SunEclipse Trittico.
To se seniorům dost předepisuje.
SunEclipse Trittico.
To se seniorům dost předepisuje.
Sweet Potato na hubnutí? a spaní. Je to tak?
Marielle Na hubnutí? O tom nic nevím.
Sweet Potato takže na sklidnění a spaní? (jsem laik)
Dcera je na prázdninách u našich a už druhý den ji bolí břicho. Od žaludku asi ne, jí sice méně ale vylučování má normální. První měsíčky v 10 letech? Prsa nemá ani náznakem, já je dostala ve 12. V sobotu máme jet na dovolenou, snad se to srovná.
JankaM me takhle o prazdninach na tabore chytl slepak:-/
@viktorka_od splavu no už jsou s babičkou u doktorky, tak uvidíme. Ráno trochu zvracela, tak uvidíme, třeba to bude přece jen od žaludku.
JankaM drzim palce at je to nejaka blbost
Marielle Ano
JankaM myslím, že to může bejt i z horka. A měsíčky v 10 letech taky existujou...
Marielle podľa toho, ako sa cítim. Ak ma aj bolia pri viróze všetky kĺby, alebo hlava, tak hej.l - ibuprofen, alebo paralen, čo je aj proti bolesti. Ak nie, tak nie.
držím palce, nech je to len z tepla, alebo zastavené vetry
.
Kan Měla jsem dojem, že by to mohlo ohrozit toho, kdo se na počátku diskuze na antidepresiva ptal (na jejich návykovost). A pro člověka, který o antidepresivech ví málo (ptá se na ně na diskuzi), by informace o tom, že se berou "když je potřeba", mohla být zavádějící. To je všechno,co k tomu mám. Situace tvého otce asi není relevantní. A pokus si myslíš, že je, když jsi ji do doskuze vytáhla, tak jsi tedy měla být v těch časových intervalech důslednější.
Prosim vas, nedavala jsem pozor, je nejakej krem na cervene fleky v obliceji, trochu to vypada jako exem plus maly podebrany "bedary"? U starsiho cloveka, ma to dlouhodobe, jen je to ted trochu horsi.
Sweet Potato slniecko děkuji.
//vyrizeno//
SunEclipse Dcera internistka předepsala mámě (84+), která je už na tom celkově dost špatně, na depresi Mirtazapin, vysledovala jsem, že se propady nálad zmírnily, ale asi se zároveń trochu zvýšila chuť k jídlu a nepředložený optimismus (jakože si myslí, že zvládne, co už špatně zvládá), možná víc spí - ale to úplně nevím, jestli s tím souvisí.
moora růžovka/rosacea? na to jsem dostala od kožního krém Rozex (jen na předpis) a efekt téměř okamžitý... nebo rychle bez receptu něco z řady Uriage Roseliane apod.
Fiction Tak tvůj dojem byl asi mylný, co naplat. Každopádně ohrozit nikoho nemůžu, jelikož je ten lék na předpis, tudíž mudr určí medikaci přesně na míru. Rozhodnutí co bych měla či neměla nech prosím příště na mě.
Kan No, pokud zas napíšeš nějaký nesmysl, tak se ozvu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.