Jaký účes.?...

22. zaří 2014 19:41
Offline viktorka_od splavu
48807 příspěvků moje polička 11. října 2021 10:14

Catherinne to neni o tve praci, ta je precizni, ale jak rikas-prani zakaznice. /kdyz, tak bych to v pulce ustrihla a pak by se mi to libilo/

ja ty vlasy vzadu do obloucku na sobe uplne nenavidela, proste se mi to nelibi. je to subjetivni tot vse

Offline Pinot Noir
29250 příspěvků moje polička 11. října 2021 10:14

Gatita krásné vlasy! A ty jsi moc hezká.

Offline Pavlena
6841 příspěvků moje polička 11. října 2021 10:39

Gatita dobry to mas a jsi moc hezka! Jako dokazu si predstavit, ze pokud jsi to mela na okapy, vytoceny ven, tak to bylo asi dost retro...

48807 příspěvků moje polička 11. října 2021 10:52

Gatita jsi krasna a vlasy zavidim

Offline Kokoska
33985 příspěvků moje polička 11. října 2021 11:32

Catherinne mne se ten uces taky moc nelibi a fakt ne kvuli tve praci!!! Jen se mi zda, ze by to bylo hezci, kdyby se to "spodni patro" dalo pryc. Ale pokud na tom zakaznice trva, tak at to ma. Treba taky fotka klame, ta dolni cast uz vypada takova ridka, ale treba to tak neni. Ale ma to teda nadhernou barvu, to zavidim (i kdyz ke mne by asi nesla).

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 11. října 2021 11:44

No ja sa musím prestrihavania tentokrát zastať, aj keď v júli, čo som tu dávala tu svoju fotku tých šialených pre strihov, bol to fakt des. Nakoniec som s tým nič nerobila a nešla som sa dávať znova strihať a teraz si myslím, že to mám fakt dobre. Ono si to nejako sadlo, zapadlo to do seba a hlavne mi zhustli vlasy, tak si teraz celkom užívam, že mám po veľmi dlhej dobe dlhšie vlasy. 

Ja tiež nemôžem mať dlhé vlasy v jednej dĺžke, bo v tom vyzerám ako ta baba zo studne z hororu Kruh

No ale po pôrode to zasa vidím len na mikado 

Offline Makara
3535 příspěvků moje polička 11. října 2021 12:03

Gatita A že si ty story o dětech vymýšlíš, ne? Ta slečna na fotce přece ještě děti mít nemůžeNemaž se, nastves pracující, co neobědvají  u klavesnice.

48807 příspěvků moje polička 11. října 2021 12:25
Offline Mha
příspěvků moje polička 11. října 2021 19:48

Stezuju si, že jsem asi málo vysvětlovala. Nechtěla jsem mít s vlasy práci a řekla jsem, ať mi to ustrihne na mikádo, ať pomalu samovolně dorůstá pod čepicí. Všechno bylo dobré, než jako závěr provedla cosi a já mám účes z wikihow.

Kulich. Podle toho mě teď poznáte. 

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 11. října 2021 19:57
Reakce na Catherinne:

Tohle jsou třeba sestříhané, prostříhané a odlehčené vlasy. Kdyby byly v jedné délce budou těžce padat a viset dolů bez objemu. 

Plus barva a balayage 

​Mně se zrovna tohle líbí, chtěla bych mít takové vlasy i střih. Jenže vlasy na to nemám, ani délkou ani kvalitou a nikdy mít nebudu. Jednu dobu jsem to i tak skoro nosila, ale to bylo před mými problémy s hennou a vlasy byly úplně jiné.

Offline Dadoo
11613 příspěvků moje polička 11. října 2021 20:38

Ostříhaná a obarvena. Miluju po ostříhani, když se mi vlasy "sypou"

Offline Kokoska
33985 příspěvků moje polička 11. října 2021 20:51

Taky jsem dnes ostrihana a obarvena, ale vyfotit to nedokazu. Ale je to uleva.

48807 příspěvků moje polička 11. října 2021 21:05

Dadoo vypadá to krásně, i když já ráda přeci jen kapku delší. ale tobě to hodně roste:-)

já doufám ve středu, už se nemůžu dočkat

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 11. října 2021 21:10

Dadoo super, ja jdu zitra, mam zpozdeni, ale ne svou vinou, kadernice mi zrusila termin, a nemuzu se dockat.

diskusi o sestrihani na fotce od Catherinne jsem cetla jen velmi povrchne, ted uces se mi zda priserny. Ted jsem ho nedavno na jedne zene videla a v duchu ji litovala, ale ted si uvedomuji, ze ho mozna chtela :)

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 11. října 2021 21:38

Dadoo Mne se ten tvuj uces libi moc. Hlavne proto, ze nemas ty konecky seriznute, ze se neztencuji. Ja mam rada takovehle rovne konce. Taky se na to chystam.

Offline Gatita
8428 příspěvků moje polička 11. října 2021 21:53

Mha nedelala ti takove to, jak se strihne do pulky pramenu a delka zustane, ale pulka vlasu odpadne a mas plnou hlavu strapatych pramenu a objem na 15 hlav, ze ne? To se mi stalo pred nekolika lety, uplne bez varovani. Od te doby nechodim nikam na blind, a to ani na zastrizeni konecku. Ja ted po poslednim strihani taky zrovna neskacu radosti, ale muzu si za to trochu sama, a hlavne to neni nic oproti tamtomu zazitku. To bylo fakt prekvapko.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 11. října 2021 21:56

Dadoo moc pěkné

Offline Dadoo
11613 příspěvků moje polička 11. října 2021 22:31

viktorka_od splavu jinx Luna nolita dekuju, já tu svou kadeřnici prostě miluju.

Luna přesně. Do roviny a jen velmi jemné prostrihne dolní cca 1 cm. 

Teď mi ještě poslala foto, že to příště navlnime. Čelenku snad ne

Offline Pinot Noir
29250 příspěvků moje polička 11. října 2021 22:39

Dadoo moc hezké to máš! Je mi sympatické, že se toho stříhání nebojíš.

Offline whiskas
20613 příspěvků moje polička 11. října 2021 22:52

Dadoo Moc pěkný .