Jaký účes.?...

22. zaří 2014 19:41
Offline rozarka
4193 příspěvků moje polička 05. srpna 2021 13:00

Catherinne to je nádhera, jsi šikovná. Je mi jasné, že všechny kadeřnice nemusejí být mistry v oboru, ale kdyby aspoň každá druhá, třetí . A pak ještě musím zamáčknout slzu, když vidím takové hřívy, ta příroda je tááák nespravedlivá 

Offline Oknel
65 příspěvků moje polička 05. srpna 2021 18:01

Kokoska tak jsem se překonala a prohledala fotky, ale nebudete mi věřit, já žádnou nenašla. Fotky mám jen z dovolené a tam skoro všude mám culík nebo jinak sepnute vlasy  a co si budeme povídat z posledního covidoveho období nemám žádnou. Třeba ještě najdu nějakou historickou, tak ji ofotim.

Offline Kokoska
33984 příspěvků moje polička 05. srpna 2021 19:54

Oknel tak jo, jsem zvedava, jak moc velka ta zmena byla, protoze vysledek je paradni.

Offline Tabea
7500 příspěvků moje polička 06. srpna 2021 02:08
Reakce na Gatita:

Lamicka mne se ted taky zmenily vlasy. Zrovna vcera jsem si rikala, jestli je to mozne, takhle v prubehu zivota. Ja je mela vzdycky takove ani rovne, ani moc vlnite, ale ted je mam jak z dilny silencovy. V nekterych partiich mam regulerni lokny, ale jen vespid a nekde. Kvalita nastesti dolu nesla, ale vubec mi to neslusi, prestal fungovat oblibeny strih a tak.

​taky se mi to přihodilo ....

Offline barbucha blogger
34974 příspěvků moje polička 06. srpna 2021 12:31
Reakce na Catherinne:

Mám dovolenou prezentaci krásné a moc milé parfumaniačky.

Hodně husté vlasy jsem stříhala před třemi týdny, dnes jsem si 4 hodiny hodiny hrála s mikromelírem. Foto po střihu a před melírem z domácího zdroje, foto po jsem nezapomněla

​Pěknej střih a krásná barva!

Offline Catherinne
10691 příspěvků moje polička 06. srpna 2021 12:47

barbucha děkuji

Offline Catherinne
10691 příspěvků moje polička 10. října 2021 00:29

Už dlouho tu nebylo nic nového , tak dneska jsem česala po strašně dlouhé covidové době nevěstu. Bohužel ji květinářka zapomněla připravit květiny do vlasů a dala ji do ruky jen nevěstin závoj. Myslela jsem, že mě klepne pepka! Krásné kytky ten účes pozvednou...

A při té příležitosti jsem prolustrovala mobil a našla taky jeden účes na svatbu, tentokrát s květinami umělými.  

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 10. října 2021 01:59

Catherinne Účesy jsou krásné, škoda těch vlásenek teda. 

Offline Catherinne
10691 příspěvků moje polička 10. října 2021 07:29

Kan jestli je vidíš na tom prvním obrázku, tak je to krátké mikádo a to bez vlásenek prostě neumotáš. U dlouhých je víc poschováváš a není jich potřeba tolik. A ty zásadní pomůže schovat třeba ozdoba, kytky. Vlasy do půli zad to bohužel nebyly...

Offline Catherinne
10691 příspěvků moje polička 10. října 2021 07:40

Kan a tady jsem našla dlouhé vlasy a jednu vlásenku jsem tam poodhalila taky ono nějak ty vlasy pohromadě držet musí. A taky se teda nepovažuju za česacího guru. 

Offline Allysa
871 příspěvků moje polička 10. října 2021 08:13

Catherinne Účes měl úspěch a vydržel až do konce,  ještě jednou dekuju

Offline Catherinne
10691 příspěvků moje polička 10. října 2021 08:20

Allysa díky, ale hlavně, že jsi nezmrzla hodně štěstí do nového života, teď už můžu. 

Offline Allysa
871 příspěvků moje polička 10. října 2021 08:24

Catherinne Dekujeme. Nezmrzla a počasí vyšlo krásně a vůbec se to celé povedlo přesně jak mělo.

Offline 711990
18258 příspěvků moje polička 10. října 2021 08:36

Allysa jeee gratuluju! A krasny uces

Offline Allysa
871 příspěvků moje polička 10. října 2021 08:40

711990 Dekuju

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 10. října 2021 08:40

Catherinne Já myslela květinovou vlásenku, že ti je nedodala, to je škoda, že někde něco leze jsem si nevšimla. Květinové vlásenky jsou na výrobu lehké, otázka dvaceti minut a účes pozvednou. Máš to pěkný.

Offline Catherinne
10691 příspěvků moje polička 10. října 2021 08:49

Kan jo takhle, já to pochopila jinak. Takový termín pro kytku do vlasů neznám.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 10. října 2021 11:10

Catherinne Tak jak si nevěsta u floristy objednává svatební kytici, kytice pro maminky, korsáže, květiny na dort, tak si nechá udělat i třeba věneček do vlasů, hřebínek, nebo ty vlásenky. Je to prakticky takový balíček a v dnešní době docela častý,  děláme to skoro u každé svatby.

Online Gatita
8428 příspěvků moje polička 10. října 2021 20:25

Catherinne Allysa Máte to moc hezké!

No a jak to vyřešila Karja  s touhou po novém účesu? Já dneska nedopadla nejlíp.Přitom

kadeřnici mám špičkovou a vlasy slušné, ale dneska to poprvé nějak nevyšlo. Prostě když chce člověk změnu a neví jakou... takže mám nějakým záhadným způsobem na hlavě úplně to samé, co jsem měla na fotce v indexu v roce 2004, kruh se uzavírá.Jako žádná tragéde to není, ale Useldost je jméno mé. Vůbec nevím, jak se to mohlo stát. Přitom objektivně to kadeřnice o moc centrimetrů nevzala, ani žádné šílené prostřihávání se nekonalo, ale po dlouhých vlasech ani památky, vepředu krátké, vzadu vytočené ven, no old school prostě! Tak číhám, kdy sem kdo nasype nějakou inspiraci napříště. protože pokyn "ostříhat tak nějak aby to rámovalo obličej" je jízdenka do akademie usedlých sekretářek středního věku

Offline 711990
18258 příspěvků moje polička 10. října 2021 20:27

Gatita promin, ale predstavuju si zive ten uces z r.2004!