Jaký účes.?...
Evaeva to asi zkresluje fotka, ma takovou hezkou teplou hnedou. Tak do 9 let byla skoro blondata, postupne tmavne.
999 asi jo, jen ja tu barvu dohanim meliry a prelivem :))
Catherinne moora dekuje :)
Lamicka krásné vlasy ![]()
Prosím o radu od Vás, co barvíte šediny: je normální, že prosvítají přes barvu? Normální permanentní barva, od kadeřnice profesionálky (byť o té profesionalitě čím dál víc pochybuju). Bohužel šedívím stylem "skunčí pruh" a zároveň nosím teď pěšinu uprostřed - nejvíc to vyhovuje tomu, jak mi rostou vlasy, jinak mám kouty. No a prostě skunčí pruh nesvítí, ale je vidět. Kadeřnice tvrdí, že to je normální, že tak vyřeším melír, který mi ničí vlasy. No nevím.. ![]()
Volám, prosím Catherinne o názor a pak taky asi o tip na kadeřnici v Brně, která umí hlavně dobře barvit a nenechám u ní celou výplatu. Moc děkuju..
Pavlena to by ma tiez zaujimalo, mam to podobne a este sa mi z nich farba rychlo vymyje. Kadernicka tvrdi, ze je to mojimi vlasmi ale tiez jej tak uplne neverim
.
Moc prosím o radu, a popřípadě kontakt na kadeřnictví, kde umí dobře stříhat, berou nové zákaznice (na pořadník nechci, na jednom jsem už déle než přes rok a nevypadá, že by se to nějak pohnulo), a jsou ochotni stříhat i bez barvení/melíru. Za každou radu děkuji. Jsem ochotná si i nějak rozumně dojet...
Pavlena muzu doporucit moji kadernici. A jak rika Catherinne je potreba si s michanim barvy pohrat
Tak my tady dnes o vlasech a odpoledne volá moje kadeřnice, ať přijedu..
Tak jsem jela.![]()
Bohužel tu moc není vidět barva. Je úplně boží, do šedomodra.

Dadoo Takhle ta barva taky vypadá moc pěkně;-)
Dadoo moc hezký vlasy a hlavně tvůj úsměv
Potrebujem poradiť. Moja pôvodná farba je podľa mňa svetlo hnedá, i keď v tých farebných vzorkovníkoch sa asi označuje ako tmavá blond. Bohužiaľ už mám dosť šedín, odhadla by som to tak na 30-50%. V poslednej dobe som si vlasy farbila sama, používala som demi-permanentnú farbu IGORA Vibrance, celkom to chytalo, šediny vyzerali ako melír. Konečne som sa odhodlala k návšteve odborníka, a nejakú predstavu mám, ale vôbec neviem, ako sa to dá v mojom prípade dosiahnuť a aká náročná bude údržba. Aké mám možnosti? Melír/balayage a na zvyšok permanentnú farbu? Mikromelír a potom na to nejaký toner? Nedada by som išla úplne do nejakých popolavých tónov, tie mi moc nepristanú.
geekygirl Docílit popelavých tonu je podle mě velmi těžké i když je to záměr, takže toho se bát nemusíš;-)
geekygirl Docílit popelavých tonu je podle mě velmi těžké i když je to záměr, takže toho se bát nemusíš;-)
No len v tych popolavych sa tie sediny asi skor stratia, aspon si teda myslim. ![]()
Kdopak ke mě dnes zavítal? Uhodnete?
( foto před...)

Hwi?
Aranel kocoureksuggywow, yes!
Myslím, že se nám ta radikální změna povedla. Střih a lehké prosvětlení jako od sluníčka. ![]()
Moc děkuji Hwi za důvěru ![]()

Catherinne Super! Krásná práce, nádherná Hwi
Makáš i ve svátek? Já taky, samá svatba!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“