MP Marge asi me jeste nenastvali![]()
Chlpáči a iné
Poppy si včera z knihovny vytáhla Körnerova Lékaře umírajícího času a Lesného Zprávu o nemocech mocných. Patrně ji též zajímá historie ![]()
Ale přišla jsem včas (podívat se co to slyšim za podezřelý zvuky - šustění a mlaskání), takže jsem jí to sebrala ještě v ucházejícím stavu, jen lehce voslintaný. Doufám, že jsem jí vysvětlila dostatečně, aby knihy obcházela obloukem! ![]()
barbucha voni maj rádi u starých knih ten knihovnickej klih, tak bacha (a žerou hlavně cizi, půjčený a z knihovny)
barbucha voni maj rádi u starých knih ten knihovnickej klih, tak bacha (a žerou hlavně cizi, půjčený a z knihovny)
Taky jsem si všimla, že Bonnie se nemůže pachu některých knih z knihovny nabažit ![]()
Potrefenáhusa Jo, preferujou ty v plátěné vazbě. Poslední netopýrčin zářez je antikvární Šťastný Jim![]()
paktofonika Sedím v baru a tam štamgast
.
barbucha Sweet Potato dzizisketa Potrefenáhusa Udelaly jste mi, damy, radost, ze muj pes neni jedinej delikvent, co se knizek tyka ![]()
Tak pozor, Bonnie je jen očichává, nežere ![]()
dzizisketa Pardon, Bonnie ![]()
Jinak Chico momentalne ztratil o literaturu zajem, a jeho zivotnim cilem se stalo vlamat se do teraria a sezrat kraby ![]()
poprve co jsem ho videla vlezt do krabice - nemaji to radi. hodne opatrne a hned zas ven

viktorka_od splavu ale ten vycitavej pohled!

Potrefenáhusa prave nevim co tim chtel rict?
”jednou jsem kocka tak musim, ale proc mi to delas?!”:P
Potrefenáhusa já ti tu kočku na klíně tak strašně závidím!
když jsem toho našeho puclocha našla, tak jsem o tomhle snila. ovšem dostali jsme se jen k hlazení u dveří, ani dál moc nejde, a to mám ještě rodinnou výsadu - jako jediná ho můžu hladit, před ostatníma se spíš schovává. a já bych se s ním tak rozvalila u vánočních pohádek ![]()
Mně se líbí, jak Goliáš zasquatil ten podnožník, kterej by hádám jinak už dávno skončil na smetišti dějin :-D.
Zina no ten by šel už dávno! Ale von ho hrozne miluje!!!

Jiná Realita potrebujes asi ještě jednu!!!! Ale golias s tím taky šetří, to je po jaky době!!!!
Jiná Realita Ono v tomto je opravdu každá kočka jiná, z našich tří (první naše kočky), jsou dvě taky takový dotekospořivý - pohlazení žádají dost, ale jen když se jim umane, a sezení na klíně nic. Zato zrzavej to je normální přísavka. Když člověk sedne, má ho do minuty na klíně, když stojí, sápe se mu po nohách nahoru a chce nosit, když člověk chodí, najednou mu odněkud přistane skokem za krkem (což je obzvlášť výživné
) a chce se nosit...prostě taková kočka na pérku:o). Zase mít takový všechny tři, tak teda nevím, jak bych to zvládala:o).
pes strašně kulhá ![]()
před dvěma hodinama mu nic nebylo. zřejmě skočil na dvoře ze zídky, která je namrzlá a něco si v tom lepším případě natáhl, v tom horším ani nechci pomyslet. od té doby, co jsme předchozího psa utratili kvůli vyhřezlé ploténce, mám strašný stres, že se to bude opakovat. jestli to nebude ráno lepší, asi zblázním. shánět veterináře přes svátky bude nemožné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“