Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline barbucha blogger
34974 příspěvků moje polička 18. února 2026 11:56

Korsičanka 

Spíš souhlasím s Kokoska - motovidlům jako takovejm ty posty nechá, to asi bude muset. Ale s tím, že jednotlivce vymění kdy si vzpomene, jako za Turka teď toho jurodivce (tvl ta jeho zásadní vědecká práce! ) - vždycky nějakýho novýho zájemce sežene, pokud původní odborník bude dělat moc velký boty a vostudu... na což si můžeme už dneska vsadit. Se tam budou střídat jak na orloji (nebo jako ministři zdravotnictví v jeho první vládě). Jen si asi budou míň vyskakovat, pokud se budou chtít nějakou dobu udržet

Offline Korsičanka blogger
13293 příspěvků moje polička 18. února 2026 12:42

barbucha Máš pravdu, předsedo. Ovšem: Titul Mgr. získal po obhájení diplomové práce na téma „Imerzní prožitek v oblasti digitálního náboženství“ -

-  už těžko někdo překoná

Offline Kokoska
33985 příspěvků moje polička 18. února 2026 12:54

Sweet Potato dalsi nesplneny predvolebni slib? Rajchl ovsem tvrdi, ze CT by bylo dobre zrusit. Nastval ho Moravec, protoze ho nepozval do Otazek.

Offline Torrah
3175 příspěvků moje polička 18. února 2026 13:46

Já už si tu fakt připadám jak v panoptiku, poslední týdny. Macinka si v Mnichově super připravil půdu na let do Ameriky, kde bude nakukovat Trumpovi přes rameno, jak zakládá tu jeho Radu míru. Jako snažil se, maga mu tleskaj. Bylo by zajímavý, kdyby se ho Trump (pokud si ho vůbec všimne) zeptal, jak to máme s tím příspěvkem do NATO. Jestli dáváme tři nebo pět procent, jak Trump chce. Co by mu tak asi odpověděl... ani ne dvě, ale u nás se to bere jako pět? To bych fakt chtěla vidět. Ovšem myslím si, že Macinka je pod Trumpovu rozlišovací schopnost. No, uvidíme.

Offline stes
8795 příspěvků moje polička 18. února 2026 14:12
Reakce na Korsičanka:

barbucha Máš pravdu, předsedo. Ovšem: Titul Mgr. získal po obhájení diplomové práce na téma „Imerzní prožitek v oblasti digitálního náboženství“ -

Ale těžká konkurence je DP paní  Malé....Mikroklimaticke podmínky v chovu králíků...kterou částečně opsala od jiného králíkáře

13293 příspěvků moje polička 18. února 2026 14:40

stes To jsme si s mužem přesně říkali - že ji tou prací trhnul (strčil do kapsy)

Offline zdensy
1124 příspěvků moje polička 18. února 2026 15:11

Ty diplomky jsou téma k pobavení. Kdysi Kalousek okomentoval diplomovou práci Bendy, že je psaná velikostí písma "Ema má mísu“.

Offline barbucha blogger
34974 příspěvků moje polička 18. února 2026 15:33
Reakce na Korsičanka:

​No dyk, to jsem myslela tou vědeckou prací. Na základě tří vzorků tvl! Navíc je to práce veskrze přelomová a divím se, že svět bez ní vůbec dokázal fungovat!

Offline Anaj
193 příspěvků moje polička 18. února 2026 15:52
Reakce na barbucha:

​No dyk, to jsem myslela tou vědeckou prací. Na základě tří vzorků tvl! Navíc je to práce veskrze přelomová a divím se, že svět bez ní vůbec dokázal fungovat!

​Zřejmě pravý čas na zrušení studia  těch  "nepotřebných (humanitních atd) oborů", na kterých tak pěkně získali tituly, aby už jim nikdo nemohl konkurovat

13293 příspěvků moje polička 18. února 2026 16:05

zdensy Když nad tím ale přemýšlím, příliš se nebavím...Vzpomínám, jak jsem doma při 2 malých dětech tvořila diplomku, aby měla smysl, byla pravdivá a něco vypovídající...A dost knih k ní musela načíst...A abych při obhajobě vyslechla, že mám příliš moderní pohled na spisovnou češtinu v knižní tvorbě pro děti a navíc jsem udělal chybu ve skloňování číslovky tři - proto si zasloužím chvalitebnou. A o titul jsme si až po 10-ti letech po promoci museli požádat...Neb za těch 5 let dojíždění přes půl republiky každou 2. sobotu + na zkoušky jsme si ho asi od komoušů nezasloužili

Offline Kokoska
33985 příspěvků moje polička 18. února 2026 17:24

A čo si tak Kefalín predstavujete pod tým i.. im.. imerzný a digitálné náboženstvo? Nemôže to niekto použiť proti nám? No nič, terazky som ministrom, terazky mi môžu pobozkať... !

13293 příspěvků moje polička 18. února 2026 20:07
Offline Fiction
1620 příspěvků moje polička 18. února 2026 20:50
Offline clothilde
2019 příspěvků moje polička 19. února 2026 09:19

Já jsem jdu s dotazem.

Prosim vas všechny, můžete mi říct, kde se tyhlencti typci (Macinka, Turek, nový ministr životního prostředí a dalsi) lihnou?.

Offline Kokoska
33985 příspěvků moje polička 19. února 2026 09:22

Pobavila me jedna reakce na clanek o tom, jak Trump chvali Macinku za diskuzi s Hillary a posila pozdravy do nasi uzasne zeme (staci nesouhlasit s nekym, koho Trum nema rad). 

Pry "Macinka by si teda mel koupit cervenou cepicku, nejakou peknou, s rolnickama!"

Offline Řvousenka
1003 příspěvků moje polička 19. února 2026 14:09

clothilde Jsou to nezmaři zelení a rozmnožují se pučením

Offline notna
9011 příspěvků moje polička 19. února 2026 18:14

Pobavila mě paralela ve zprávách. Andrewa, bratra krále zabásnou, král Charles podpoří vyšetřování a u nás nemůže před soud premiér, protože chudáček by nedostal spravedlivý proces Asi tak nějak to vyjdřuje naprosto přesně morálku dotyčných.

Offline Kokoska
33985 příspěvků moje polička 19. února 2026 18:50

notna podle me by clovek, ktery nema jasne doreseny soud, vubec nemel kandidovat na jakoukoli verejnou funkci. 

13293 příspěvků moje polička 19. února 2026 19:32

Kokoska Tak .