Mha na trenink nosim celenku a jinak trpim
Jaký účes.?...
Mha Tak takhle přesně vypadá ta moje mladší dcera:-D. Učesat se nenechá, ostříhat leda ve spánku.... takze občas pristrihnu po částech ofinu, ale jinak vypadá jak ten pes. Oproti jinym dětem je taková zanedbaná:-D
A občas temně zavrčí?
Mha Vrčí hrozně moc a často:-D. Je to jejich oblíbená hra, na zlého vlka. A taky mě začaly bít.
Karja Na zlého vlka? Jsi myslivec? Babička s vínem?
Mha Myslím, že v té hře figuruje jen zlý vlk a kůzle:-D. Ale já to nehraju, je to furt dokola 15s hra, hrozně vyčerpávající:-D.
Karja no tak takové hry znám a nikdy jsem je neměla ráda, protože ten zajatec u mučednickeho kůlu nebo prase na rožni nebo svatý Šebestián jsem byla vždycky já. ![]()
Karja mě bije mladší syn. Ale jelikož to není správné vlákno na toto téma, tak jen napíšu, že v pátek se jdu ostříhat a třeba to pomůže a už mě nezbije. Panebože, doufám, že se Catherinne zvetí a neodvolá mě, protože to tady sice nenapsala, ale za ten její pád můžu de facto já ![]()
Pinot Noir nepodrazilas ji nohy, že ne?
Pinot Noir Běžela té ostříhat? Bily ji tvoje děti a ona utíkala? Hele, určitě jsi ji tam tu zvednutou dlažební kostku nenastrcila;-)
Pinot Noir neboj, zítra to jdu zkusit a v pátek budu už jako rybička!
Pinot Noir ty za to nemůžeš
ale je zázrak, že nemám vůbec odřené dlaně! Protože to bych nemohla pracovat několik týdnů než by se to zahojilo
Catherinne no to je vlastně pravda, když člověk takhle letí, dlaně to obvykle schytají.
Mám dovolenou prezentaci krásné a moc milé parfumaniačky.
Hodně husté vlasy jsem stříhala před třemi týdny, dnes jsem si 4 hodiny hodiny hrála s mikromelírem. Foto po střihu a před melírem z domácího zdroje, foto po jsem nezapomněla ![]()
Děkuji L.

Catherinne perfektni!
Catherinne já moc Dekuji
a pokud někdo váhá, tak jdete. Manžel tvrdí, ze má doma úplně jinou ženu a já jsem maximálně spokojena. Měla jsem to udělat dříve
Catherinne Perfektní - střih i barva!
![]()
Také jsem dneska byla u kadeřnice a jsem tak nějak na rozpacích.... Barva dobrá, s melírem si vyhrála, ale střih.... no není to ono... Mám hodně dlouhé mikádo, chtěla jsem to do rovna .... a mám tam podkovu
!
Zarinya díky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“