Catherinne To je skvělá vlasová proměna
. To by bylo fajn, kdybys nám nějakou proměnu ukázala i v budoucnosti.
Jaký účes.?...
Catherinne. zase mi z toho padá brada, ale nebudu sem toho bláznivého smajlíka dávat;-)
Catherinne povedená práce
Jinak já mám od zítřka dovolenou a v pravý čas
,dopracovala jsem to k zánětu šlach.
Catherinne skvělé, úplně jiný člověk!
Dnes mi kývl Ríša na to, že se příště půjde nechat ostříhat se mnou! Tak zítra voláme ![]()
Catherinne wow ![]()
![]()
Catherinne perfektni, s timhle urcite Bejby nebude sedet v koute!
Miru Kan Tak Betty AprilTwelve Renusatko
Díky, ano, neskutečně krásná slečna s neskutečným množstvím vlasů.
Fiction když bude zájem a nezapomenu fotit, můžu se občas něco dát. Nebo konečně založím profi pracovní instagram ![]()
Pinot Noir no to je výzva!
EDITH4B hele, já ten běh nechci cpát do každýho vlákna, ale co běhám, hýbu zádovými svaly, odešly i záněty šlach, na které jsem trpěla několikrát do roka!!!
Catherinne Krásne a úžasné, musím na to stále pozerať
neskutočná zmena, mladá slečna je krásna a s novým účesom je to úplne iný level.
Catherinne Nádhera!
Kdybys pracovala aspoň na opačném konci Prahy, ale takhle bych k Tobě nemohla jít pokaždé a to je na houby. Fotku ukážu dceři, má taky kudrny a to je moc těžké dobře ostříhat, a je v Praze, tak by to nebyl problém.
Catherinne wau, to je úžasné. Vyzerá ako z tej relácie O desať rokov mladšia ![]()
Catherinne wau, uzasna premena ![]()
![]()
Catherinne pekna prace
to jsou neuveritelne vlasy.
Catherinne nádhera ![]()
Catherinne koukam se zpozdenim a teda je to krasny, opravdu wow promena..!
A strasne by me zajimalo, jak narocne se slecna bude muset o vlasy starat, nebo staci treba jen difuzer a spravny pripravky..
Spoluzacka kdysi davno mela podobny vlasy a byla z nich total nestastna, pritom mozna neni treba moc..
Pavlena děkuji moc, opravdu má ty vlasy krásný, ale aby nebyly přesušený chce to správný šampon a péči. Pak už jen ten difuzer a nakone do suchých vlasů vmačkat vlasový olej s trochou stylingu a vyvarovat účes. No a pokud to nebude nechat chtít narůst zpět do dlouhých vlasů ( ty měla před tím, než ji maminka kamarádky ostříhala) , tak ideálně za 2 - 3 měsíce přijít na střih.
Jak jsem tady nedávno chudinku sestřenku přirovnávala k pumimu, tak já se asi po 6 týdnech po ostrihani začínám podobat bearded kolii. Ofina dorostla do délky přesně přes oči. Jsem už objednaná ke kadeřnici, tak tohle je jen stížnost.
Začínám uvažovat o sponečce![]()

Mha ja ti rozumim! Vlasy pres oci nesnasim, nesnasim, nesnasim (a furt mi tam padaj)
sponecky zakoupeny, ale neda se v tom moc na verejnost, no...
moora A jak to řešíš? Já třeba při práci nosím šátek (děti mi říkají kolchoznice)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“