Vcera na srazu jsme na tebe vzpominaky, ze uz mas premieru s ohledem na casovy posun za sebou.
A jeste uspesne....my jsme ti verily![]()
A ten "nahradnik" se zjevne povedl.
Vcera na srazu jsme na tebe vzpominaky, ze uz mas premieru s ohledem na casovy posun za sebou.
A jeste uspesne....my jsme ti verily![]()
A ten "nahradnik" se zjevne povedl.
brrr
continuity Tak ona ta hra sama o sobě je fakt povedená a dá se tam použít spousta vtipných momentů i beze slov. Já jsem ráda, protože byla od začátku můj favorit a tak trochu jsem ji protlačila i když velká část byla proti, to mi vůbec není podobné. A pooslední dva měsíce jsem se cítila dost provinile, protože to fakt bylo hodně těžké na ten pohyb na jevišti (když je tam deset lidí najednou, z toho víc než polovina duchové, fakt záleží na každém kroku). Ale klaplo to!
jerry Jé, večírek! To byla jediná slabina představení.
Na rozdíl od loňska, kdy jsme ještě ve tři ráno pořádali v baru soutěž, kdo víc vydrží, jestli Švédsko nebo Východní Evropa jsme letos v jedenáct posadili na vlak Číňanky totálně opilé po dvou deci vína a do půlnoci byli všichni doma.
Náhradník byl daleko lepší než originál a to i navzdory tomu, že pro originál mám trochu slabost...:-)
Garfie No, holt budete muset na příští rok najít hru se spoustou němých dekorativních rolí, aby tam číňanky měly co dělat ;o) Anebo se budeš muset naučit čínsky, abys je dokázala účinně seřvat :o) Gratuluju k úspěchu!
Garfie tak dopadlo to dobre, gratulujem. Ono je úžasné ako ste to nakoniec dokázali, radosť čítať ![]()
Garfie jej, tak super záver!
Garfie blahopřeji k úspěšnému završení.
Garfie To zní přímo neuvěřitelně, jak jste to nakonec dokázali, moc gratuluju.
Garfie páni, moc gratuluju! Skvělý, jak se vám to povedlo. A díky za podrobnou reportáž, byla jsem moc napnutá!
Garfie
pecka!
Garfie
pecka!
Až budu mít nějakou fotku, na které nevypadám jako idiot, tak vám ji sem dám! ![]()
Garfie gratuluju a smekam, to je naprosto neuveritelny, jak jste to dokazali zvladnout. Ty Cinanky jsou proste jiny lidsky druh, priste (pokud opravdu bude) jim najdete role, kde budou sedet a pozovat, pokud mozno v nejake detektivce, kde je rychle nekdo odkrouhne ![]()
Kokoska No ale ony jsou všechny hrozně ambiciózní, jedna z těch nejslabších chtěla hrát hlavní (mužskou!) roli!! ![]()
Garfie tak to uz nerikam nic!
Tak ta se teda po smrti muze zjevovat jako nemy duch, at nezeru!
Garfie Zvládli jste to skvěle! Upřímně tě obdivuju, že přemýšlíš o dalším ročníku, já bych si další takové zážitky odpustila, na absurdní lidi nemám kapacitu. Těším se na fotku.![]()
Garfieneuvěřitelný ![]()
Kokoska naopak, podle všeho to chtějí příští rok číňanky řídit ![]()
bublifuk Jen ať řídí, já si budu v klidu chodit na zkoušky a ve volném čase na manikúru! ![]()
Garfie Gratuluju, jste skvělý :-). Těm Číňankám musíte vymyslet nějakou speciální hru, aby neslezly celou dobu z pódia :-)).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.