Catherinne zase krasna prace ![]()
Jaký účes.?...
Hanka H mas krasne vlasy, a zavidim jak jsou rovne. Mne se zacaly vlnit pred lety (po 2.porodu, asi nejaka zmena hormonu) a je to takove ani vlnite, ani rovne.
Lamicka mne se ted taky zmenily vlasy. Zrovna vcera jsem si rikala, jestli je to mozne, takhle v prubehu zivota. Ja je mela vzdycky takove ani rovne, ani moc vlnite, ale ted je mam jak z dilny silencovy
. V nekterych partiich mam regulerni lokny, ale jen vespid a nekde. Kvalita nastesti dolu nesla, ale vubec mi to neslusi, prestal fungovat oblibeny strih a tak.
Gatita ja se o ne chvili starala jako o vlnite a vlnily se vic, ale je to hrozne prace, tak radsi rovnam pri foukani. Tak to muzes zkusit.
Catherinne Oknel nádhera! ![]()
Catherinne krasna prace!
Oknel moc by me zajimal stav pred prvnim strihanim u C., nedas prosim fotku?
Oknel jezis to jsou uzasne vlasy! strih i barva krasne, ale ty vlasy![]()
@Mha A můžu se zeptat jak?!
A ještě dovětek - kadeřnice celou tu dobu (cca 4 hodiny) rozvíjela konspirační teorie, jaký je původ viru, kdo ho na nás poslal (nejvíce byl v podezření Bill Gates), a korunu tomu nasadila prohlášením, že nebude pokusný králík, jako TY DEBILOVÉ, co se nechali očkovat. Prostě příjemně strávená část dne
.
Daridari Lamicka Díky
! S kvalitou jsem spokojená, o to víc mrzí, když se nevyužije potenciál.
Hanka H Počúvať toto 4 hodiny a ešte aj odísť nespokojná s účesom, no blbá kombinácia.
Ja si nejako podvedome vyberám ľudí v službách ( kaderníčka, pedikérka, manikérka atd ) tak, aby mi ľudsky sadli, že sa na čas stráveny v ich spoločnosti priam teším.
Mha já tak nějak podobně ![]()
Daridari mě tohle přijde trochu nepochopení části jejich profese. I kdyby stříhala jako bůh, tak by přece měla vědět, že tohle je výbušné téma a je lepší se mu vyhnout, ne?
Mha Pinot Noir Ste mě pobavily
! Já vás znám z fotek, takže tady prostor nevidím!
Daridari Evaeva A oponuj někomu, kdo má moc nad tvými vlasy.... Zmohla jsem se jenom na takové velmi neutrální bručení.
Catherinne uzasna praca ![]()
Evaeva Presne tak, no v praxi je opak pravdou. Poznala som kozmetičku, ktorá bola vo svojej podstate dobrý človek ale správaním si odpudila kopec zákazníčiek. Až napokon nechala tú prácu a išla robiť pomocnú silu do kuchyne. Pritom taká škoda, bola to jedna z najlepších kozmetičiek, čo som poznala, moja citlivá pleť po návšteve u nej bola v takom stave, že som si mohla rovno od nej naplánovať program a nie ísť kanálmi domov ako pri iných.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“