Janulik03 bodejť!!!
edit: (a malé jazykové okénko: vzniklo ze staročeského bóh daj ti ( Tedy "bůh ti to dej".)
Janulik03 bodejť!!!
edit: (a malé jazykové okénko: vzniklo ze staročeského bóh daj ti ( Tedy "bůh ti to dej".)
To jsou koťata májová, čtyr barev ... dobrá jsou v domě!
Nepotřebujete někdo loveckého kocoura???
Dneska jsem ho načapala na zahradě, kterak (slabší povahy prominou) se cpe uloveným opeřencem velikosti holuba ![]()
No jen tak mi do baráku nevkročí, šupák. Dost na tom, že mě dneska poblilo dítě.
Janulik03 fakt princezna ![]()
moje Viktorie je spíš královna a taky se tak chová... z kluků snese jen Matýska :-)
Asocial, travi tak cele dny ![]()

jinx
se má ...
nolita to teda jo ![]()
Murko s Elzickou

Sweet Potato vieš že čo tu vyslovíš ako želanie, do roka sa ti splní?????
no, a někomu i čtyřikrát. Takže bacha! ![]()
Psisko zase dneska radi jako cerna ruka! Pote, co zurivym stekotem "zahnal" celou radu vetrelcu, kteri si dovolili projit okolo naseho bytu, sezral ucpavku do usi a popral se s pritelem o polstar, najednou zmizel. To NIKDY nevesti nic dobreho, zejmena kdyz je jeste k tomu v byte hrobove ticho. No a vida ho:

Jak takhle z pod postele couha pr..l s ohankou, tak to znamena, ze A) neco ukradl a snazi se to tam nekde schovat, B) snazi se vlamat do krabic, ktere tam mam na ruzne kramy z nedostatku ulozneho prostoru.
Tak uvidime ![]()
Týrání pejska. Na čumáku to asi ještě nějakou dobu nedá, ale je šikovnej.

ice vypadá soustředěně
ice si ho rozhodila. Teraz má dilemu, na ktorú nohu sa vrhnuť prv ![]()
Janulik03 spíš přemýšlí jak na to dosáhnout. Po dovolení nikdy neví jak to posunout do tlamy.
ice naozaj si tyran ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.