Garfie Asi mi něco uniklo? Na západě se nikdy neomrzí motivy a v Japonsku prodávají české? Šrámka bych si koupila! ![]()
Postřehy z Japonska
Sweet Potato Okonomiyaki pro 711990 a české motivy pro ostatní? :-) Nebo něco uniklo mně. Vždycky mě potěší, když něco českého objevím, i když tohle je zrovna z těch starých fotek, koukám, že diář je z roku 2006! Ale pamatuju si, že uvnitř byl kompletně v japonštině.
Garfie mnam! To vypada paradne, takhle si pripadam kdyz je vyrabim:)
Garfie Ty české motivy jsem myslela. Jestli je za tím nějaký příběh, kde se vzaly. Jestli v tom obchodě mají na vedlejším pultě třeba motivy maďarské? Nebo je majitel Čech?
Sweet Potato Ony už jsou to staré fotky, ale pokud si dobře pamatuju, tak to byl prostě jen koutek ve velkém obchoďáku, určitě tam nebylo nic osobního, ani to nebyl "zahraniční" koutek. Ty diáře byly dokonce jen normálně mezi ostatními s jinými motivy, všimla jsem si jich jen náhodou. České motivy se tady občas objevují, ta prvorepubliková grafika je tady populární. Občas vidím i tašky, dokonce deštníky. Není to, že bys na ně narazila na každém rohu, ale stane se.
Garfie Zajímavé. A skákala bych samozřejmě nadšením a chtěla to všechno koupit. ![]()
Sweet Potato No vždycky to zahřeje, to je jasný! Ten zarámovaný plakát z bazaru, co jsem ho sem kdysi dávala, jsem táhla na zádech čtyři zastávky vlakem!
A to je skoro tak velký, jako já.
Dvě tváře večerního Tokya....:-)

Nezajdeme? :-)
Garfie Eeeeee.... že nejsou všichni Japonci tak oškliví jako tady panáčci na fotkách, že ne?
andulka01 asi půjdeme raději na to jídlo, co? :))
Garfie Ne, radši knihu! Netuším teda, co tam ty vyfocené osoby budou předvádět, ale vypadají jak z tabla Moonovy sekty.
bram
na něco děsně syrovýho a divnýho ![]()
andulka01 Ale někteří budou určitě normální!

...mně se tyhle jejich účesy líbí. Oni majív vůbec dobré střihy
Kokoska tak dík ![]()
andulka01 nz ![]()
Je to teda až trochu děsivé, hlavně na tom hromadném plakátu.
andulka01 Neboj, to už je taky dávná fotka, k aktuálnímu stavu Japonců se nedokážu vyjádřit, pořád nosí roušky!
Ale mám tady i čerstvější salátek z dnešního odpoledne....(jsou to prostě kluci, nebo už jsem tak stará?)

Garfie tady mi kluci přijdou koukatelnější. Na těch starých fotkách jim moc nepomáhaly ty divný vlasy, tady vypadají normálně.
Garfie Neee, jsou to klučíci. My ještě nejsme starý ![]()
Nojo, roušky, to mi nedošlo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“