Kan Díky, hodně sil i vám.
Ordinace 24/7
Kan aj! To chce hodně psychických sil
.
![]()
Kámoška mi vyprávěla příběh chlapa, co dorazil do nemocnice s nějakým nezávažným nálezem na plicích a po deseti dnech ho dali do umělého spánku, z kterého se už neprobral. U babičky to trvalo tři měsíce. Před Vánocemi ještě prala velké prádlo, začátkem dubna už nebyla.
Moc držím palce a hodně sil.
continuity Díky
Přeju hodně sil všem nemocným a jejich blízkým. ![]()
Kan taky se držte ![]()
Ženy, hodně sil. ![]()
999 bohužel jsem to taky zažila, dědu operovali (tlusté střevo) zničehonic na konci prosince a 1.3. umřel
(před 25 lety). Po operaci byl ještě asi 6 týdnů relativně dobrej, pak to vzalo rychlý spád. Doktorka vůbec žádnou léčbu nedoporučila, děda s ní nechtěl mluvit a mámě řekla, že by to bylo zbytečné trápení.
Achjo ![]()
Mohučanka :-(.
Je to smutné čtení....všem přeji hodně duševní sily![]()
Všem díky. A díky za české zdravotnictví, kolikrát podepisuju v lékárně strašný pálky.
Hodně sil blízkým a pečujícím.
Kamarádce odešel manžel během tří měsíců. Svinská choroba.
Jdu s takovým lehčím tématem. Je nějak na pojištovnu omezený počet rehabilitací?
Byla jsem u fyzioterapeutického lékaře, ten mi napsal 5 rehabilitací. To zařízení poskytuje jen vyloženě cvičení, to je málo, řeším to už roky ted mám prostor tomu zase dát víc priority. Našla jsem si ještě rehabilitační kliniku, která je více komplexní, je také hrazena z veřejného pojištění, ale zajímá mě, zda mám nějaké limity třeba od pojištovny, nebo zda si můžu takhle během plus minus stejného období využít více podobných typů rehabilitací, počítam, že tam by bylo zase cvičení, plus nějaká měkká technika nebo magnety atp......Nechci působit, že sosám nějaké výhody ze systému, ale potřebuju, aby se na to kouklo více lidí a dalo mi i víc zpětné vazby.
Karja mám pocit, že po šesti ti to můžou navýšit ještě o čtyři (se stejnou diagnózou). Magnety a tyhle věci se počítají zase zvlášť, tohle je jen cvičení.
Karja ja mela napsano 10, ale na vsude na rehabce mi rekli, ze je to vlastne 10 pulhodin nebo 5 hodinovych.
999 bohuzel to bylo podobne u kamarada :(
Hodne sil preji vsem, kdo si timhle prochazi.
viktorka_od splavuchápu no, bohužel tady na venkovejsou možnosti dost omezené abych si nějak víc mohla vybírat. Jinak fyzio jsem měla předtím soukromé i na pojišťovnu v Praze a já jsem tam ten rozdíl tolik nepociťovala...
Já nevím, jestli jsem ten dotaz dobře položila, těch 20x za dva roky je jakoby celkem? To neplatí asi, že můžu mít od jednoho a pak jiný lékař mi zase napíše něco jiného?
Karja musela bys mít jinou diagnózu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“