, leukémie. Zdravý chlap, sportovec...byl to hrozný šok a lékaři tenkrát tvrdili, že je takový průběh častější u mužů než žen. A přišlo se na to spíše náhodou, kvůli akutním urologickým potížím mu udělali krevní obraz a bylo hotovo

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 07:19

Moje máma měla kdysi ischias, léčila se na neurologii a na rehabilitace chodila celý rok. Měla i nějaký plánek cviků na doma a hodně se tomu věnovala. Takže záleží na doktoru a diagnóze.

Offline Aranel
6275 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 12:16

Kan Záleží na doktoru a diagnóze, ale nejvíc záleží na individuální domácí práci toho člověka, no jak píše i viktorka_od splavu . Takže maminka , tak to má vypadat.

999 Lamicka Neumím si to vůbec představit, vůbec. Že mě nic nebolí, ale nejspíš už tady za tři měsíce nebudu. To snad ať mě radši srazí auto a hotovo dvacet.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. srpna 2025 13:47

Aranel včera mně přesně tohle napadlo. Co je vlastně horší, že?

Offline Klara
493 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 16:56

Karja Asi je to jiná situace, ale měla jsem před pár lety předepsaný rehabilitace po úrazu a nepřišlo mi to nijak omezený (měla jsem rozhodně víc jak třeba 50 hodin různých procedur), čas od času mě vždycky viděl místní rehabilitační lékař a zase mi předepsali další hodiny do doby než do bylo dobrý

Offline Karja
43573 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 17:15

Klara Aha, to je asi různý ten úraz. Já taky myslím, že kdysi v minulosti jsem měla více hodin, ale byl to takový mix rehabilitací, no já to asi zkusím a uvidíme no, jsem ráda, že na to mám čas. 

Offline 999
19400 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 20:39

Aranel Teď jsem odtud přijela, atmosféra spíš party, šampaňské, tatarák, návštěva...kéž by tenhle stav vydržel co nejdýl.

Offline Jos
příspěvků moje polička 21. srpna 2025 21:03

999 bohuzel to mozne je. Vzacne. Zalezi na tom, co je to za nador ale pri diseminaci...Pak zalezi na typu toho nadoru, jak na bio lecbu reaguje. Je mi to hrozne lito. Drzte se

viktorka_od splavu u taty to bylo po operaci. Nador byl maly a lokalizovany, ale tata mel v brise srusty asi po nepoznane divertikulitide. Takze vykon silene dlouhy, narocny..Po operaci ruprura streva, sepse a uz to jelo. A proste vyplynuly i veci, ze zdravotne nebyl tak fit, jak jsem si myslela. Podrobnosti asi netreba. 

Online Garfie
27870 příspěvků moje polička 22. srpna 2025 04:34

999 Ach jo. Bohužel mám v blízkém okolí taky podobný příběh, do tří měsíců. :-(

Karja Určitě je to nějak omezené, ale možná záleží i na diagnóze, nejlíp asi uděláš, když se zeptáš přímo fyzioterapeutky, určitě bude vědět. 

Offline 999
19400 příspěvků moje polička 22. srpna 2025 06:02

Jos Díky

Offline rasaNori
8742 příspěvků moje polička 22. srpna 2025 08:03

Karja mě na si skloubení právě napsal doktor 10x rehabku, ta ženská byla skvělá, plus k tomu nějaké magnety a el. do zad. No a pak to musel psát na jinou část zad, protoze by mu pojišťovna neproplatila procedury.

Offline Lamicka
14112 příspěvků moje polička 22. srpna 2025 09:19

viktorka_od splavu prosimte, to ty jsi tu psala, ze tvuj muz moc neji? Vis, jestli to tak bylo vzdycky nebo to neco spustilo?

Muj muz nikdy nebyl zravej, ale posledni dobou mi prijde, ze na chlapa ji strasne malo. Vecer prijde, ze nema hlad a pak z nej vyleze, ze ani nestihnul obed. Stihly byl vzdycky, ale podle me mu ted opadly svaly, takze je fakt hubeny. No neni se cemu divit, same kardio a malo bilkovin. O tom, ze malo ji nechce slyset. Kdyby nejedl s nami, tak fakt snad neji.