Ordinace 24/7
Fiction Super! :D
SunEclipse Dcera internistka předepsala mámě (84+), která je už na tom celkově dost špatně, na depresi Mirtazapin, vysledovala jsem, že se propady nálad zmírnily, ale asi se zároveń trochu zvýšila chuť k jídlu a nepředložený optimismus (jakože si myslí, že zvládne, co už špatně zvládá), možná víc spí - ale to úplně nevím, jestli s tím souvisí.
já jsem to dostala v kombinaci se zoloftem, právě kvůli tomu, abych spala...
Přivezla jsem si od moře sluneční alergii, matlám to vsim možným a nic nepomáhá. Máte někdo tip co si mám koupit? Svědí to jak čert. Nebo prášky?
Tak Betty antihistaminiká
Tak Betty Halicar
Vzbudila jsem se s bolavým zápěstím. Co s tím? Jak poznám zánět karpálního tunelu?
EvaevaJá si to mazu většinou ibalgin gelem a snažím se vyvarovat třeba dva dny těm klasickým stereotypním pohybům, nejčastěji to je mobil v ruce, to úplně závod teď a zauvazuj jestli třeba mimino nenosis nějak furt stejně a moc. A pak uvidíš, co to udělá, zda to povolí nebo ne
Karja nenosila jsem ho určitě víc než normálně, obecně ho nenosím moc. Vadí mi hlavně rotace, to fakt zabolí, ještě když musím použít trochu sílu v tom pohybu. Ale teď se mi to zdá lepší. Vyhrabu ortézu na pár dní a snad to bude v cajku.
continuity včera jsem si myslela, že jsem si jen přeležela ruku, dneska je to horší. Žádný úraz jsem neměla.
continuity to tvoje to nebude, u palce mně to nebolí
Evaeva to není úrazem, ale přetížením. Dokonce to ani nemusí být nějakou vyšší námahou posledních dní, ale dlouhodobý stav.
Jinak, pokud se to pohybem lepší, to tyhle záněty řady dělají. zlepšení v průběhu dne neříká to nic o tom, že se to lepší, musíš srovnávat stav ráno.
Spíš jsem to dávala kvůli tomu,že je tam popsána ta diagnostika, ale jak píšu výše, je úplně jedno,jaké konkrétní přetížení to je. Držela bych to v klidu, jak to je jen s dětma možný.
continuity jo, já si právě myslím, že to bude nějaké přetížení, i když mi přijde, že poslední skoro rok byl stejný jako dejme tomu poslední měsíc.
Evaeva to může být nasbírané. Šlachy jsou prevít, sílí hodně pomalu a umí se to nasbírat.
Jak dlouho trvá teplota u zánětu dutin?
rasaNori a máš ATB? Já měla teplotu asi 2-3 dny, ale pak jsem dostala ATB, takže pak už dobrý.
Pavlena nn, uz ziju, ale bylo to o fous. Mozna to byl spis covid, ale od patku do pondelka jsem se ladovala Ibalginem a paralenem skoro nonstop.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“