Gatita já měla na fotce v indexu hlavu sjetou strojkem, to by asi nebyla ta pravá inspirace... ![]()
Jaký účes.?...
Tabea Já někdy v té době byla myslím taky na ježka.![]()
Gatita Tak jestli i ten zbytek je jako v roce 2004, tak bych to i brala. To doroste.
711990 No ale fakt to ta kadeřnice trefila přesně, úplně jako by tu fotku z toho indexu měla jako předlohu! Mně to přijde hrozně vtipný, jak se po dekádách uzavřela cesta za dokonalým účesem
Takže opět se vydávám na štaci, která bude za rok završena razantním zkrácením na rovné mikádo pod bradu, za dva roky long bobem, za tři roky celkem dlouhýma fádníma vlasama a roupama, co s tím, že mi ty vlasy kolem obličeje unyle visí... Jako já už asi vím, že nejvíc mi sluší buď to hladké tupé mikádo až long bob, jenže současně prahnu po dlouhých vlasech, kde tahle úprava (na mých vlasech a obličeji) nefunguje. Tak furt čekám, kdo vymyslí něco geniálního![]()
Allysa Gratulujuuuj
Kan Jo, já se tomu spíš směju. Vlasy po ramena nejsou žádná tragédie, ostříhané to mám precizně, v prváku na vysoký bych z toho měla radost. Teď mi to moc nesedí, ale před Vánocemi půjdu zas a bude to dobrý.
Gatita Já se nemůžu dovolat své kadeřnici:-D Takže to mám hrozny a dlouhý a schne mi to dva dny:-D. Já jsem byla objednaná na srpen, jak měla Luna to svoje mecheche, to jsem zrušila a od té doby střídavě vždycky týden zapomenu a týden si vzpomenu jednou brnknu a nic. Asi jsem na blacklistu, to víš jednou dvakrát za rok ostříhat, nic ze mě nemá, akorát tam hodinu melu:-D
Tak aspoň vím, jakou cestou se nevydávat, nic neramovat, ale já chci jen ostříhat ty zničené konce a vzadu prostrihat a odlehčit. Uvidíme, kdy to klapne.
No a když to umejes, tak jak to vyjde? Taky blbý a kroutí se to? Jako moc hezkou inspirací tady měla (AAA teď mi vypadl nick, no naše Berlínacka), to bylo moc krásné, ale bylo to delší mikádo. To jen kdyby si chtěla do toho sáhnout razantněji.
Gatita Hahaha, tak to máme stejné, mně taky nejvíc sedí asi to dlouhé rovné mikádo, ale nechci to:-D. Teď mi vlasy unyle visí a konce jsou už fakt vyschlý:-D
Já jdu stříhat zítra. A jak si tu někdy stěžujete, že vás kadeřnice ostříha moc, já tu svou pořád přesvědčuje, ať stihne pořádně a ona se cuka! ![]()
Tak jsem zvědavá, jak to dopadne zítra. Já chci k bradě. ![]()
Taky jdu zitra. Pred dovolenou uz to bylo tak na hrane a nestihla jsem to, ted uz je to hrozny, hlavne potrebuju barvu.
Evaeva já tvoje vlasy viděla, mně se to líbilo, jak si to měla nebo kratší by byly asi na tenhle účes fajn, ale základ bych udělala ,,do roviny,, ale protože máš vlasy husté, klidně bych to prostrihala. To je hezký, ty už jedeš druhé kolo střihu a já se nedostala ani na ten první:-D
Karja díky! Uvidíme, co z toho vyjde, já ty vlasy zas tak moc neprožívám. Chci se objednat, protože se pořád bojím, že zase zavřou a do března to nevydržím:) Ale uvidíme, chtěla jsem se objednat na dopoledne, kdy má být mladšího ve školce, ale ten byl zatím jednou, takže to nejspíš nevyjde.
Přidám se. Před časem jsem si tu odložila - protivná kadeřnice, nemístné řeči, a ještě mě neostříhala k mé spokojenosti - chtěla jsem delší mikádo na ramena, dorovna, odcházela jsem s podkovou hluboko pod ramena. V týdnu jsem šla na opravu - délka konečně dobrá, ale .... šmikla mi ofinu! Zcela nečekaně, nestačila jsem zaprotestovat. Původně jsem měla nad čelem jenom pár kratších pramenů, teď to honím kamsi do strany, ježí se mi to....
Catherinne v mém případě to jsou spíš blbé vlasy na takové to výrazné sestříhání. Kolem obličeje se mi to pak divně kroutí, na každé straně jinak:)
Karja střih do roviny jako když střelí ale málokomu sluší, ty vlasy jsou těžké a bez objemu, navíc ty vlasy by měly být ukázkově zdravé a lesklé v celé délce, což málokdo má.
Tohle jsou třeba sestříhané, prostříhané a odlehčené vlasy. Kdyby byly v jedné délce budou těžce padat a viset dolů bez objemu.
Plus barva a balayage

Catherinne Pořád vedu v patrnosti nabídku, ale teď jsem se do Prahy vůbec nedostala.
Catherinne já to mám "do roviny", v koncích je to prostřihávané (asi, v těch pojmech nejsem kovaná) Ale je to jak píšeš, ta kvalita v koncích není úplně super.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“