dynda
taksorryjako!
Postřehy z Japonska
José a jeho rodina už nebyl spatřen zhruba týden!
Možná jsou někde na dovolené![]()
"Chata" se sirným pramenem je nádherná (a to větrání od podlahy je super nápad).
Garfie Chata je naprosto úžasná!
jerry Apage satanas!
Garfie "jenom mali medvedi" to me rozesmalo:-)) nadhera!
Garfie Nádhera všechno. Ještě se vrátím k těm olsenům, nedávno mi jeden cestovatel vykládal, že do těch lázní nesmí pokérovaní. Myslíš, že je to pravda? A nevíš prosím proč?
Kan Je to tak, je to kvůli japonské mafii, yakuze. Tetování je jejich poznávacím znamením a onseny s nimi nechtějí být spojovány, respektive mají "vlastní", kde se schází. Expati jsou z toho často dost napružení, že je s tetováním nechtějí dovnitř pustit. Pokud je malé, tak se dá třeba přelepit, ale s nějakým velkým neuděláš nic.
Existuje spousta malých privátních onsenů, nebo onseny v hotelech, kde to nikdo neřeší, ale obecně je to problém.
Garfie ta chata je sen!
Garfie To je paráda, až bude výjezdní zasedání Parfumánie v Japonsku, musíš to zamluvit :-).
Garfie Díky, já tomu nechtěla moc věřit.
Garfie to je úžasný úžasný úžasný
z těch fotek čiší taková čistota a harmonie...a nezávidím
,protože já bych ani omylem nedala to,co jsi schopna (a s úsměvem) absolvovat ty (balení,stěhování,zařizování,čekání atd.atd....
Garfie To je fakt :-).
Garfie Z tvých příspěvků se mi chce poslední dobou plakat! Nejdřív dojetím ale v tomto vlákne prostě závisti:-D:-D
Karja Jestli chceš, nasdílím vám tady pokyny do školy, co mají děcka umět, taky nové uniformy od začátku školního roku (rozumíš, kupovali jsme nové na měsíc!!!), seznam pomůcek, který obsahuje PC a sluchátka a podobné lahody.
Jo, ale včera jsme si v hospodě založili vlastní lahev!!!
Byli jsme s těma starýma účetníma, nedopili saké, tak na ni napsali naše jména a do dvou týdnů ji tam máme rezervovanou k dopití zdarma....
Garfie to uz jste skoro domorodci ![]()
Garfie taková alkoholická šeherezáda
moora
Jo, přesně!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“