Daridari milacka betsey
Bloknem si nějaký víkend v Praze, s mejdanem až budem hotoví, jednou nocí v hotelu a ranní procházkou...
Kokoska můžeš se ozvat, když budeš chtít
To by bolo super![]()
Daridari milacka betsey
Bloknem si nějaký víkend v Praze, s mejdanem až budem hotoví, jednou nocí v hotelu a ranní procházkou...
Kokoska můžeš se ozvat, když budeš chtít
To by bolo super![]()
Catherinne moc ti dekuju, kdyztak se ozvu.
mnum Sweet Potato máte to teda krásný, Catherinnety jsi mistryně melíru (asi nejen jeho)..!!!
Catherinne Tak mám chrobáka v hlave.....a poriadne veľkého![]()
Daridari ja jedu do kousek za prahu ke kadernici zitra:-) mam to tedy kapku bliz, ale stejne.. proste po posledni navsteve meho ex-kadernika jsem se zarekla, ze si radej udelam kazdy dva-tri mesice vylet. mne ty vlasy rostou pomalu a kvalita je bidna, tak proste potrebuju neco poradnyho
viktorka_od splavu Tak držím palce, nech Ti splní predstavu![]()
Dúfam, že dáš aj foto, lebo budem zvedavá. Inak popravde, mne sa to veľmi páči, ako to máš teraz ale zase úplne chápem, ak Ty nie si spokojná.
viktorka_od splavu teším sa na foto![]()
viktorka_od splavu A co ti s tím dělá? Jedna moje kamarádka chodila na to zazehlovani keratinu. Ona měla takové krepate cosi a potom měla krásné lesklé hladké vlasy. Ale měla hrozny objem, nevím jestki to pravé nějak neubírá na objemu, jak se to zjemní.
Karja ne, to vubec. uz jsem to tu psala nekolikrat, jen spravne postupy myti a fenovani. na youtube u terezy vlasakove
viktorka_od splavu s takovym jmenem to umet proste musi!
Teda vim, ze to neni legrace, ale vzdycky jsem se musela pousmat, ze kadernici napadl pan Nečesaný.
:-)

viktorka_od splavu Paráda. Teda jak popisuješ ty svoje vlasy, tak pěkně kecáš, je to celý krásný.
Kan dekuju. no prisla jsem s chemlonem hlavne vpredu, v koncich vsude, flekata barva, moje kouzelnice mela trochu strach jak se to sjednoti a opravdu super. hlavne ty vlasy na omak jsou jak samet, to je ti takova nadhera, ze bych sem nejradej jezdila kazdy tyden
(nebo se to foukani budu fakt muset naucit;-)
viktorka_od splavuVeľmi pekné
aj Ti upravovala strih? Zdalo sa mi, že si to predtým mala o kúsok vpredu dlhšie ako vzadu, teraz mi to príde zarovnané. Čo sa týka kvality vlasov, to je veľmi dôležité, pre pocit aj pre vzhľad. Ale to, že Ťa včera správnym fúkaním a umývaním zbavila chemlona, znamená, že Ti to v tej kvalite zostane len do najbližšieho umytia či bude ten výsledok vidieť a cítiť dlhšie?
viktorka_od splavu wow! Je tu smajlik spadlé brady? A ukážeš se nám za týden, až si to vyfoukáš sama? Já totiž od kadeřnice taky odcházím s vlasy, ale po dalším umytí náběh na chemlon už druhý den. Asi je fakt to kouzlo ve správném fénování správným fénem. A na to já nemám ruce a trpělivost.
Daridari Catherinne taky mám "chrobáka", zda si neudělat výlet do Prahy
.
Daridari nestrihala, az na par opravdu milimetrovych zasahu vzadu. nejaky cas to vydrzi, poprve bez jakychkoliv pripravku asi pres dve umyti, ted by to mohlo byt dyl (maska, barva..) a hlavne na tom budem dal pracovat:-) vcetne teda te moji "sikovnosti":-P jinak da se vyfoukat takhle i s vlnama, byt ne ty tve kudrny, to az nekdy budu mit vic casu
viktorka_od splavu moc hezky. Nejakou tu peci (masku, spravny kondicioner) muzes i doma, ne?
viktorka_od splavu Fakt si to stále pozerám a páči sa mi to. Teraz som si uvedomila, že som Ti zozadu vlasy ešte nevidela. Ak teda nepočítam naživo
máš to aj spostupnené či len v jednej dĺžke?
S vlnami by to bolo tiež pekne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.