Sweet Potato krasny! ![]()
pecka dakujem ![]()
Jaký účes.?...
Mnohem lepší než ty delší! A ty šaty vypadaj že ti seděj taky výborně.
Moc Ti to sluší! - krásné vlasy, lesklé, zdravé, pěkné, oku ladhodící barvy všeho dohromady...![]()
Sweet Potato no nepoznala bych te!![]()
Já moc děkuju ![]()
P.S. a fakt umím i jiné střihy než mikáda ![]()
(se tady tak sešly)
Sweet Potato To je krása
začínam mať sen, ocitnúť sa na kresle u Catherinne
Sweet Potato to bych rada nekdy videla cely i s satama v outfitech!
Daridari moc ráda ![]()
Daridari Catherinne ja uz mam ten sen delsi dobu, ale porad mi bylo nejak hloupy opustit toho nestastnika, co k nemu chodim. Ale to je posledni rok jak ruleta, jednou super a pak zas nic moc. Predtim jsem byla moc spokojena, ale ted chlapec nejak zvlcil a je to znat i na praci.
Catherinne Však aj teraz dochádzam cca 40km k mojej súčasnej kaderníčke. Takže o pár stoviek km viac a sen je splnený![]()
Kokoska Tak zmeniť kaderníčku alebo aspoň vyskúšať inú mne príde úplne normálne. Z toho by som si ťažkú hlavu nerobila. A sny si treba plniť![]()
Sweet Potato To je krása
začínam mať sen, ocitnúť sa na kresle u Catherinne
ja ho mám už dlho![]()
Sweet Potato kočka
, vlasy, šaty, lak na nechtoch.
milacka Děkuju
milacka Zorganizujeme si výlet, pozbierame sa zo všetkých kútov Slovenska a vyrazíme![]()
Sweet Potato ach...
šaty s ptackama! Jak jsou dlouhé? Vlasy mas nadherne ostříhané a máš krásné ruce. U těch vašich fotek tady se casto zasním a představuju si na sobě takové mikádo, ale zavčasu si vzdycky uvědomím, jak by vypadalo po mém foukání...![]()
Daridari aj ja sa hlásim ![]()
betsey Začína sa to javiť ako celkom zrealizovateľný výletík![]()
Daridari
přesně, tuhle tady byla takhle Morava
Catherinne Já se pořád odhodlávám. V srpnu jdu k nové kadeřnici, prý to umí s kudrnama, je to její specialita, ale zajedu si teda.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“