rasaNori tlapkám.. Já byla taky na umření, rýmička vůbec není lehká choroba..! A myslím to vážně.
Ordinace 24/7
Pavlena ja mam ty choroby vetsinou rychly, jeden den me boli v krku, druhy jsem schvacena, a od tretiho dne vetsinou funguju. Ale tentokrat![]()
Neznáte v Praze zubaře, zaměření spis estetika, co dělá fazety? Diky
Rotavirus lze očkovat i starší děti? (kdy koho očkovat?)
Marielle myslim, ze nie, ale snad ti odpovie niekto erudovanejsi.
Mrakoplas uf :(, děkuji za reakci.
Marielle ne, jen kojence.
Evaeva děkuji.
Rotavirus (z mých zkušeností /záchranka/nemocnice/ztráta na váze/... a ty nervy, ty nervy) ...očkovat.
Marielle nedavno odppvidala na IG pediatricka ze ne, ze ockovani je jen pro novorozence.
711990 rozumím, a popisuji své zkušenosti s neočkovaným chlapečkem (nikomu to nepřeji). Pokud maminky váhají ... já nerozhoduji, jen pomáhám, seč můžu. A děkuji.
Marielle a kolik je chlapečkovi? Účinek očkování proti rotavirům vydrží 2-3 roky.
Tabea už šest.
Marielle tak to si nemusíte lámat hlavu žádným coby, kdyby. Teď už by z toho očkování stejně neprofitoval. Přeju mu, ať je brzy zase fit. ![]()
Tabea máš pravdu a děkuji!
Jak přišel o čich a zase ho nabyl zpět
Zhruba od času 09'17 do cca 12'20 mluví o tom jak přišel o čich a zase ho natrénoval zpátky. Sice ne po covidu, ale i tak to zní nadějně, že to lze.
Lenka22 Jo, moje mamka taky přišla o čich, ona si myslí, že po urazu hlavy, ale lékaři jí řekli, že ne, že asi to má jinou příčinu, nezjistitelnou, že to s urazem nemá nic spojeného. Taky to pak dala zpátky, za pomocí léků a tréninku.
Karjajá to chci vyzkoušet na manželovi, pokud vytrvá, má to po covidu.
Lenka22 Neposlouchala jsem ten podcast, ale moje máma s tím jezdila i do nemocnice, do Pardubic a jelikož to nemáme moc blízko, tak bych i řekla, že tam bylo nějaké specializované pracoviště na to. Dali jí nějaké léky, plus ji poradili s tím treninkem. Ale víš co, to bylo před covidem, tak to bylo takové méně obvyklé, možná už to lékaři ted tolik neřeší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“