Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline Korsičanka blogger
13293 příspěvků moje polička 05. února 2026 23:07

prďola ...ale víš jak je to s žilkama! Těm neporučíš - praskni v oku a ne někde jinde! 

Potvrzuji vlastní zkušeností

Offline Torrah
3175 příspěvků moje polička 06. února 2026 09:53

Macinka chtěl jednat s odpůrci potratů v USA

řekla bych, že tohle přesně by se motůrkům líbilo, aby mohli ženám naprosto vládnout.  To je takový hnus, až to bolí.

Offline Kokoska
33985 příspěvků moje polička 06. února 2026 11:26

Torrah je to hnusny. Posledni dobou at se podivam na zpravy od nas nebo z ciziny, nic povzbudiveho tam neni. Sama spina a skandaly, demonstrace blbosti a nenavisti. 

Offline andulka01
12617 příspěvků moje polička 06. února 2026 11:59

Torrah tohle je pansvětový nebezpečí, fakt průser. Doufám, že Epstein files jim aspoň trochu zatnou tipec, ale ta touha po ovládání světa silou a penězi je zřejmě neodolatelná.
A u nás? Andrej dělá, že nic z toho něexistuje, všechno to vymlčí a vysedí. A na ministerstva si za poradce berou lidi od Vávry, lidi napojený na Allatra, bolševiky... Já se fakt bojím.

Offline barbucha blogger
34974 příspěvků moje polička 06. února 2026 12:54
Reakce na Torrah:

Macinka chtěl jednat s odpůrci potratů v USA

řekla bych, že tohle přesně by se motůrkům líbilo, aby mohli ženám naprosto vládnout.  To je takový hnus, až to bolí.

​Nějak svoje voliče potěšit musí. Rozhodovat o právech ženy by chtěl každej buran.

Offline Torrah
3175 příspěvků moje polička 06. února 2026 16:54

Pak teda mě ještě dostali ti odboráři a protestanti v Ostravě, kteří podle zpráv vypískali Pavla, když jim tam poslal nějaký pozdrav. Oni snad vůbec netuší, kdo ty doly zavřel, a že prezident s tím nemá nic společnýho. Fakt úroveň části populace tady u nás je děsivá. 

Offline brrr
12074 příspěvků moje polička 06. února 2026 17:35

Torrah Doly na Ostravsku a Karvinsku nemá vůbec cenu řešit. Jak dlouho se mluví o tom, že se zavřou? Dvacet roků? Teď jsem poslouchala rozhovor s nějakým havířem, kde říkal, jaké měli nadprůměrné platy a teď jdou makat za menší a tvářil se, jak kdyby zavření byla rána z čistého nebe. 

Offline barbucha blogger
34974 příspěvků moje polička 07. února 2026 13:50

RoSa 

Pojedem na výlet?

Offline Kokoska
33985 příspěvků moje polička 07. února 2026 14:39

Pobavil me Babis. Pry kdyby byl Turek ministrem, zakazali by mu socialni site! Nehlede na to, ze by se zvedl řev o omezovani osobni svobody, byla by skvela vizitka mit ministra, ktery ma pro blbost zakaz siti. To fakt chces. 

Offline Torrah
3175 příspěvků moje polička 07. února 2026 15:02

Kokoska tak když můžou zakázat ministrovi obrany říkat, co si myslí, proč by nemohli jinýmu zakázat sociální sítě. Dobrá vizitka, fakt. A lidi jim furt tleskaj. Nechápu.

Offline RoSa
9908 příspěvků moje polička 07. února 2026 17:00

barbucha Sweet Potato 

to si holky musíte vybrat - já už mám vybráno, 16.2. mám termín v Pejřimově, tak moje destinace je jasná... dorazíte?

Offline Sweet Potato
39522 příspěvků moje polička 07. února 2026 17:22

RoSa Já už přislíbila účast v KH.

Online jerry
10827 příspěvků moje polička 07. února 2026 18:33
Reakce na Kokoska:

ktery ma pro blbost zakaz siti. 

​Něco jako superarbitrovaný pro blbost

Offline barbucha blogger
34974 příspěvků moje polička 08. února 2026 20:21
Reakce na RoSa:

barbucha Sweet Potato 

to si holky musíte vybrat - já už mám vybráno, 16.2. mám termín v Pejřimově, tak moje destinace je jasná... dorazíte?

​To je teda trochu z ruky

Offline andulka01
12617 příspěvků moje polička 09. února 2026 10:11

Když to klapne, budeme v Jindřichově Hradci

Offline andulka01
12617 příspěvků moje polička 13. února 2026 11:32

Sweet Potato https://www.facebook.com/zlymisantrop

Michael Jordan kdysi řekl: "Vítězství, to nejsou jenom šampionáty."A já jsem dneska pochopil, co tím myslel. On tím myslel Aleše Svobodu z Mělníka.Protože Aleš nevyhrál olympiádu. Aleš nevyhrál Nobelovku. Aleš nevyhrál ani soutěž o nejčistší mikinu v Polabí.

Ale Aleš vyhrál internet. Stal se šampiónem v disciplíně "Jsem úplně vygumovanej, ale mám pětadvacet tisíc sledujících."(Misantrop se napije, polkne a okázale se otřese, jako by právě spolkl baterii.)Seznamte se s fenoménem jménem "Alež".

Chlápek, co v civilu hlídá v supermarketu, aby mu důchodci nepronášeli v podpaží tavený sýry, se v noci mění v geopolitického analytika s vhledem do ložnic světových lídrů.

Jeho poslední majstrštyk?
Prezident Petr Pavel prý odletěl do Málagy do luxusního penthousu, kterej vlastní Andrij Jermak. Poradce Zelenského, co zrovna podal demisi kvůli korupci.
Chápete tu konstrukci? To je informační vrstvený dort z hnoje.Máte tam všechno: utajený luxus, zkorumpovaný Ukrajince, 500 metrů čtverečních terasy a 24hodinovou službu concierge.Chyběl tam už jenom detail, že v tý vířivce s ním sedí Bill Gates a čipuje tam gumový kachničky.A co udělá náš pan prezident?Místo aby tu lež ignoroval, tak se vyfotí v motelu, kde jsou dvě postele z dřevotřísky a na jedný leží helma.Vzkáže národu: "Hele, lidi, luxus je pro mě motorka a svoboda."

(Misantrop se začne smát, je to suchý, drsný zvuk, jako když sypete písek do převodovky.)

A teď přijde ten moment. Ten vrchol lidské debility, kvůli kterýmu se Darwin v hrobě točí tak rychle, že by mohl pohánět celou střední Evropu.
Reportérka Seznamu za Alešem přijde. Stojí tam u něj v Mělníku, on v tý svý "vlastenecký" mikině se státním znakem, a ona se ho ptá: "Pane Svobodo, vy jste si to celý vymyslel, že jo?"A Aleš... náš národní Michael Jordan... se podívá do kamery a řekne:"No, občas si k tomu něco přidám, aby to mělo ty správný GRÁDY."
(Bouchne dlaní do stolu, až mu nadskočí popelník.)

Grády!Chápete tu upřímnost? On nešíří pravdu. On nešíří ani názor.On vaří digitální pervitin!"Víte, ta pravda je taková nudná, šedivá... lidi by to nesdíleli. Tak jsem tam připsal to osmnáctý patro a toho Jermaka, aby to mělo říz! Aby to pálilo v nose! Aby babičky u klávesnic dostaly pořádnej informační rauš!"

Ale to nejlepší... to, co mě naprosto dostalo, je jeho důkaz.On tvrdí, že jeho lež je pravdivá právě proto, že ji prezident popřel."Už jenom díky tomu, že pan prezident reagoval, tak je jasný, že na tom bylo něco špatnýho. Na každým šprochu pravdy je trochu!"Slyšíte tu genialitu? To je Presumpce viny vyvolaná existencí.To je, jako kdybych o Alešovi napsal, že ve volným čase souloží s mraženou drůbeží. On by řekl: "To je lež, vy hovada!"A já bych vítězoslavně zařval: "Ha! Reagoval jsi! Takže s tím kuřetem tam minimálně proběhl nějakej petting! Kdyby to nebyla pravda, tak mlčíš a dál hlídáš paštiky!"

(Uchechtne se a napije se.)
Víte, co je na tom nejděsivější? Že tenhle hlídač regálů má větší vliv na veřejný mínění než deset profesorů politologie.Protože profesoři nemají "grády". Profesoři mají data. A data jsou nuda.Aleš pochopil podstatu roku 2026. Fakta jsou jenom surovina pro vaření emocí.Pravda je pro sráče, co neumějí používat filtry na fotky.Jordan měl pravdu. Vítězství není šampionát.
Vítězství je pro Aleše těch 6 100 sdílení.
Je mu jedno, že mu lidi nadávají do lhářů.On má svůj "win". On donutil hlavu státu, aby se mu omlouvala za to, že nespí v luxusu.On, hlídač z Mělníka, se stal scénáristou prezidentskýho dne.Takže si to shrňme.

Máme prezidenta, co se fotí v motelu u Tabernas, aby dokázal, že není miliardář.

A máme Aleže, kterej sedí doma v obýváku, mastí si ego lajkama a vymýšlí, co tam přihodí příště.Tipuju to na zprávu, že Petr Pavel ve skutečnosti nejezdí na motorce, ale že je to jenom AI hologram a ve skutečnosti ho nosí na zádech ukrajinský uprchlíci v maskách BMW.

Na zdraví všech "grádů".A dejte si bacha, až půjdete v Mělníku nakupovat.Protože jestli tenhle chlap hlídá zboží stejně, jako hlídá informace... tak v tom regálu najdete sice vlastenecký jogurt, ale uvnitř bude jenom barevná pěna na holení.Hlavně že to bude mít ty správný grády.

Offline Sweet Potato
39522 příspěvků moje polička 13. února 2026 11:39

andulka01 Čipované gumové kačence se budu ještě chvíli smát, ale jinak to vlastně vůbec není sranda. Moc bezmocných jsme si holt představovali jinak.