Jaký účes.?...

22. zaří 2014 19:41
Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 11. července 2021 17:42
Reakce na Catherinne:

Daridari milacka betsey 

Bloknem si nějaký víkend v Praze, s mejdanem až budem hotoví, jednou nocí v hotelu a ranní procházkou...

(nebo ranním během )

Kokoska můžeš se ozvat, když budeš chtít 

​To by bolo super

Offline Kokoska
33985 příspěvků moje polička 11. července 2021 17:49

Catherinne moc ti dekuju, kdyztak se ozvu. 

Offline Pavlena
6841 příspěvků moje polička 11. července 2021 18:25

mnum Sweet Potato máte to teda krásný, Catherinnety jsi mistryně melíru (asi nejen jeho)..!!!

Offline Daridari
1130 příspěvků moje polička 11. července 2021 18:45

Catherinne Tak mám chrobáka v hlave.....a poriadne veľkého

Offline viktorka_od splavu
48807 příspěvků moje polička 11. července 2021 20:50

Daridari ja jedu do kousek za prahu ke kadernici zitra:-) mam to tedy kapku bliz, ale stejne.. proste po posledni navsteve meho ex-kadernika jsem se zarekla, ze si radej udelam kazdy dva-tri mesice vylet. mne ty vlasy rostou pomalu a kvalita je bidna, tak proste potrebuju neco poradnyho

Offline Daridari
1130 příspěvků moje polička 11. července 2021 21:10

viktorka_od splavu Tak držím palce, nech Ti splní predstavu

Dúfam, že dáš aj foto, lebo budem zvedavá. Inak popravde, mne sa to veľmi páči, ako to máš teraz ale zase úplne chápem, ak Ty nie si spokojná. 

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 11. července 2021 22:13

viktorka_od splavu teším sa na foto

48807 příspěvků moje polička 11. července 2021 22:23

Daridari milacka diky, no ja strih menit nebudu, to musi dorust, ale potrebuju z chemlonu zas udelat vlasy a to uz u ni mam vyzkousene 

Offline Karja
43573 příspěvků moje polička 11. července 2021 22:36

viktorka_od splavu A co ti s tím dělá? Jedna moje kamarádka chodila na to zazehlovani keratinu. Ona měla takové krepate cosi a potom měla krásné lesklé hladké vlasy. Ale měla hrozny objem, nevím jestki to pravé nějak neubírá na objemu, jak se to zjemní.

48807 příspěvků moje polička 11. července 2021 22:37

Karja ne, to vubec. uz jsem to tu psala nekolikrat, jen spravne postupy myti a fenovani. na youtube u terezy vlasakove

Offline Kokoska
33985 příspěvků moje polička 12. července 2021 00:15

viktorka_od splavu s takovym jmenem to umet proste musi! 

Teda vim, ze to neni legrace, ale vzdycky jsem se musela pousmat, ze kadernici napadl pan Nečesaný.

48807 příspěvků moje polička 12. července 2021 05:19
48807 příspěvků moje polička 13. července 2021 06:44

:-)

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 13. července 2021 06:56

viktorka_od splavu Paráda. Teda jak popisuješ ty svoje vlasy, tak pěkně kecáš, je to celý krásný.

48807 příspěvků moje polička 13. července 2021 07:49

Kan dekuju. no prisla jsem s chemlonem hlavne vpredu, v koncich vsude, flekata barva, moje kouzelnice mela trochu strach jak se to sjednoti a opravdu super. hlavne ty vlasy na omak jsou jak samet, to je ti takova nadhera, ze bych sem nejradej jezdila kazdy tyden (nebo se to foukani budu fakt muset naucit;-)

Offline Daridari
1130 příspěvků moje polička 13. července 2021 08:09

viktorka_od splavuVeľmi peknéaj Ti upravovala strih? Zdalo sa mi, že si to predtým mala o kúsok vpredu dlhšie ako vzadu, teraz mi to príde zarovnané. Čo sa týka kvality vlasov, to je veľmi dôležité, pre pocit aj pre vzhľad. Ale to, že Ťa včera správnym fúkaním a umývaním zbavila chemlona, znamená, že Ti to v tej kvalite zostane len do najbližšieho umytia či bude ten výsledok vidieť a cítiť dlhšie?

Offline Makara
3535 příspěvků moje polička 13. července 2021 08:11

viktorka_od splavu wow! Je tu smajlik spadlé brady? A ukážeš se nám za týden, až si to vyfoukáš sama? Já totiž od kadeřnice taky odcházím s vlasy, ale po dalším umytí náběh na chemlon už druhý den. Asi je fakt to kouzlo ve správném fénování správným fénem. A na to já nemám ruce a trpělivost.

Daridari Catherinne taky mám "chrobáka", zda si neudělat výlet do Prahy.

48807 příspěvků moje polička 13. července 2021 08:12

Daridari nestrihala, az na par opravdu milimetrovych zasahu vzadu. nejaky cas to vydrzi, poprve bez jakychkoliv pripravku asi pres dve umyti, ted by to mohlo byt dyl (maska, barva..) a hlavne na tom budem dal pracovat:-) vcetne teda te moji "sikovnosti":-P jinak da se vyfoukat takhle i s vlnama, byt ne ty tve kudrny, to az nekdy budu mit vic casu

Offline Kokoska
33985 příspěvků moje polička 13. července 2021 08:16

viktorka_od splavu moc hezky. Nejakou tu peci (masku, spravny kondicioner)  muzes i doma, ne? 

Offline Daridari
1130 příspěvků moje polička 13. července 2021 08:21

viktorka_od splavu Fakt si to stále pozerám a páči sa mi to. Teraz som si uvedomila, že som Ti zozadu vlasy ešte nevidela. Ak teda nepočítam naživomáš to aj spostupnené či len v jednej dĺžke?

S vlnami by to bolo tiež pekne.