Sweet Potato Misantropa čtu pravidelně s velice hořkým smíchem...
Aktuální česká politická situace
Macinka v Mnichově ![]()
Pinot Noir
strasny strasny. A jak tak porad neco koktal a polskemu ministrovi nesahal ani po kotniky.
Me nejvic pobavil jeden sverazny vyucijici z katedry biologie, kdyz rekl, ze se ho neboji, protoze clovek co roky delal ho... v institutu VK a stacilo mu zvanit, se brzy podkope sam, protoze zjisti, ze proti sobe ma uplne jine osobnosti.
Pinot Noir Tak Micinka to hlavně přiznal, když jim říkal: "Vy jste chytří, ja tak chytrý jako vy nejsem ....."
Zdravím z KH!

Sweet Potato my z Hovorčovic.

U nás šlo o naprosto nepropagovanou akci a stejně přišlo kolem 60 lidí. Velký úspěch na naši rudou obec.

Bože, Bože, do kohos to duši nedal....
Jako neministr jsem se rozhodl, že nabídnu panu premiérovi možnost, že bychom nominovali ministra na post životního prostředí, kde já sedím jako zmocněnec. Bude to ministr, který bude velmi seriózní a který bude dělat na ministerstvu to, co mi na očích vidí,“ řekl Turek ve videu na svém profilu na Instagramu
Komik a jeho svět![]()
brrr
ten je blbej, až to bolí
brrr jo, to by byl fakt seriozni ministr, odhaduju tak na ukoncenou sestou tridu ZS? Jsem teda fakt zvedava, kojo vytahnou z rukavu, pry to ma Babis v pondeli ohlasit. Buh ochranuj republiku!
Kokoska Kikina?
Kokoska já už asi začínám být vůči tomu všemu otupělá...
uplně se vidím v tom autíčku na autodromu, jak píše Misantrop...
Takže si kupte popcorn, přátelé. Naše zahraniční politika teď připomíná autodrom na pouti, kde Macinka drží volant, Babiš mu tam hází žetony a my všichni ostatní sedíme vzadu a modlíme se, aby ty autíčka nebyla moc hořlavá.
Na zdraví! A bacha na dálnici, jede tam ministr v protisměru a myslí si, že vede konvoj!
brrr Oni jsou tak zvyklí na nasazování bílejch koňů, že jim to vůbec nepřijde jako blbej nápad... ![]()
A já jsem hrozně zvědavá, jestli ten velmi seriózní bílý kůň si bude vědom rozdělení trestní odpovědnosti mezi sebe a vládního zmoštěnce ![]()
prďola rozdeleni? I kdyz to pako nesmi nikomu nic narizovat? A asi nic moc podepisovat? To snad zadnej soudnej clovek nemuze vzit, leda by byl na pokraji bankrotu a potreboval prachy vic nez cokoli. Snad ma doma hadr na prikryti zrcadla, aby mu ze sebe pri holeni nebylo blbe.
RoSa ja si rikam, ze bych se uz mela od toho trochu nejak oprostit, ale pak zas prijde neco jako "Macinka mezi lidmi" a ta nevolnost je zpatky.
Kokoska Jj, přesně tak jsem to myslela ![]()
Pako zmoštěnec sice jakože nesmí nic nařizovat, ale současně ministr prý udělá, co mu na očích uvidí. Takže v reálu: pako nařídí (=> nulová trestní odpovědnost), ministerský koník vnoří hlavu do pytle s obrokem, nařízení vykoná a bude se modlit, aby následně nešel do salámu... ![]()
prďola ono bylo celkem jasne, ze to bude nejaka nastrcena figura, ktere daji nahubek a faktickou moc asi tak stejne jako SPD Zunovi. Jen ten ukecanej trouba to musel verejne vytroubit, aby jako vsichni pochopili, kdo tam bude skutecne panem. Ja to Babisovi docela preju, takovej material aby pohledal.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“