Ale já dnes vlastně byla na jiném lovu, na lovu prvních sakur. To už mi teď stejně nikdo neuvěří! ![]()

Ale já dnes vlastně byla na jiném lovu, na lovu prvních sakur. To už mi teď stejně nikdo neuvěří! ![]()

andulka01 No coco, číslo jedna se mi líbí a poprvé zákazník za 3000 Jenů, Zeus dobrý. A ta cena jako fakt? To je na naše 600,- ? ?
Kan Jojo, teď už i míň. :-)
Garfie ty růžové košíčky (asi) nějak souvisí s kvetením sakur?
Kan za pár korun + letenku do Japonska
, no neber to
andulka01 No nechystám se teda, ta zem je úžasná, ale já jen na vlně fantazie.
andulka01 Ano, to je příprava na hanami festival. Uvnitř jsou žárovky a večer budou sakury nasvícené. Je to promenáda podél řeky. Takhle to vypadá, ale sakury by měly plně kvést až příští týden.

Garfie ty sakury
máme jich pár před domem, ale tady si teda ještě počkáme.
Evaeva Na jihu už je po nich, v Tokyu by měl být peak příští týden. Ale na severu taky kvetou až třeba v polovině dubna. Neboj, pak vám budu závidět zase já.
Garfie prosime si hodne fotek ze svatku sakur
moora Rozkaz šéfe!
Garfie To bude krásný! Já bych teda si speciálně moc prosila fotku přesně odtud za týden
a jednu večer...
andulka01 Mám to v plánu! Ale slíbit to nemůžu :-(, to zrovna přijede neteř a druhý den odjíždíme na Kjúšú, tohle navíc není úplně nejlíp dostupné pro nás.
Objevila jsem absolutně úžasný a dokonalý Starbucks! Na čtyři patra, s dvěma terasami, nepřeberným výběrem kávy, čaje i koktejlů! Připadala jsem si tam trochu jako Karlík v továrně na čokoládu! ![]()

Mají tam bar

Dvě terasy, každou v jiném patře (a sklo otlapkané od dětských ručiček
)

Super zeď

A taky sakurový speciál! ![]()

Garfie Teda, to vypadá bombasticky a to kafe nepiju ![]()
Jimik Byl to fakt zážitek. Ten protor je otevřený přes ty čtyři patra, ale to se mi nepodařilo nijak hezky vyfotit.
Garfie Tak třeba příště, protože předpokládám, že to nebyla poslední návštěva. Já bych tam asi vydžela dlouho jenom očumovat, mě tyhle s technologií spojené provozovny moc baví.
Jimik Však neboj, strávila jsem tam pěkně dlouho!
A to jsem si ani nic nedala, byla tam strašná fronta, navíc, jak jsem pochopila, pouští dovnitř jen po částech, měla jsem štěstí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.