Catherinne to je přesně ten střih, co mi vepředu dělá neplechu.
Jaký účes.?...
Evaeva aha, tak to musíš mít fakt sestříhané jen cca 5cm v délkách do tupa, žádné odlehčování.
Catherinne asi ano, něco takového mám i teď. Myslím, že mám teď i dobrou kadeřnici, tak snad to dopadne dobře.
Gatita Karja Evaevatak to mame uplne stejnej problem!!! Nejlepsi je delsi mikado, ale pak zacnu chtit dlouhy, mam dlouhy a zacne mi vadit jak to visi
ale ja se sestrihavani fakt vyhejbam, ta ukazka od Catherinne je moje nocni mura. To bych sla radsi na jezka! (ne ze by to byl obecne osklivej strih, ale v mym pripade:))
Tohle jsou třeba sestříhané, prostříhané a odlehčené vlasy. Kdyby byly v jedné délce budou těžce padat a viset dolů bez objemu.
Plus barva a balayage
urcite mas pravdu s tim odlehcenim a tak... ale mne tohle prijde strasne osklivy / vzhledem k peknym vlasum co pani ci slecna ma /
Catherinne ja to nemam blbe sestrihane, jen mi to neslusi. Tvoje ukazka je ok, ja mam asi neco podobneho, akorat v ķratsim meritku. Myslim, ze az to povyroste, bude to fungovat lip, takhle to vypada strasne staromodne a ani mi to neslusi.
Sweet Potato Děkuju
711990 já měla s mikádem moc práce, ale sluší mi, to jo. Teď na mateřské by mě z toho kleplo:)
viktorka_od splavu ošklivý mi to nepřijde, jednak jsem stříhala podle přinesené předlohy a přání a tyhle vlasy jsou opravdu husté a těžké. V jedné délce leda tak do culíku.
711990 no ale ty máš úplně jiný typ vlasů. A jiný přání. Ta tvoje hromada vlasů by sestříhaná byla jako lví hříva![]()
Catherinne a prosim, ja se prifarim... jak se sestrihanim vlasu, ktere uz sestrihane rostou..?
Kvalita na nic, konecky uplne do ztracena, kvalitnich tak 10 cm od hlavy. Ale naktratko nepujdu, fakt ne.
Hlavně se teda snažím plnit přání. Tak kdo chce nechat plný střih, nechám...kdo rád sestříhané, není problém, poradím, co by vzhledem ke kvalitě, délce, obličeji bylo nejlepší, ale rozhoduje vždy klientka.
Pavlena no asi hodně jemně kopírovat tvar který roste, stříhat spíš milimetry! aby se vlasy ozdravily, co dva měsíce. Ono se to stejně asi ulamuje. A tím stříháním vypadají zdravěji.
Naprosto stejné vlasy má dcera, do určité délky fajn a pak už jen nitěnky.
Ale o tvých vlasech to nebude, že jo? Podle fotek u outfitů bych neřekla
Evaeva no jako chce to trosku foukat, ale tobe se ty vlasy vlni, ne? Ja je mam jako hrebiky, staci vyfoukat v predklonu 2 minuty a jsou uplne rovny.
Catherinne ja vim:D ale presto jsem tohle jednou na hlave mela a pak jsem brecela jeste tyden!:D
711990 Jj, ty máš jiné vlasy. Mě se vlní, ale jen trošku. Takže mikádo jsem musela tvarovat a stejně to dělalo neplechu.
Catherinne Krasne ucesy, mne prijde, ze cesat umi dnes malokdo.
Evaeva no to je pak naprd, foukani pres kulatej kartac trva vecnost!
711990 hlavně když to nevydrží ani do večera:)
Catherinne Ja mam od tebe sestrihano (mam teda malo vlasu proti slecne a milion delek vlasu, jak dorustaji) a jsem moc spokojena. Slecna ma vlasy a sestrih krasny. To "strasne osklivy" se me skoro az dotklo, protoze neco takoveho bych jednou rada. Vlasy, co se hodne krouti (moje), a hladky uces nejdou dohromady. Vlasy neupravuju ani nefoukam, vlastne ani nevim, kde mam fen ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“