Jaký účes.?...

22. zaří 2014 19:41
Offline Lamicka
14112 příspěvků moje polička 11. října 2021 08:25

viktorka_od splavu presne jak pise Catherinne - mam huste jemne vlasy a pokud je chci dlouhe, tak je musim mit podobne sestrihane, jinak tezce lezi, takze nahore to mam splacle, dole plno vlasu. Ted jsem se nechala ostrihat na ramena a to muzu mit klidne ostrihane rovne. 

Offline Sweet Potato
39522 příspěvků moje polička 11. října 2021 08:27

Catherinne Jednou jsem jako zákaznice zažila, jak jiná moji kadeřnici rozplakala. Měla nějaké přání, kadeřnice se jí ho usilovně snažila rozmluvit, nakonec vyhověla - a bylo to špatně, dotyčné to "dělalo bouřku nad ušima". Strašně nepříjemné to bylo. Řešit to musel i majitel salónu. (Pan Pačes:-))

Offline Catherinne
10691 příspěvků moje polička 11. října 2021 08:36

Lamicka děkuju moc

Offline Pavlena
6841 příspěvků moje polička 11. října 2021 08:36

Catherinne no bylo to o me, asi koukam na sve vlasy velmi kriticky, protoze je srovnavam s tim, co mi rostlo jeste treba 10 let zpet... A to jsem se tehdy o vlasy ani moc nestarala, nejedla moc zdrave atd. Akorat jsem nemusela barvit, no. A kdyz barvim, tak i 2x rocne meliruju, protoze jednolita tmava neni dobra. Navic geny jsou svina, mama stejny pribeh a ona navic jeste leky, takze ted uz ma malem ples, at dela co dela.. No jsem si prave odpovedela, z ceho to mam...

Offline Catherinne
10691 příspěvků moje polička 11. října 2021 08:37

Lamicka děkuju moc

Offline Catherinne
10691 příspěvků moje polička 11. října 2021 08:40

Jos díky moc, jsem fakt šťastná, když jsou zákaznice spokojený a reakce viktorka_od splavu mě zamrzela taky, no což...

Offline Catherinne
10691 příspěvků moje polička 11. října 2021 08:43

Sweet Potato tak když to zavání průserem, tak to bych vymlouvala hodně a hodně vysvětlovala proč ne. A pokud bych neuspěla pak děj se vůle boží... 

Offline Gatita
8428 příspěvků moje polička 11. října 2021 09:03

Lamicka mam to stejne . Catherinne ma pravdu. Na mne ten tupy strih (nebo proste vlasy cca v jedne delce, hladky efekt) funguje jen max sotva na ramena, pak to proste neni ono, je to takova deka do áčka. Naopak to, co postovala Catherinne mi celkem sedi, ale musim mit vlasy aspon na lopatky. Coz ted nemam, tak vypadam tak nijak. Ale to je jedno, je to otazka tak 3 cm, pak to bude zas vypadat jinak.

Edit tak jsem si to vyfoukala jen v predklonu a myslim, ze dobry. Vcera jsem ale byla fakt jak z pocatku milenia. Za chvili mazu, nesel mi vygumovat oblicej. 

Offline Janulik03
19719 příspěvků moje polička 11. října 2021 09:25

Gatita mne sa tvoj uces paci a si velmi pekna. 

Offline Tabea
7501 příspěvků moje polička 11. října 2021 09:26

Gatita ty jsi tak hezká!

Offline Janulik03
19719 příspěvků moje polička 11. října 2021 09:27

Catherinne ten uces je fajn co si sem davala, nic oskliveho natom nevidim. Podla toho co som tu doteraz od teba videlasi velmi sikovna ja by aom sa ti zverila s plnou doverou. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 11. října 2021 09:32

Gatita Moc hezke, slusi!

Offline Gatita
8428 příspěvků moje polička 11. října 2021 09:49

Jej, dekuju, tady to je fakt super prostredi pro pestovani sebevedomi. Ja kvuli strihu vcera nijak zhrzena nebyla, kadernice je dobra, jen jsem se neumela vyzvejknout a bylo mi pak trochu lito, ze uz nemam ty delsi vlasy, ani to mikado. No a jak to bylo vytocene ven, tak mi to pripomnelo uces, co jsem mela na te fotce v tom indexu no.  

Offline Lamicka
14112 příspěvků moje polička 11. října 2021 09:51

Gatita Krasny vlasy a jsi moc hezka.

Offline rozarka
4193 příspěvků moje polička 11. října 2021 09:54

Gatita Ježíš, to je vlasů!!!  Probudilo to ve mě moje závistivé já

Offline Dadoo
11613 příspěvků moje polička 11. října 2021 09:54

Gatita vypadá to výborné a moc ti to sluší

Catherinne prosím tě.. Všechny tady víme, jak šikovná kadeřnice jsi, z podobných blabolů si nic nedelejtto si jen někdo nevidí do pusy.

Do statistiky přidávám, že mne to kadeřnice taky střiha dorovna. Prostrihat nebo sestrihat mi to odmítá,, jenom max trošičku v cca dolní 1 cm, aby to trochu zapadlo do sebe. 

A protože se vždycky vyčerpám soubojem o délku, víc už ji do toho nekecám.

Offline Karja
43573 příspěvků moje polička 11. října 2021 09:58

Gatita To je hezky náhodou! Žádný retro! 

Offline Karja
43573 příspěvků moje polička 11. října 2021 09:58

Catherinne Já to s tím do rovna asi blbě napsala. Myslela jsem ,,vypadá to jako do rovna,, ale přitom prostrihava jak drak. 

Offline Gatita
8428 příspěvků moje polička 11. října 2021 09:59

rozarka

Na vlasy si stezovat nemohu, ja zas tajne zavidim lidem zdrave a pekne zuby, v lete jsem chodila s pahylem misto predniho zubu a nejspis to nebylo naposledy

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 11. října 2021 10:10

Mám od čtvrtka nové vlasy. Obrázek, vysvětlování, myšlenka fajn, provedení horší. Bylo vidět, že si kadeřnice vůbec není jistá tím, co dělá.

Mmch, všem stěžovatelkám bych na dva měsíce půjčila své vlasy, aby věděly, co je to málo, řídké, mastící se, ap.. Tady si občas někdo stěžuje, pak vidím fotku a - aha, tak jo, to je fakt na stížnost.