MakaraAkurát by ma mrzelo, že by to bolo jednorazové potešenie. Lebo pri mojej frekvencii návštev u kaderníčky sa to nedá praktizovať na takú vzdialenosť každý mesiac.
Jaký účes.?...
viktorka_od splavu super vlasy, podle tvých stesků bych to tipovala na koudel z jemných vlasů, ale co vidím, jsou docela silné
viktorka_od splavu moc pěkné ![]()
rozarka silne nejsou jsou fakt tenoucke, dle testu pry maji malo proteinu tak treba se to zlepsi
a diky vsem!
Kokoska jasne, doma pouzivam, ale profi dvoufazova maska+ hlavne ta barva dela svy, to doma nijak nenasimuluju:-)
Ta barva je super!
viktorka_od splavu vlasy se povedly, účes, barva. Moc hezké.
viktorka_od splavu moc pěkné! A jestli to kouzlo tkví ve fenovani, už jsi to měla dostudovat dávno.
Fakt to za to stojí. ![]()
viktorka_od splavu krasny to mas..!!
Dadoo s teorii nemam problem
nicmene jsem o tom netusila vubec nic dokud mi to pred par mesici kamaradka neukazala v praxi. kadernice se to pry uci, ale jelikoz je to casove narocne, tak se s tim vetsinou moc necrcaji a "vyresi" to prejetim zehlickou (cimz se vlasy naopak zhorsi)
viktorka_od splavu Jelikož tě znám, tak si myslím, že to s vlasama fakt jednoduché nemáš. A potvrzuju, že si nevymýšlíš, ale pokaždé to máš pěkně upravené, i když je za tím asi dost námahy. Tohle vypadá perfektně.![]()
Renusatko dekuju
viktorka_od splavu nepoznala by som ťa, super![]()
Mám dovoleno prezentovat, jedna velká změna domácího stříhání. Dneska se mi bude dobře spát ![]()

Bravo!
Catherinne Tak to je naprostá bomba! Máš zlaté ručičky.
Catherinne to by se mi taky líbilo, ona má dobrý základ, vid. Povedené.![]()
Catherinne Teda ta je strašně krásná
Catherinne no ty blaho, to je naprosto úžasný
Catherinne Slečna nebo paní je krásná, ale zrovna na ní je vidět, co dokáže špatný střih, účes a špatné přípravky na vlasy. Po tvém zásahu je to úplně jiná žena a ty vlasy ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“