Ordinace 24/7

15. ledna 2024 19:01
Offline Lenka22
2519 příspěvků moje polička 11. února 2026 20:42

Pavlena aha, tak to jo. Ta narkoza to prodlouží.

Offline Černá kočka
1713 příspěvků moje polička 12. února 2026 18:30

MP Marge Docitam s velkym zpozdenim, tak treba uz mas ten zaludek vyreseny, ale jeste me napadlo, ze velke bolesti v noci muzu byt spojene s vredem na dvanactniku/dvanacterniku, nikdy nevim jak se to pise. Ty bolesti se casto projevuji s velkym odstupem od posledniho jidla. Sousedi s zaludkem i zlucnikem a pry neni bez podrobnejsiho vysetreni lehke urcit co pusobi problem.

Offline Tabea
7500 příspěvků moje polička 12. února 2026 18:42

Pavlena kdyby fakt o něco šlo, tak tam zavolá tvůj praktik a vyjedná ti přednostní termín. 

Offline MP Marge
6764 příspěvků moje polička 12. února 2026 21:34

Černá kočka Doreseneho jeste nemam nic, na endoskopii jdu az zacatkem brezna.

Jak se to diagnostikuje, ten dvanacternik? Na te pohotovosti mi delali sono zaludku a okoli. 

Offline Tabea
7500 příspěvků moje polička 13. února 2026 09:20

MP Marge to se sfoukne při tý gastroskopii. 

Offline Černá kočka
1713 příspěvků moje polička 13. února 2026 11:03

MP Marge Tabea Presne tak, na gastru spolu s tim zaludkem. Mozna jim napovi i info o tom kdy se ty bolesti objevuji, jestli je to po jidle, nalacno apod.

Offline berush
439 příspěvků moje polička 13. února 2026 19:35

Podle všeho jsem si střihla libůstku jménem norovirus. V okolí to docela řádí. Krutých bylo asi 24 hodin. Co mě však vylekalo, že jsem při/po zvracení 3 x ztratila vědomí, poprvé a podruhé asi 2 minuty, potřetí nevím, byla jsem sama. Před asi 15 lety jsem měla asi stejnou virozu a také jsem omdlela, jen jsem tedy padala ze stoje. Od té doby se při takových ... příležitostech ... držím u země. Nevím, čím je to způsobeno, že mi organismus vypne. Sníží se prudce tlak? Neví někdo?

Online Pinot Noir
29250 příspěvků moje polička 14. února 2026 00:38

berush nevím, čím to je, ale stejou zkušenost s norovirem jsem četla jinde předevčírem. Kde jsi to chytla, já to nechci!

Ať jsi brzo fit.

Offline Tabea
7500 příspěvků moje polička 14. února 2026 01:14

berush to je strašný!
Přeju ti, ať je to svinstvo pryč a ať už to bylo naposledy, cos to musela řešit. 

Offline berush
439 příspěvků moje polička 14. února 2026 14:16

Kde jsem k tomu přišla netuším, nikdo další z rodiny neonemocněl. Po odeznění toho nejhoršího nastoupila únava, ještě pořád se mi motá hlava, nemůžu se dospat. Holt, tělo si řeklo a já nejdu proti tomu.

Offline Myrtila
5024 příspěvků moje polička 14. února 2026 15:36

berush Tohle jsem měla před pár lety, taky mě to tehdy dost vyděsilo, omdlela jsem dvakrát, jenom na chviličku teda. Nenapadlo mě, že je to typické u noroviru, dobrý vědět pro příště

Offline MP Marge
6764 příspěvků moje polička 14. února 2026 16:07

Ja jsem od uterka v posteli s necim, co napred vypadalo jako nachlazeni, ale porad se to zhorsuje

Cert vi, co to je za virus. Vcera se mi zhorsil kasel, a boli a pali me na prsou. Tak se chystam k doktorovi, jestli to neni zanet prudusek. 

Offline MP Marge
6764 příspěvků moje polička 14. února 2026 16:10

Černá kočka Tabea Dekuju, damy, uvidime, jak dopadne ta gastro. Ja mam ty potize tak minimalni, ze o nich prakticky nevim, takze je tezke z toho neco odvozovat. Naposledy me bolel zaludek po morfinu, ktery mi predepsali na ten vyron kolene, a to byla jasna reakce na ten morfin. V zivote uz se toho nedotknu! 

Offline Magda
253 příspěvků moje polička 16. února 2026 10:18

berush 

Minulý týden proběhlo i u nás! Maminka 88 let, zvracení a průjem cca 36 hodin. U mne křeče a průjem skoro 5 dnů. Nikdy více!