MP Marge to stekani by me asi fakt primelo otevrit a hlavne zacit aplikovat rady z tech knizek..
Chlpáči a iné
viktorka_od splavu a sousedi by to jistě taky ocenili... ![]()
MP Marge to stekani by me asi fakt primelo otevrit a hlavne zacit aplikovat rady z tech knizek..
On to nedela vzdycky, jen kdyz je z nejakeho duvodu v "hlidaci" nalade (a jen kdyz jsme s nim doma - kdyz je tady sam, tak ani nemukne, at kolem dveri prochazi, kdo chce, to jsme zkouseli). Kdyz neni bojovne naladen, tak jen trochu zavrci, stekne jednou-dvakrat, ale hned se uklidni.
Ja spis potrebuju aplikovat rady z knizek, aby nesezral vsechno, co najde na zemi, to mi dela mnohem vetsi starosti. Zkousela jsem tu metodu od Ziny, ale moc nam to neslo, pac je rychlejsi jez ja a hlavne moc neudrzoval ocni kontakt ![]()
Tak sousedi mi zase tak starosti nedelaji. Mame na patre tri psy, a vsichni delaji to same, akorat ze jeste vic. Navic jak je budova rozlehla a tim, jak jsou byty "rozlozene", kdyz Chico "hlida" za dvermi do bytu, tak ho v podstate muzou slyset jen v byte sikmo naproti pres chodbu, kde ve dne v noci bezi televize a hraje hudba tak nahlas, ze pochybuju, ze by sousede stekot maleho pejska vubec postrehli (zejmena kdyz se uvazi, ze jsou vecne zhuleni). A v byte pod nami jsou tri deti, ktere, spolu s maminkou, delaji mnohem vetsi bordel a kraval nez 10 Chicu dohromady ![]()
To je vyhoda nasi ctvrti, ze tady se nejakej malej temperamentni pejsek uplne ztrati! Ovsem kdybych se nekdy rozhodla prestehovat nekam do civilizace...
prohlížim si tu starý fotky a říkám si, že jsem to teda Goliáškovi docela zavařila...

i když o moc lepší oběť kočičí zvůle jsem mu asi vybrat nemohla...![]()

Potrefenáhusa bahahah to sou boží fotky! ![]()
Potrefenáhusa Skvělý fotky :-)
Potrefenáhusa to je prostě dokonalá a boží zrzavá parta hic ![]()
Potrefenáhusa jezis ted ten posledni set fotek....![]()
Potrefenáhusa Ta tlapka na te posledni fotce ![]()
Sweet Potato to by se mi hodilo taky, na ty umělohmotný spojovátka!!! Akorát u nás by to brali rovnou i s prstama...
Potrefenáhusa No...
Potrefenáhusa tvoja trojka je ![]()
![]()
![]()
Týrání pejska. Na čumáku to asi ještě nějakou dobu nedá, ale je šikovnej.
Zdravíme týraného kolegu... (a čumák tiež nedávame)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“