Volám všechny doktorky a zkusene samolecitelky. Už týden mám enormně natekle nadocnicove oblouky. Občas na to trpím, ale ne týden v kuse. Všechno dostupné jsem zkusila. Lymfa masáže těla i obličeje,, léky na odvodnění,ledové válečky, chladivý gel proti otokum...nic. Kromě toho,že je to hnusný,jak řekla v pátek Mgr.v lékárně,tak oci bolí a trochu řežou, jak to pne.
Ordinace 24/7
stes a příčinu znáš? neni to nějaká alergická reakce? co antihistaminika?
RoSa jo to jsem zapomněla napsat...beru. A příčinu neznám, kosmetikou to neni
stes co ledviny, pitnej režim?
stes zasla bych na ocni. klido to muze byt nejaka infekce v ocich
RoSa to sama neposoudim, vody dost a alkoholu malo, viktorka_od splavu tam jsem byla vloni,když už jsem problém měla a bylo mi řečeno,že je to k věku...no comment....objednat se kamkoliv v létě je na dlouhý lokte, takže na jiné oční jsem objednaná na půlku září.
stes
no ty vole
Nemáte tip na očaře v Praze?
stes Pěkný oko, barva zelená? Máš to i v očích, buď zánět víček, nebo alergie.
Kan dekuju..takový khaki
..No mívala jsem je hezky,to co tam přečnivá,tam vůbec nebývalo. Před rokem mi nechtěli udělat víčka,prý tam není co davat pryč a na otoky to nepomůže. Ale zlobí mi už dlouho. Zítra podniknu další nákup v lékárně,ale byl snad i nějaký výpadek ophtalmoseptonexu
stes jestli fotka nezkresluje, tak mi to přijde jako pořádný zánět spojivek. Matrixol může napsat i obvoďák.
Mermaid nezkresluje,bohužel.. diky
Když mi nezabral paralen (nedošlo mi, že teď je pro mě jedna tableta málo), můžu si výjimečně dát Ibalgin už po hodině? Mám 39,3![]()
Evaeva uff, držím palce.
Pokud si to poddavkovala, můžeš, jen pak dodrz odstup od obou. Když tak před tím nakoj, ať máš pak odstup od dalšího kojení. Nebo odstrikej, co půjde, jestli se ptáš kvůli tomu.
continuity nakonec to kleslo i po jednom, ale trvalo to dvě hodiny. Pořád jsem si nezvykla, že už mi jeden nezabírá. Kvůli kojení jsem to úplně neřešila, dost jsem to zkoumala v zimě a v podstatě to nevadí, to mlíka nepřechází skoro nic, ideální je teda nějaký odestup, ale pokud je to otázka pár dní, tak v pohodě můžu.
Takže starší se včera vrátila z tábora, dnes horečka. A dovolená, ke které klopýtám s vypětím všech sil před námi. ![]()
Na tabore se blilo jen nevím, jestli to je k tomu.
continuity kdy jedete? Nemůže to mít z únavy? Ségra na to trpí,teplotu má po táboře skoro pokaždé. Každopádně vás to snad brzy pustí ![]()
Evaeva no může, i když ona je dost odolna. ještě zmokla cestou od tchýně na kole.
Předpokládám, že ona se do čtvrtka zbercha, nesmí to chytit nikdo další.
Mermaid nekonečně dekuju za diagnózu a lék. OL dostal mou fotku očí s tim,že jsem pryc a tip na léky jakože rada z lékárny a mám kapky i mast. Hned po ranu mi poslali recep a od dopoledne 3x nakapano a výrazně zlepšení, hlavně bolest ustupuje.
Evaeva Paraleny by se měly dva, jestli nemáš 40 kilo.
Ať je líp. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“

Volám všechny doktorky a zkusene samolecitelky. Už týden mám enormně natekle nadocnicove oblouky. Občas na to trpím, ale ne týden v kuse. Všechno dostupné jsem zkusila. Lymfa masáže těla i obličeje,, léky na odvodnění,ledové válečky, chladivý gel proti otokum...nic. Kromě toho,že je to hnusný,jak řekla v pátek Mgr.v lékárně,tak oci bolí a trochu řežou, jak to pne.