Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline Marbuša
1364 příspěvků moje polička 16. února 2026 08:46
Reakce na brrr:

Bože, Bože, do kohos to duši nedal....

Jako neministr jsem se rozhodl, že nabídnu panu premiérovi možnost, že bychom nominovali ministra na post životního prostředí, kde já sedím jako zmocněnec. Bude to ministr, který bude velmi seriózní a který bude dělat na ministerstvu to, co mi na očích vidí,“ řekl Turek ve videu na svém profilu na Instagramu

​To je prostě rozenej diplomat. A takhle si tu žijem...

Offline barbucha blogger
34974 příspěvků moje polička 16. února 2026 12:09
Reakce na Kokoska:

prďola rozdeleni? I kdyz to pako nesmi nikomu nic narizovat? A asi nic moc podepisovat? To snad zadnej soudnej clovek nemuze vzit, leda by byl na pokraji bankrotu a potreboval prachy vic nez cokoli. Snad ma doma hadr na prikryti zrcadla, aby mu ze sebe pri holeni nebylo blbe.

​Hlavně po tom Turkově oznámení by to moh vzít jen naprostej debil. No vlastně...

Offline Řvousenka
1003 příspěvků moje polička 16. února 2026 12:49

barbucha Třeba Pepek Vyskoč

Offline Sweet Potato
39522 příspěvků moje polička 16. února 2026 13:35

Tak prý nějaký Libor Červený. To mu fakt nezávidim.

Edit: Igor Červený

Offline Korsičanka blogger
13293 příspěvků moje polička 16. února 2026 15:09

Sweet Potato A ne Igor Červený od Motoristů? To je děsný kafemlejnek a chytrolín - byl včera v Duelu s Evou DecroixTen si asi "foukat" do ničeho nenechá

Offline Sweet Potato
39522 příspěvků moje polička 16. února 2026 15:32

Korsičanka Jasně, Igor, jsem se upsala, dík za upozornění.

Offline barbucha blogger
34974 příspěvků moje polička 16. února 2026 20:03
Reakce na Korsičanka:

Sweet Potato A ne Igor Červený od Motoristů? To je děsný kafemlejnek a chytrolín - byl včera v Duelu s Evou DecroixTen si asi "foukat" do ničeho nenechá

​Ale nechá, a ještě rád. Z řadovýho poslance a po celoživotní kariéře na asi stopadesáti místech (zřejmě pro velký úspěch ve všem) bude ministrem. Ten bude tomu zmaštěnci každý ráno kafe vařit.

13293 příspěvků moje polička 16. února 2026 22:36

Ráda bych uvěřila Michopulosovi, že Bureš je tak prozíravý, že má vše naplánované spoustu kroků dopředu. Tj. podporuje jako hodný taťka všechna moto-vystoupení, jimiž se autíčkáři sami nejen na naší scéně tak znemožní, že půjdou od válu.

Jenom nevím, kdo nás pak zbaví toho prozíravce...

Offline Kokoska
33985 příspěvků moje polička 17. února 2026 13:00

Korsičanka kdyz nastoupil Trump a valka za ty dva proklamovane dny jela porad dal, muj muz tvrdil taky, ze Trump to ma promyslene, jen pockej za par mesicu! Hm... tak jestli to ma Babis promyslene podobne, zbavime se jich mozna za ty 4 roky.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. února 2026 13:28

Kokoskaže by měl Babiš něco promyšleného, tak z toho mně definitivně vyléčil covid

13293 příspěvků moje polička 17. února 2026 13:38

Evaeva Proto píšu: ráda bych uvěřila Michopulosovi - v situaci s motoristy...Promyšlené kroky ve svém zájmu ale určitě má, bohužel

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. února 2026 13:46

Korsičanka ano, to ano

Offline Kokoska
33985 příspěvků moje polička 17. února 2026 18:06

Evaeva To teda byla tehdy jizda. Cela evropa nosila respiratory a u nas se sily rousky doma nez se nakoupiky aspon ty cinsky smejdy. Ockovani se rozjelo az kdovi kdy a ted se jeste omlouva, ze se vubec ockovalo, a lituje, ze poslechli odborniky!

...na plénu sněmovny při žádosti jeho kabinetu o důvěru v dopoledních hodinách 15. ledna.

A kdyby nepřišel covid a kdybychom nenaslouchali těm odborníkům z ministerstva zdravotnictví, kteří se ukázali jako neodborníci... Udělali jsme plno chyb, protože jsme jim věřili, že jsou to odborníci, protože jsme nešli švédskou cestou, protože jsme uvěřili Evropské unii o těch skvělých vakcínách, které nebyly až tak skvělé…,“ sdělil premiér a přiznal: „Ano, nechali jsme se napálit, a proto jsme prohráli volby. Ne proto, že vy jste nás porazili, ne, covid nás porazil. Ano, byla to chyba, ano, musíme se z toho poučit.“

Offline barbucha blogger
34974 příspěvků moje polička 17. února 2026 20:07

Kokoska 

A kdopak mu tam ty odborníky dosadil?! Svatej Petr?

Mmch:  „Nejsem si vědom, že bychom udělali nějakou chybu. Vláda udělala maximum, má jasný výsledek, zachránili jsme tisíce mrtvých.“ (2020)

Offline Kokoska
33985 příspěvků moje polička 17. února 2026 20:52

barbucha ten pan rika vzdycky, co se mu zrovna hodi. A hlavne vsechny uspechy jsou jeho zasluha a za neuspechy muzou "oni", at uz je to kdokoli

Offline barbucha blogger
34974 příspěvků moje polička 17. února 2026 21:08

Kokoska 

Já si jen přeju, aby už bylo po tom nevydání. Do tý doby je za votroka... a motovidla budou ještě dělat takovou rotyku a vostudu, až nám půjdou oči kolem. 

By mě zajímalo, jak to s ním mají ošetřený na pak, přece si nemůžou myslet že se takhle budou rozcapovat furt! Jestli na něj mají nějakou trvale využitelnou páku... nebo snad že jim pak bude vděčnej jen tak sám od sebe? Babiš? Protože po nějakým dalším průzkumu je pustí jak horkej brambor, jestli ho nebudou držet pod krkem i nadále

Ne že bych si od něj slibovala nějakou záchranu národa, ale přece jen dát tý svoloči volnou ruku na celý období je snad moc i na něj. Jakýma úspěchama se pak bude chlubit, když ta parta sotva trefí do svýho úřadu?

Offline prďola
4395 příspěvků moje polička 17. února 2026 21:32
Reakce na Korsičanka:

​Nedělala bych si iluze - tento kognitivně poddimenzovaný bílý osel se dle mého bude mnohem víc hodit Burešovi kvůli jeho budoucím střetům s Tykačem, než zmoštěnci a Macinkovi...

Offline Sweet Potato
39522 příspěvků moje polička 17. února 2026 22:31

prďola kognitivně poddimenzovaný osel!

13293 příspěvků moje polička 17. února 2026 23:10

prďola Myslila jsem "foukat" od zmoštěnce (též velmi zdařilá přezdívka) Burešovi dozajisté vleze ihned někam...

barbucha Takže v podstatě si myslíš to, co já - půjdou brzy od válu. Neb zatím ho nikdo "nedostal" a pochybuju, že zrovna oni by na to měli

Offline Kokoska
33985 příspěvků moje polička 18. února 2026 07:19

Ja si myslim, ze naopak si Babis bude moturky pestovat, bez nich by nemel tu pohodlnou vetsinu.  Mozna jim nehude davt tolik prostoru, Turek se mozna nebude verejne tolik projevovet, kdyz uz tam bude "skutecny" ministr, to on zas Babis dobre vi, jak to drazdi lidi. Moc se mi libilo, jak Turka zahnal na tiskovce, kdyz se chtel postavit vedle nej. Jak kdyz pejskovi reknes Misto! (Video  v clanku)