viktorka_od splavu ale ňuňu!!!![]()
Chlpáči a iné
viktorka_od splavu Dej mu něco pod hlavu, ať ho to netlačí...
.
viktorka_od splavu No, ale když leží na termostatu, tak to topení nemůže správně fungovat. ![]()
Potrefenáhusa Ta tvoje parta je
. U nas jim uz fandi cela rodina a muz nedavno prisel s tim, ze si umi predstavit, ze za dva az tri roky si poridime zvire
. To je u nej velky pokrok. Jestli to nekdy klapne, poslu Ti podekovani.
Lamicka jako varuju teda ale....a nejzábavnější jsou samozřejmě, když je jich víc ![]()
viktorka_od splavu tomu se říká pravá kočičí pohodička...
viktorka_od splavu Dej mu něco pod hlavu, ať ho to netlačí...
.
kdyz tlaci tak prijde na klin![]()
Goliášek měl včera návštěvu, ale byl z toho trochu rozpačitej ...

Potrefenáhusa Nasi maji dve kocky, ktere ale zdrhaji, kdy prijedou lidska mladata, donedavna meli i uzasneho psa
, tak tusim. Mne zvire doma chybi, tak snad muze casem zvyklame.
viktorka_od splavu to je krasny mourecek ![]()
Potrefenáhusa Jako kocky krasne, ale koukaji obe, ze se chystaji nekoho zavrazdit, tak se Goliaskovi vubec nedivim ![]()
Ja jsem se dnes rano probudila a vedle me na polstari pochrupovalo toto:

A jeste pochrupuje, trebaze ja uz jsem davno vstala, uvarila kafe a ted tady sedim s horkou jablecne-octovou vodou a s mobilem - a pes nikde! To se, myslim, jeste nikdy nestalo. Vzdycky vstava se mnou a uz se rozhlizi, kde by se co dalo delat. Doufam, ze mu nic neni!? Pritel musel vcera necekane na par hodin odejit, tak ho tady nechal samotneho, a protoze nestacil poradne uklidit, tak se tady povalovalo par veci, ktere nerada vidim, protoze psisko by se je mohlo pokusit sezrat. Tak snad se tak nestalo ![]()
MP Marge jezisi, to je roztomilost sama ![]()
MP Marge Ňuňuňu.
Co se dělá s horkou jablečně-octovou vodou?
Dekuju, no a to je prave duvod, proc mam potize s dochazkou do posilovny
Komu by se od tohohle chtelo vstavat, ze jo!?
MP Marge Ňuňuňu.
Co se dělá s horkou jablečně-octovou vodou?
To se smicha lzice jablecneho octa a lzice medu s horkou vodou, a pak se to pije rano nalacno na nastartovani - a povzbuzeni - travici soustavy. Ma to udajne i jine benefity, ale mne zajimalo hlavne to traveni ![]()

Všichní jsou tu krásní a roztomilí. Oskar pořád okupuje stůl, nic nového...
moonlight oskar taky skvělý ![]()
MP Marge Aha. Kdysi jsem narazila na takové ranní doporučení “polkni žábu, pak máš jistotu, že tě tdn den zaručeně nic horšího nepotká”![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“