nolita Díky! Prostě je mi pořád v patách, někdy si říkám, že je spíš takovej pejsek ![]()
Chlpáči a iné
Sweet Potato To ma jistou logiku ![]()
moonlight kocici asistence! duverne znam, kocourek je krasny
MP Marge já teda nastesti do žádný posilovny ani jit nechtěla...

Potrefenáhusa ani ja!![]()
jinx oni jsou oba uplne zlati, jen jsou dost plasi, uz jsem ztratila nadeji ze se to zmeni. do 3 mesicu zili ve spatnych podminkach a proste lidem neveri. jsou to mazlici, ale jakmile se neco sustne okamzite zajedou za skrin/pod postel..

viktorka_od splavu Ty mas ty kocoury tak hezky
Ja mam pro mourovany slabost, protoze nase uplne prvni kocka, kterou jsme meli, kdyz jeste zila babicka, byla mourovana. Tak je to pro me takova citova zalezitost ![]()
MP Marge pro me kocka= mourek, ale je fakt ze kdo jednou pozna rezavou..;-) ze? Potrefenáhusa
viktorka_od splavu Tak ony i cerne maji neco do sebe ![]()
My jsme napred meli tu mourovatou, pak takovou mramorovanou zihanou, pak cernobilou, a ted cernobileho kocoura. Tatinek ma taky slabost pro mourovate, ale je otevren vsem barvam a tvarum
Ted se mu libi, ze jeho kocour ladi s mym psem ![]()
moonlight kocici asistence! duverne znam, kocourek je krasny
Díky! Jojo, pan asistent a kontrolor, každý majitel koček zná. Však už ho mám zas na klíně.
MP Marge já teda nastesti do žádný posilovny ani jit nechtěla...
U vás musí být o to místo asi rvačka, co? ![]()
viktorka_od splavu Je krásnej ❤️ Taky jsme měli kdysi mourka.
tu sú všetci úplne rozkošní ![]()
Potrefenáhusa Aspoň věrně u nohou?

Vytáh drápky, když jsem ho vyfotila ![]()

Dneska se očkoval, chudinka, a pamatovali si ho tam včetně zranění, které způsobil sestřičce. Doktor pak při vyšetření použil ten nejpodlézavější tón hlasu, jaký jsem kdy slyšela
MP Marge Kočky všech tvarů a barev.
Tatínek je tuze velký sympaťák![]()
MP Marge pro me kocka= mourek, ale je fakt ze kdo jednou pozna rezavou..;-) ze? Potrefenáhusa
tak von i zrzavej je mourek.....
mně to říkala i naše veterinářka, že zrzaví jsou speciální
(taky má)
mně se líběj všechny, dřív jsem měla ty obyčejný mouráky úplně na chvostě, ale teď se mi líběj strašně moc. Ještě jsem teda odmala strašně vysazená na černobílý. Ale černý zas jsou jak malí panteři a ještě maj tu srst úplně jinou než ostatní kočky, mouráci zas vypadaj nejvíc jako jejich divoký příbuzný, tříbarevný jsou nádherný a želvovinový jakbysmet a navrch nejvíc originální.....![]()
Potrefenáhusa A nezapomeň na med a mlíko! (Bělovous Zrzunda
)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“