Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline 999
19400 příspěvků moje polička 23. prosince 2018 22:15

whiskas Hrozná můra :-). Nikdy jsem neviděla jinyho psa, aby házel takový držky :-).

Offline MP Marge
6764 příspěvků moje polička 23. prosince 2018 22:29

Byli jsme se opet uspesne socializovat 

Offline barbucha blogger
34974 příspěvků moje polička 24. prosince 2018 10:40
Reakce na Potrefenáhusa:

barbucha buldoček je velkej pes ale, nebo aspoň minimálně neví, že je malej 

​To máš pravdu - myslí si, že je doga!  

Zina 

Včera jsem pročítala některý jeho stránky, a celkem začínám mít jasno, co všechno budeme muset nacvičit. Já jsem předtím neměla jedinej problém, tohleto je úplně nový pro mě... ale holt teď u nás nastane teror a pláč a skřípění zubů  páč Poppy nemá zjevně vůbec ani základy, asi byli všichni čtyři ponechaný tak nějak sami sobě, navíc v domku někde na vesnici, t.j. město je něco úplně jinýho...

A samozřejmě, nejvíc chyb dělám já , nechala jsem ji na vodítku tahat anžto jsem byla ráda jak je rychlá (že se jako proběhnu taky), eště ke všemu na flexině, kterou ale nechci zrušit protože s ní nemůžu lízt do každýho křoví tady a na druhou stranu jí chci dát trochu volnosti když si potřebuje počuchat, že jo. Tak tím musíme začít... no bude to úkol, je toho dost!

Teď do novýho roku to holt zkusíme nějak svépomocí. Ale je to těžký, bejt přísná na buldočka 

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 24. prosince 2018 10:55

My už vidíme zlaté prasiatko... 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 24. prosince 2018 11:39

Wanda von Dunajew Dvě zlatá prasátka.  

Jiná Realita Jak se daří Ronovi? 

Offline Sweet Potato
39522 příspěvků moje polička 24. prosince 2018 14:09

Veselé Lokivánoce všem!

Offline Zina
6317 příspěvků moje polička 24. prosince 2018 14:53

barbucha Jste v poradně? Tam je toho materiálu na čtení docela požehnaně :-).

Jinak já si to myslím taky, že prostě není zvyklá na psy, ono ve městě se socializuje o dost snáz. Na vsi aby člověk ty příležitosti pořád nějak aktivně hledal, a když nevenčí, nebo potká jednoho psa za tejden, tak ta motivace není ani moc vysoká. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 24. prosince 2018 16:32

Bledule nechtěj vědět  myslím, že to není nic vážného, takže jsem se pokusila o klidový režim.

to znamená chodit s ním jen na vodítku (takže asi dvakrát dýl), vystěhovat komplet chodbu včetně vánoční výzdoby, tam dávat psa na noc, a dnes jsem na dvoře hodinu a půl stavěla monstrózní hráz, abych mu zabránila seskakovat ze zídky.

takkže mám hrubý vánoční skluz, hlad, stromek nahozený tak napůl, dárky zabalené napůl, já napůl učesaná a pes spokojeně rozvalený v boudě.

Offline Potrefenáhusa
38120 příspěvků moje polička 24. prosince 2018 16:37

Sweet Potato nemusí Loki, stačí když Goli!

Offline pecka
6153 příspěvků moje polička 24. prosince 2018 16:43

Lily stromček vôbec nezaujíma.Väčšinu dnešného dňa trávi v pelechu a spí.Vystrelí z neho so strašným štekotom,len keď nejaký dement buchne petardu.Už sa teším na večer a na silvestrovskú noc 

Offline Zina
6317 příspěvků moje polička 24. prosince 2018 16:59

pecka Taky už jsem přemýšlela, jak psy pod ten strom nainstaluju, aby vzniklo hodnověrné přirozené roztomilé foto :-) :-).

Offline Potrefenáhusa
38120 příspěvků moje polička 24. prosince 2018 17:05

Zina perníčky?!!

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 24. prosince 2018 18:16

Jiná Realita Šťastný pes především. 

Offline whiskas
20613 příspěvků moje polička 24. prosince 2018 18:22

Sweet Potato  Díky a nápodobně. 

Offline Potrefenáhusa
38120 příspěvků moje polička 25. prosince 2018 00:01

Všichni spokojený!

Offline sally
25 příspěvků moje polička 25. prosince 2018 00:03
Offline pecka
6153 příspěvků moje polička 25. prosince 2018 08:48

Potrefenáhusa ako malo im stačí ku šťastiu 

Offline pecka
6153 příspěvků moje polička 25. prosince 2018 08:51

Chcela som urobiť nejaké foto v snehu,keď už trochu napadol.Lily však moje nadšenie a snahu nezdieľala a tak z toho vzniklo len toto (týmto prehlasujem,že všetkým závidím ich fotogenicke zvieratá).

Offline Janulik03
19719 příspěvků moje polička 25. prosince 2018 09:49

pecka nahodou vyzera ako ponozka na snehu  ja zas mam fotky len spiacich milacikov. A pritom pri troske pohotovosti.... no tu nemam

Offline barbucha blogger
34974 příspěvků moje polička 25. prosince 2018 11:08
Reakce na Zina:

barbucha Jste v poradně? Tam je toho materiálu na čtení docela požehnaně :-).

Jinak já si to myslím taky, že prostě není zvyklá na psy, ono ve městě se socializuje o dost snáz. Na vsi aby člověk ty příležitosti pořád nějak aktivně hledal, a když nevenčí, nebo potká jednoho psa za tejden, tak ta motivace není ani moc vysoká. 

​Jo, v poradně. To budu mít na tejden, to čtení 

Potíž je, že je vždycky úplně nepříčetná, jakmile nějakýho psa zahlídne. No snažíme se ji - dle rad - z toho vytrhnout, aby se jako podívala na nás když na ni mluvíme... ale vyslechne si naše řeči a v momentě se hodlá vrátit za tím čoklem, byť už ten je za rohem. Je to cvok.