Garfie bála bych se, že nasazení od Vás by očekávaly stejné.. Ale aspoň Vám mohli půjčit maskérky ![]()
Gratuluju k povedenému závěru a muselo to být fakt dobrý, když uvažuješ o dalším kole. Očividně tě baví, když je to napínavé až do konce!
Garfie bála bych se, že nasazení od Vás by očekávaly stejné.. Ale aspoň Vám mohli půjčit maskérky ![]()
Gratuluju k povedenému závěru a muselo to být fakt dobrý, když uvažuješ o dalším kole. Očividně tě baví, když je to napínavé až do konce!
Kokoska No ale ony jsou všechny hrozně ambiciózní, jedna z těch nejslabších chtěla hrát hlavní (mužskou!) roli!!
Zdá se, že jim absolutně chybí sebereflexe :-)
Garfie znas ten vtip o blaznovi, co mlati hlavou do zdi?:-))
viktorka_od splavu
Přesně na to jsem si vzpomněla!!!
Lenka22 Ale zase abych byla spravedlivá, zrovna tahle mi poděkovala za to, že jsem jí to rozmluvila...Ona je jinak fajn, mám ji ráda, ale teda to drama s ní bylo utrpení.
...ale jo, to se nevylučuje, jen neumí sami sebe ani ten problém nahlídnout...
Lenka22 Jo, to je přesný.
Dám to sem, autor to sám zveřejnil na X. Šógun není moje nejoblíbenější Clavellova kniha, ale na seriál se určitě podívám.

Tak já se přidám na historické téma, hrad v Odavaře, mám to jen hodinu cesty, ale byla jsem tam poprvé. Moc mě to nelákalo, protože hrad byl mnohokrát zničen a přestavěn a dnes působí uvnitř spíš jako muzeum. Ale nakonec to bylo fajn. :-) A kolem krásně kvetou hortenzie!

U hradu je i malý, ale moc hezký chrám.

Zdvojený příspěvek :-)
A taky tam mají nádhernou, více než 200 let starou vistárii, bohužel už pochopitelně odkvetlou...

Garfievypadá to moc hezky, tak klasicky japonsky úhledně.
continuity Na tebe jsem vzpomínala, protože chata, kde jsme trávili víkend byla totálně utopená v lese, až druhý den ráno jsem zjistila, že má dokonce i "zahrádku" a to i s košem na basket! ![]()
Výhled jsem dávala do radostného vlákna, ale zahrada tady:

Altánek ![]()

Garfiejá na ni koukala, ale byla jsem na služebce a byl to trochu randál, tak jsem neměla čas ani moc psát.
Zítra zas odjíždím, je to teď takové hustější.
Ale jen to sem hezky dávej
čtu to pořád, i když nemám vždy úplně čas a sílu něco napsat.
continuity Máme tady teď návštěvu, tak se snad zase dokopu trochu cestovat, teď ty poslední dny byly taky hustý, děti zkoušky, já to divadlo, masakr. Drž se.
continuity ja ten serial davala do televizniho vlakna, me se moc libi. Soguna teda mam rada i jako knihu, ted jsem si ho ve Vidni koupila do vlaku. Zapomela jsem doma ctecku, kterou jsem si chtela vzit kvuli uspore mista. No tak Sogun ma na vysku asi 8 cm![]()
Mulen no já vím, já ho mám jako dvě knihy.
Clavell tenké knihy nepsal, snad kromě Krále krysy.
Akorát jsem zjistila, že je do na Disney+ a to musíme nejdříve doma něco zrusit.
Garfie nádhera, Japonsko by som rada navštívila, len ma odrádza dlhý let.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.